Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

iP6 plus 16GB prodáš dobře a hlavně rychle max za osmičku, spíš lehce míň.

https://mobil.bazos.cz/apple/40/?hledat=iphone+6+plus+16gb&hlokalita=&humkreis=25&cenaod=&cenado=&order=2

 

iP7 plus 32GB koupíš novej kolem dvacky. Se zárukou 12m pak třeba zlatej za 16k tady:

https://www.smarty.cz/Apple-iPhone-7-Plus-32GB-zlaty-p28360

 

Jinak jetej v rozumnim stavu imo kolem 13k.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mas s tou sestkou nejaky funkcni problem? Nestiha? Nestaci tvym potrebam v nejakem konkretnim ohledu? Jestli mas jen nejake nutkani mit vyssi model, vykvaknul bych se na to. Obzvlast kdyz resis cenu. Raci jeste rok pockej, nez kvuli prachum brat nizsi pametovou kapacitu a jeste mensi velikost nez jsi zvykly. Ja jsem na jare daval zene svou sestku a vzal si sest esko a krom 3D touch (nebo jak se tomu rika) jsem nepoznal rozdil. Vyprdni se na to, vyzvikej tu sestku do konce a mezi tim setri na novy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Home button ti vymeni za kolik, za litr? Hele, driv jsem menil telefony jak ponozky a zahucel vvtom penez az hamba. Dneska vidim ze uplne zbytecne. Preslo me to ze dne na den. Menit to preventivne je imho chujovina. Kor kdyz mas omezeny rozpocet. Prinese ti to casove velmi omezene uspokojeni. Funkcne diskutabilni. A za par tydnu si reknes ze to bylo zbytecne. Ja jsem kdysi tyhle rady vubec nebral v potaz. Cilene jsem je ignoroval. Ne ze bych dneska v jinych oblastech byl nejak extra vyspelejsi, ale aspon v tech telefonech jsem "vyspel" a v hodinkach se snazim ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdepak za litr, vyměním to sám, já se vždy seru do věcí do kterých bych neměl, kabel s tlačítkem jsem objednal za 150,-. Buď to vyjde nebo nevyjde. Telefon mám dva roky a peněz jsem utratil za telefony taky dost a zbytečně. V mém případě bych omladil telefon za pár peněz, ale jestli to má cenu. Nelíbí se mi kam Apple směřuje, ceny letí nahoru a poslední update se jim vážně povedl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2gorlo: Upgrade 6-6S-7-8 má smysl jen v případě, že nepřežiješ bez nějaké konkrétní fíčury (3D touch/vodotěsnost/Qi) z novější generace. Ceny X nemá smysl řešit - kdo to teď platit nechce, klidně může rok počkat - a (na rozdíl od Rolexek) pak ten krám dostane za polovic...  :whistling:

 

S tlačítkem na Mini2 máš štěstí, že jde jen o jeden z posledních modelů s pasivním čudlem a ne novější se snímáním otisků (dtto iPhony od 5S výše) - u nich už je servis komplikovanější, protože novější snímače jsou párované s čipem pro uchovávání bezpečnostních informací...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2gorlo: Upgrade 6-6S-7-8 má smysl jen v případě, že nepřežiješ bez nějaké konkrétní fíčury (3D touch/vodotěsnost/Qi) z novější generace.

Je strašný, jak tady dlouhodobě podáváš své názory za generální pravdu. Já věci typu 3D Touch nebo bezdrátové nabíjení nepoužívám. Ale vylepšení jako vodotěsnost, True Tone, optická stabilizace + o dost lepší foťák u malého modelu a konečně také třeba to, že webovky zůstavaj načtené při multitaskingu, jsou podle mě přesně ty uživatelsky příjemná vylepšení, která za upgrade stojí. Jo a je mi jasné, že iPhone X je pro tebe krám, protože bys pro Apple vymyslel něco mnohem lepšího :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle čeká moje žena a bohužel vím, kdo jí ho koupí. Tak snad máš taky hodného manžela.

 

Zena dedi po mne. Ono to technicky jde z mych penez vzdycky, protoze to musim odpracovat, ale neprijde mi to takovy jako poslat ty penize z vlastniho uctu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Jacob: Odpověď se týkala "smyslu" upgrade z šestky - a pokud jej dotyčný sám nenachází, znamená to že PRO NĚJ v této chvíli asi smysl nemá.

Ty sám si svobodně a vesele upgraduj kdy a co hrdlo ráčí, je fajn že na rozdíl od spousty ostatních aspoň víš "proč". Ale taky z té marketingem indukované potřeby nedělej "generální pravdu", platnou pro všechny ostatní...  :cool02:

 

PS: Sám s vynucenými reloady stránek nemám problém na Air2 ani na 5S/SE - ale možná to bude jen tím že se mi eklují dnes tak populární, kilometr dlouhé lajfstajlové blogísky (proložené tisícem 10Mpix obrázků a 150 videí z trubky), kterým k načtení nestačí ani 2 gigabajty. Což mimochodem není indikátor dýchavičného hardware (s takovýma srajdama dnes mívají problém i notebooky a desktopy), ale progresivního kretenismu autorů daných webů - protože s jídlem roste chuť a až se jim ty zvratky za pár měsíců nafouknou o dalších 50-100%, bude Ti ty samé stránky stránky nuceně reloadovat i (bez ironie) nové a skvělé X v nejvyšší konfiguraci...  :whistling:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...