Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

Nalhodou je to sranda. Půl roku starej Samsung neprodáš za půlku pořizovací ceny a půl roku starej iPhone klidně zdraží o 15% :)

A že proc? Proč ne?

Už jsem tady psal že mám Aira a je to pro mě asi nejlepší ntb na trhu a nevymnil bych ho ani za rMBP natož za něco s win.

Nový macbook se mi líbí, ale jak už zaznělo - je to lepší tablet - i procák je tabletovej (core M vs. core i5) a já prostě občas USB využiju (flashka,fotak,mulťák atd. ) takže bohužel ale svoji cílovku si asi najde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No na těch cenách možná něco bude, myslím že obě verze v tom hrají svou roli, jak kurz, tak konkurence.

 

Za sebe ještě trošku upravím ten můj předešlý komentář. Mě vysloveně nic na novinkách nevadí, ať už je to iphone, nebo macbook, když se to tak vezme, tak jsou i cílené přesně na takové uživatele, jako jsem já. Macbook na takové to normální domácí užití, kde nepotřebuju nic nějak extra často připojovat a nabíjet dávám vždy přes noc, takže jediný port je naprosto bez problémů, pracovní notebook to prostě není, na to je podle mě PRO. A větší iphone..jde prostě s dobou, spousta uživatelů chce větší displej, tak jim vyhověl i Apple, nevidím v tom nic špatného. Sám si ovšem vystačím i se starším Macbookem a nemám žádný důvod ho měnit a podobně to mám i s Iphonem.

Co se týče hodinek, u těch bych neměl absolutně žádné využití, nijak mě neoslovují, takže to jde mimo mě, ale věřím, že ti, co do teď hodinky vůbec nenosili si je rádi koupí a nosit je budou a možná je i alespoň z části i využijí...

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

Trochu vykřiknu do tmy - Apple jde mimo mně. Neříkám bohužel ani bohudík, kdysi (koneckonců i dnes) si iPhone část lidí kupovala  kvůli značce a ceně, nic dražšího, s čím by mohli pózovat, nebylo a to byl pro mne důvod iPhone nemít. Kvalita tam jistě je, uznávám, že spousta lidí iPhone používá velmi intenzivně a jsou spokojeni, ale já mám jisté výhrady a tak používám modely jiných výrobců, které mi vyhovují. Jen nechápu, proč Apple zvedá ceny...  :sad01_anim: 

no to si strasne na omyle, ked si myslis, ze s apple mobilom zaposobis ako nejakou drahou ci nebodaj exclusive znackou! Uz pred cca10 rokmi, ked som fotil v Cannes som par dni zil na Trumpovej jachticke a tam som videl take rozne zariadenia....

kde ide o image,a nie o prikladne sluzby, tak tam vzdy fungovali pomerne drahe mobili od Bang Olufsen ( spolupraca so Samsungom a cena nad 30 litrov) alebo Porsche desing, ke moja akoze pecka 8800 bola hracka oproto roznym Vertu klenotom casto za stovky tisic korun. Ked som si priviezol prvy iPhone, tak to bolo zaujimave skor z technickeho pohladu ( stavba tela, dislpay, praca s fotkami a jazda v menu...) a vobec to nie je nejak luxusny mobil. A dnes, ked LG a aj Samsung ci uz aj drahsie cinke modely si dovolia ist cez 10.000 korun, tak preco by mal byt Apple za 16 ci 18 tisic predrazeny?

Nemoze ta predsa odradit to, ze niektora cast publika to tak preziva a pozuje - to by som si v zivote nemohol nic pekneho kupit!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vám nevím, ale mám z představeného macbooku divný pocit. Navíc s takovou výbavou bude maximálně využitelný na internet a office. Neni jednodušším a levnějším řešením vybavit ipad klávesnicí a výsledek bude stejný? 

 

 

post-9464-0-15309200-1425998772_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vám nevím, ale mám z představeného macbooku divný pocit. Navíc s takovou výbavou bude maximálně využitelný na internet a office. Neni jednodušším a levnějším řešením vybavit ipad klávesnicí a výsledek bude stejný? 

 

Asi si pod pojmem office každý představujeme něco jiného, protože bez normálně velké klávesnice a myši bych se nehnnul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně "vnutil" iPhone 6 operátor při změně smlouvy. Měl jsem 5 a neviděl důvod k upgradu, ale nabídka byla solidní, tak jsem to vzal. A jsem za to rád, velikost je sice pro mne na hranici snesitelnosti, ale fakt je, že výkon i displej je paráda. 

 

Ten nový MacBook se mi líbí - většinou totiž k mému současnému MacBook Air není připojeno (kabelem) nic, nebo jen nabíječka. Tak věřím, že spoustě lidí to takhle bude vyhovovat. Ovšem pokud bych upgradoval, tak jedině na MacBook Pro, protože už mě nebaví mít Aira na nošení a stolního Maca na náročnější práci. Zbytečný. 

 

Ale celkem vzato si myslím, že nový Macbook bude pro plno lidí v pohodě a ani je nenapadne, že by jim mělo něco chybět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...