Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

Radek124, dakujem za vysvetlenie Este by asi bolo vhodne zistit ako je na tom predajca s vybavovanim pripadnych reklamaci... A potom uz by som aj mohla napisat Jeziskovi aky darcek ma priniest

U premium reseller reklamacie riesia vzdy vymenou kus za kus, alebo to zalezi od charakteru zavady?

 

 

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se že i "Premium Reseller" Tě (a nebo zlobící jabko) nejdřív pošle do autorizovaného servisu - a teprve tam potvrdí a provedou "opravu výměnou za nový kus". Takovýto zrychlený postup se ale týká jen věcí krytých "Apple Care" ("nadstandardní" záruka první rok od prodeje, resp. tak dlouho dokud je předplaceno) + u "koncových zákazníků v EU" 2 roky od první aktivace (zákonná záruka). U místních nákupů s fakturou na firmu (IČO) a nebo s odpočtem DPH přes Apple Store záruční lhůta běží jen po dobu "Apple Care" (tj. typicky první rok), samozřejmě pokud se s prodejcem nedohodnete jinak. Za repasy pak ručí konkrétní prodejce.

Píšu to proto, že mezi rMBP téhle generace se údajně vyskytla i série se sklonem k "úmrtí displeje", což se v případě pozáručních opravy řešívá krvavě drahou výměnou celé horní strany notebooku. Osobně jsem se s tím nesetkal a moc nevěřím že tenhle typ závady by se nestihl projevit už v prvních měsících - ale pro někoho kdo má hrůzu ze servisů by to mohl být důvod k přikoupení prodloužené Apple Care.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Subjektivne je ten skok u 7plus u fotaku hodne velkej. Portret je pekna ficura, ale musi to jeste sw vylepsit-u okraju postavy to jeste neni na 100%. Pro me byl asi hlavni argument vodotesnost, i kdyz to samozrejme vzhledem k velkymu a na rozbiti nachylnymu displeji zadnej outdoor neni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozná se to tady uz resilo, nevim...   

 

Apple spustil replacement program baterií pro zařízení iPhone 6s, které může trpět neočekávaným vypínáním. Jestli se replacement program týká vašeho telefonu zjistíte podle sériového čísla.
Pokud je 4 a 5 písmeno sériového čísla jedno z níže uvedených, můžete přijít do iOpravny a baterii vám vyměníme. (sériové číslo najdete v Nastavení ?> Obecné ?> Informace)
* Q4
* Q5
* Q6
* Q7
* Q8
* Q9
* QC
* QD
* QF
* QG
* QH
Program pokrývá postižené zařízení do 3 let od data zakoupení.
Před návštěvou si telefon zálohujte, vypněte službu Najít iPhone (Find My iPhone) a doporučujeme uvést iPhone do továrního nastavení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No po tom co jsem předevčírem musel strpět chlubení s "vyklápěcím výdobytkem" co prodávají k iPrdu Pro, už bych se už ničemu nedivil - jak kdyby se nám díky nablblým puštěným ze řetězu designérům se vrací "doba gumová", ala ZX81/ZXSpectrum...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ha, tu mam koukam taky - ještě z dob, kdy nešlo nativně vyvolat baterku, tzn. jde o aplikaci LIGHT.

Zkusil bych telefoun připojit k iTunes a smazat to odsud. Nebo mrkni do aktualizací App Store, jestli tam nevisí nedokončená pro tuhle appku, občas (mi) to takhle zahapruje.

Anebo zkus obyč restart telefonu, to možná jako první btw...

post-37766-0-69905400-1480335853_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...