Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

Ano pánové (bubo a spol), o vlastním sloníkovi v inzerci musíte mluvit hezky, jinak ho neudáte...  :shit:  :shit:  :shit:

 

Osobně na iPhonech od šestky výš (s výjimkou SE) nevidím žádnou inovaci která by mi stála za upgrade a nebo aspoň za pochvalu, jenom samá kurvítka, ale každému co jeho jest...  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radku to rozhodně není důvod proč chválím Xr. Asi 3 týdny jej má manželka a jsem zkrátka dost pozitivně překvapen.

 

Sám jsem o něm uvažoval, ale chybí mi 3D Touch. Jinak jej samozřejmě nikomu nevnucuji. Ať si každý koupí co chce. A Xr z inzerce asi půjde brzy do mp.cz/výkup tam mi dají přesně to za co jej tady nabízím...

 

A já min. v bezrámečkovosti a Face ID zkrátka vidím dostatečnou inovaci.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevyzkousel ale kdyz koukam na nejake video recenze tak jako dobry ale ne vzdy funguje jak ma, to se u touch ID me osobne nestalo palec mam v nastaveni 4 krat a je to rychle i kdyz to mam docela zamazane, me na teto znacce sere jedna vec, jak to lidem cpou po mini kouskach, nemit IOS jsou na tom asi s prodejem hur, jinde MT maji techniku uplne jinde, jak pisi cpou to po kouskach a to co ma konkurence uz par mesicu ne-li rok je u applu vzdy neco navic, kdyz s tim prijdou:-))).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bez vlastní zkušenosti bych si nedovolil tuto technologii odsoudit.

 

Jak jsem psal o pár postů výše u načítání hesel z klíčenky člověk prakticky nepostřehne, že byl naskenován. Stejně při odemykání a hlavní výhoda je, že HomeButton vyklidil místo pro displej.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když je to skenování gesichtu tak super, proč kolegové řvou že v držáku v autě a nebo na kole jde (na rozdíl od touch id) doslova o pozvánku do rakve? Kdyby bukvatýr kokeš viděl dál než na příští zasedání představenstva, měli by touch id v displeji rozchozené dřív než se vůbec začalo uvažovat o odstranění brady s home buttonem... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak si k tomu doplň taky lyžování a další aktivity kde se nosí kukla/helma/brejle - handsfree a hlasové ovládání opravdu nestačí na všechno.

DTTO Apple Watch - pokud musíš (zodpovědně) držet volant/řídítka, tak jsou jakákoliv "gesta" bez trvale svítícího displeje doslova o držku  :skull:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořídil jsem XS, protože byl zadarmo. Do té doby jsem se tomu taky bránil. Pozná me to v čepici I s brejlema i po tahu večer i ráno. Takže to zas tak debilní není. V aute to mám v držáku natočený víc na obličej a taky mě to pozná, stačí se na to podívat, protože mám zapnutý, že to vyžaduje "pozornost".

 

Jediný co mě dost rozčiluje je to, že je to větší a těžší než 8.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jde to i s brýlema. Taky jsem se toho bál. Je to v nastavení. Můžeš mít přísnější, že ti to snímá oči a s brýlema tě to nenačte a pak ?méně? bezpečné a to tě načte i se slunečníma brýlema.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono mu prostě stačí část toho obličeje. Tak když má člověk brýle, má vidět zbytek. Když budeš mít na hlavě punčochu, tak to bude mít horší, ale pokud bys ji nosil častěji, tak se to možná taky časem naučí ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Borci, hlavne technologie modelovani a rozpoznani obliceje a nejen obliceje, jakkoliv dobre funguje uz dnes, ma pred sebou jeste spoustu vyvoje a vylepsovani. Jako SW vyvoj ma taky strmejsi dynamiku nez integrace HW sensoru (napr. touch ID do dotykovyho displeje). Celkove ten telefon ma spoustu moznosti, jak identifikovat svyho majitele - kdyz budu basnit, tak treba zpusob pohybu s telefonem (akcelerometry), zpusob chuze atd. Je to jen otazka lepsiho a chytrejsiho zpracovany hromady dat, ktery ten telefon muze za provozu sbirat. Drzet se dedikovanych HW sensoru je anachronismus, budoucnost je v SW.

 

PS: Mam lowcost Iphone SE a nijak mi to nevadi. Ale treba to face ID mi prijde z hlediska inovace jako naprosta pecka!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak! Jsem rád, že kolegové mi dali více méně za pravdu.

 

Face ID je z mého pohledu naprosto klasický příklad precizní a užitečné implementace nové fičury do Apple ekosystému. Tj. Apple nepotřebuje být za každou cenu první v uvedení do praxe, ale zpravidla je první kdo funkcionalitu zavede plně funkční a reálně použitelnou.

 

Co se týká rozpoznání v případě částečně zakrytého obličeje, to jsem ještě nevyzkoušel, ale děkuji za pozitivní zkušenosti. Chystám se na lyže, tak uvidíme. Za volantem se snažím mobil nepoužívat a to ani v držáku. A jinak zkrátka občas žádám pro odemknutí kód, ale v drtivé většině případů je Face ID fajn vychytávka, která používání telefonu zjednodušuje a zrychluje :) Nehledě na to, že mě prostě nové technologie baví a rád zkouším nové věci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...