Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

Pokud jsou dostatečně levné (tj. 1 lepší řemínek k "našim" hodinkám, resp. obvyklá "ztráta resale value" za 1 škrábanec na nich), aspoň Tě nebude štvát až je paninka rozkřápne.  

Oficiální podpora trvá od jedničky výš (u Apple běžně bývá 5-7 let) - a ani potom nebývá důvod aby ta věc přestala fungovat, teda pokud dřív nechcípne (servisovatelná) baterka.

Od dvojky výš je všechno vodotěsné (u vody netřeba sundávat) a je v tom i GPS, v novějších modelech větší baterka akorát dorovnává větší žravost displeje a "EKG" radši nekomentuju.

U všech verzí je pruda s výběrem rozumných ciferníků - uživatelské nejdou a do oficiálních jen přibývají akorát fancy pyčoviny, ale "digitálky se sekundama a datem" jsou jenom jedny :shit:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Nejde jen o synchronizaci fotek, ale o průběžné automatické zálohy celého telefonu (jeden aplikační sandbox za druhým) na iCloud (namísto počítače/iTunes) - to je ta "sytémová služba" za kterou si připlácíš.

Mimochodem, další zdroj můžou být i "zdravotní" a hodinková data, synchronizovaná přes cloud - popřemýšlej co za obsah se Ti kde mění nebo zaznamenává, protože i tyhle věci podléhají zálohování. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Průser je že jestli jde o nějaký "systémový proces" (typicky Synchronizace a nebo AppleWatch), tak ten může obcházet "uživatelská/aplikační" pravidla a dostat se k němu bez protokolu nebude snadné...

Osobně mám fakt podezření na inkrementální online zálohy sandboxových složek něčeho co se zrovna používá (a ten TapaTalk + průběžně synchronizované maily a zprávy by tomu 1,8MB odpovídaly), u kterých se synchronizace lokálních snapshotů nepočítá do "datové spotřeby" konkrétních aplikací - protože ty si o to samy neřekly. Mimochodem, když se tyhle věci rozeserou, tak k vyreklamování zaflákaného místa v iOS dodnes pomůže jen reset a kompletní obnova ze zálohy. Ale hlavně že nám Federighi nechává každý rok vylepšovat 3D Animóži s veselým hovínkem... :shit:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...