Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

Ony ty "šipky" v okně rychlém náhledu v první řadě listují položkami ve Finderu. Pořadí procházení tedy záleží na režimu zobrazení (ikony/seznam/sloupce/cover flow) které si okenicema a ribbonama postižený František Uživatel sám namačkal nahoře na toolbaru...  :lamo:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OK, rozumím, odpusťte uživateli, který nechce rozumět proč. Ale zas je to trochu omezení, nebo-li, když chci mít ve složce zobrazeny velké ikony, tak tohle nefunguje. Ale dost stížností. Bohužel, tohle vše nefunguje při full screen, tam mě to šipkama nikam nepustí. Pokud má někdo nějaké řešení, sem s ním. Ale děkuji všem, aspoň trochu jsem se posunul.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Apple Care+ je globální, k základní "globální roční Apple Care" záruce si tím přikupuješ N dalších let.

N=1 má smysl pro evropské "firemní" zákazníky (faktura s DIČ), kteří se tak dostanou aspoň na 2 roky.

Pokud na Apple.cz kupuješ "soukromě", pak bez ohledu na "Apple Care" máš dvouletou evropskou záruku od data prodeje a nic přikupovat nemusíš, v servisu první rok nepotřebuješ nic (dohledají si to podle data aktivace) a druhý rok přiložíš výtisk faktury, dokládající že jsi koncový uživatel.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosím Vás o radu. Používám na PC (Windows) Zoner Editor. Stačí mi to na to, abych oříznul fotku, dal do ní logo atd. Existuje taková alternativa na iPad? Samozřejmě není problém placená aplikace. Očekával bych následující:

 

- možnost volby velikosti / rozlišení fotografie

- jednoduché vložení loga v PNG

- možnost vložení textu do fotografie

- nějaké jednoduché retušování

- úprava expozice, jasu, kontrastu, doostření, tón barev atd.

 

A pak se chci zeptat, zdali si mám koupit iPad Air 2019 nebo iPad Pro? Jsem si skoro jistý tím, že by mi stačil Air, ale štve mě, že na něm nelze používat tu novou tužku. Teď mám normální obyčejný iPad 2018 (asi) a na něm nefunguje tužka vůbec žádná.

 

Děkuji za Vaši pomoc :-)!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kup už rovnou 11, foťák to má z XS a má to už lepší/rychlejší faceID a procesor....s XR ztratíš rok použitelnosti. Pro mě dokonalý poměr cena/výkon.

K tomu FaceID....je to dobré, ale hrozně mi chybí otisk, když je mobil na stole a chci ho odemknout, tak buď musím "políbit" stůl nebo šudlat displej abych aktivoval kód. Keci, že už vylepšili úhel pro aktivaci ksichtem, jsem nezaznamenal (jeden z důvodů proč jsem 14denní XR vyměnil za 11)

Vzal jsem teda 11, socka verzi. A musím říct, že zatím paráda. Face ID mě pozná i v cyklo helmě a brejlích, foťák super. Hry na tom nehraju, ale rychlej asi je. Trošku mi blbne BT připojení s Garminem a Siri chce odemykat telefon před vytočením čísla. To ještě budu muset odladit. Stejně tak mi vůbec nejdou gesta při psaní textu. Asi gramlavý prsty.

Zítra snad dorazí Qadlock obal a poncho. GLS nějak stávkuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohu potvrdit. V oběhu máme 20 kusů, všechny používány bez obalu a krycího skla, a zatím se to projevilo u 4 exemplářů. 

Reklamace z výše uvedeného důvodu zatím na nule - všichni lepí skla  :lol2: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten můj "pan" 11 mě už sere, teď nemám čas ho jít reklamovat, do hodiny se restartuje cca 2x a mám pocit, že mobilní datová síť taky blbne, dneska jsem byl furt na LTE ale stránky se nenačítaly, pomohl až restart. Zítra už volám a rezervuji si přístroj na zápůjčku po dobu reklamace a vlítnu na ně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

iOS 13 je zatím nejhorší update a to jsem si říkal, źe to horší už nebude. I Apple snad při příchodu iOS11 tvrdil, že se zaměřují na kvalitu a ne na novinky a chtějí hlavně stabilitu a odstranění chyb. A jde to pořád ke dnu. Hlavně, že máme mraky emoji a animoji, hned je nám jistě lépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolegovia, viem že sa to tu stále pretriasa. Ale len si oceňujem, či som niečo neprehliadol ja.

 

Rozdiel iPhone 11 vs iPhone 11 PRO je naozaj len v 3x foto + displej , ok možno výkonnejši nabíjač. Inak to je identické ?

 

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...