tommasini Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 5 minutami, Dez123 napsal: A to by fungovalo takhle kabelem? Z iPadu by to šlo dostat ještě flashkou, ale nevím, zda si s ní poradí telefon. Asi jo. Mě to vyhodil google na dotaz, jak přenést fotky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu S foťákem a čtečkou ano, s telefon si nejsem jist. A hlavně jsem takový kabel nikde nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Já jsem ho taky nenašel. Zkusím ten Airdrop . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu @African pokud by nevadilo, že bude bez originální krabice, tak super ceny mají tady https://www.absmobil.cz/vyhledavani/?string=Iphone+13 Jen nevím, proč mají telefony ve 100% kondici a nemají origo krabice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 7 minutami, Gustaf napsal: @African pokud by nevadilo, že bude bez originální krabice, tak super ceny mají tady https://www.absmobil.cz/vyhledavani/?string=Iphone+13 Jen nevím, proč mají telefony ve 100% kondici a nemají origo krabice.... Dík za tip, jedná se o vystavené, předváděcí kusy, převážně s US distribuce mě říkal borec...vše tedy v plné záruce. Já chci pouze ČR ditribuci a novej, tak jsem ho už objednal na Datart...13 / 128gb s poukazem dvě kila za nějákých 12.790,00. Kluk upřímně rozbalit krabičku pod stromečkem s nápisem ABS mobil, tak mi tam zrovna omdlí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 1 minutou, African napsal: Dík za tip, jedná se o vystavené, předváděcí kusy, převážně s US distribuce mě říkal borec...vše tedy v plné záruce. Já chci pouze ČR ditribuci a novej, tak jsem ho už objednal na Datart...13 / 128gb s poukazem dvě kila za nějákých 12.790,00. Kluk upřímně rozbalit krabičku pod stromečkem s nápisem ABS mobil, tak mi tam zrovna omdlí Jj, taky jsem s typkem mluvil... No, Datart má stejné ceny jako Alza, takže taky objednám tam. Nebo ho koupím zítra přímo na prodejně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu (upraveno) Kluci na ičo to berte v Alze - dává 2 roky záruky. Datart možná - to musíte ověřit, ale iStyle jen 1 rok. A 13 je teď asi nejlepší řešení. A kupujte jen od oficiálních distributorů - fakt nestojí ta tisícovka nebo tak za potencionální problém. Ty telefony umí vydržet i 5 let. Já dával iPhone 11 mladýmu loni, jak začal chodit do školy - ne ani z důvodu nějaké pozy, ale z naprosto úžasné možnosti kontroly jeho času na telefonu a obsahu ke kterému se dostane - rodičovský dohled má Apple opravdu velice dobře vyřešený. On zas ví, že je to drahá věc a (klep klep) opravdu se k tomu chová a stará se o to. Upraveno 7. listopadu uživatelem exBURN 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 5 minutami, Gustaf napsal: Jj, taky jsem s typkem mluvil... No, Datart má stejné ceny jako Alza, takže taky objednám tam. Nebo ho koupím zítra přímo na prodejně.... Si tak říkám co Ježíšek donese nám, když malým capartům nosí Ajfouny.....to by měl tak minimálně nějáké Roulexky hodit pod stromek ať to je fér 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Nám klasicky hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu před 22 minutami, Gustaf napsal: Nám klasicky hovno Sám si naděl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Já už takhle jedno k vánocům dostal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Nepochopil jsem proč nový iPad Air neumí klasickej pencil a pencil Pro umí, takový neeplí řešení, vysvětlení, že tam přesunul kamery, ok, ale proč jedna tužka tam funguje a druhá ne, to mi hlava nebere, takže sem musel pořídit novou, tak sem vzal do USB C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu @Moty Tajže nakonec pochopils a udělal přesně to co na Tebe korporace od začátku ušila - vyklopil prachy a pořídil novou. Dtto Magic mouse 1 (se kterými iPady odmítají rolovat) vs novější a 2x dražši MM2+, které jsou sice z hlediska ovladačů a Bluetooth stejné srágory, ale s iPadOS už "kupodivu" spolupracují jak mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 2 hodinami, Radek124 napsal: @Moty Tajže nakonec pochopils a udělal přesně to co na Tebe korporace od začátku ušila - vyklopil prachy a pořídil novou. Dtto Magic mouse 1 (se kterými iPady odmítají rolovat) vs novější a 2x dražši MM2+, které jsou sice z hlediska ovladačů a Bluetooth stejné srágory, ale s iPadOS už "kupodivu" spolupracují jak mají Tak samozřejmě, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Ale musí se jim nechat, že tohle fakt umí. A nakonec je člověk ještě vlastně rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Tak jsem dneska koupil tu 13 + nabíječka + ochranné sklo....14k papaaa. Tak snad udělá radost a pro mě Ježíšku aspoň nějaký tiktaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu před 1 hodinou, Gustaf napsal: Tak jsem dneska koupil tu 13 + nabíječka + ochranné sklo....14k papaaa. Tak snad udělá radost a pro mě Ježíšku aspoň nějaký tiktaky …budiž Gustafe! A protože jsi byl opravdu hodný, chceš pod stromek klasiku nebo nějakou barevnou mr.ku s příchutí? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Určitě udělá. JInak k těm ipadům - za mě je to super zařízení - mám už 4 roky Ipad Pro 11 s jeste posledním mobilním procákem - před M1 a zatím vůbec nemám potřebu upgrade. Používám to hlavně jako zápisník a na to je to skvělé, jelikož všechny poznámky mám na cloudu a pak přístupné kdykoliv ze všech ostatních zařízení. Mladej na tom zas paří hry a celkově to dostava neskutečný záhul, protože chci novej, ale slíbil jsem si že upgradovat budu až umře starý nebo mě začně výrazně omezovat. A ten krám furt šlape, neseká se, baterka celkem v poho drží - neskutečný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu Před hodinou, Jone napsal: …budiž Gustafe! A protože jsi byl opravdu hodný, chceš pod stromek klasiku nebo nějakou barevnou mr.ku s příchutí? Díky, přesně tohle sem měl na mysli....zobu je v práci pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu před 13 hodinami, Gustaf napsal: Tak jsem dneska koupil tu 13 + nabíječka + ochranné sklo....14k papaaa. Tak snad udělá radost a pro mě Ježíšku aspoň nějaký tiktaky Musí k tomu být nějaká origo nabíječka? A ještě dotaz, jde na balení poznat jestli se v tom někdo hrabal, nebo tam mají nějakou ochrannou fólii? Nakonec jsem rád, že kluk uhnul a rozhodl se pro modráska, ta bílá mě k němu moc neseděla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se