Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

Je to hodně o tom, jaký zvuk komu sedne. Já jsem ty repráky netočil, že by to bylo moje hobby, ale prostě mě ten zvuk začal více či méně štvát. Někdo by jistě ocenil autentický přednes Beosound, ale mě to třeba u rocku nudilo. Naopak Philips Fidelio hrálo na můj vkus uměle a bylo to moc. To jsou ale postřehy, které jsem zjistil třeba po měsíci nebo dvou používání. Nějaký poslech na prodejně nebo showroomu nemá příliš význam. To JBL Authentics jsem koupil, protože to hrálo u kámoše celý víkend, ale stejně jsem byl skeptický, že u mě v jiném prostoru bude i ten zvuk jiný. Jsem rád, že to mám z krku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aha, omlouvám se - podle formulace původního příspěvku jsem měl za to že jde jen o překlep.

Formát M4P znamená AAC historicky chráněné DRM - a asi nejjednodušší cestou jak se toho zbavit by měl být buď redownload přes iTunes Match (u velkých knihoven asi dost pruda) a nebo pohledat jinou vhodnou aplikaci pro off-line rekompresi, za peníze třeba zde a nebo zde. Ale ani jedno ale neznám a nepoužívám, protože u novějších skladeb/alb jsem na verzi s DRM už hezkých pár let nenarazil...  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím, mám problém na iphonu 7: pokud probíhá hovor a někdo mi během hovoru zavolá, jeho telefonát nemám ve zmeškaných hovorech(vůbec nevím, že mi někdo volal). Vím, že jsem to před lety řešil a vyřešil na moji 6S, ale už si nevzpomínám jak a na netu hledám už dva dny a marně...

Popostrčte mě někdo. Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ty to jakože slyšíš, že ti to pípá do ucha ten další příchozí hovor? A pak tam neni? A nebo když telefonuješ a volá ti někdo další, tak máš obsazeno a tim pádem nemůžeš vědět kdo ti volal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

FYI, v mobilních sítích jsou věci typu call forwarding/barring/waiting/atd. už od 90. let uživatelsky nastavitelné pomocí standardních GSM kódů.

"Zástupce" většiny fíčur najdete v nastavení (Call waiting = Nastavení/Telefon/Čekání hovoru - prosím neplést s lokálním blacklistem), ale stejně tak dobře je můžete odpálit i přes dial-pad - zkuste třeba *#43#?. Věčně přetížené webové samoobsluhy, zabugované mobilní aplikace, plechové i živé huby (s mentální kapacitou omezenou na přidělený checklist) jsou jenom bonusovým kanálem pro Běžné Františky Uživatele, nicméně výsledek by měl být stejný. 

U virtuálů a "korporátních" karet (např. Vodafone OneNet) může být část standardní funkčnosti z různých důvodů blokovaná a požadavky se místo veřejných kanálů musí řešit přes korporátního administrátora - který samozřejmě může nabízet i vlastní rozhraní (www, aplikace,...) pro autorizovaný přístup k databázi uživatelských požadavků, následně předávaných operátorovi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dostaneš naprosto krásně s jednoduše. Stačí pustit aplikaci Skylink na mobilu a pomocí ikony vpravo nahoře jako výstup zvolit Apple TV.

 

Super je, že mobil můžeš následně zhasnout, případně běžně používat a aplikace hraje na pozadí na televizi :)

 

e7ce6866bfe283970bf3fdd06f791d4d.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak jsem nakonec pořídil iP7 ve 128GB. Vše funguje jak má jsem rád, že jsem do toho šel. 

 

Jen mě trápí dvě věci. 

 

1. na základní klávesnici nelze nastavit tečku (supluje to dvojklik mezerníku za větou)

2. neaktualizují se mi emaily ze seznam.cz účtu. Musím jen ručně a nebo se to provede samo jak kdy a někdy vůbec. Nemáte někdo nějakej tip?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...