Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

Tak jsem to zkusil na iPhone XR: Zvuk jsem vypnul stažením posuvníku ovládání zvuku v ovládacím centru až dolů do polohy, kdy se na něm objevil symbol přeškrtnutého repráku. Pak závěrka foťáku necvakala.

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@warann Je mozny ze mas iphone z “japonsky” distribuce, mam takhle 6s, koupenou kdysi z druhy ruky a ten zvuk tam mam taky porad, kdysi sem po tom patral a je to specifikum pro japonce protoze oni tam maj nejakej zakon proti smirovani tak je to takhle osetreny abys nemohl fotit japonkam pod sukni ve vlaku 😂  
 

edit.: tady jsem to jeste nasel

The Japanese version iPhone does not allow the shutter sound to be turned off by some legal means. The reason for this is that there is a perception that photos being taken without the knowledge of the person being photographed is a real problem in Japan, especially “upskirt” photos.

Upraveno uživatelem Gres
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně vypnout/zapnout máme za sebou. Tlačítko na tichý režim jinak funguje. Akorát ne na ten foťák, no. resp. to cvakání....

Jo a dneska jse jsem ještě vyzkoušel proklamovanou odolnost proti vodě. Vystupoval jsem z loďky, byli jsme skoro u břehu, tak jsem čekal už mělčinu a ejhle, ono mi tam bylo po pás. Telefon samozřejmě v kapse.

Jo a na ruce oblekový GS, jejichž WR si nejsem právě jistej. A žena se mě celej večer ptala co mi je a že se jí zdá, že se nebavím...Asi mě má nějakýho prokouklýho.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozdravujem Vás kolegovia,

Snáď to tu ešte nebolo, ale mám taký menší problém a rad by som o radu.

Aktuálne mám cca 1000 kontaktov na Gmail úcte - plne synchronizovane na iPhone - počas života sa nazbieralo. Avšak nedávno som z určitých dôvodov potreboval uložiť dalších cca 5000 kontaktov, ktoré ale nechcem aby sa zmiesali s mojimi pôvodnimy. Aktuálne som to vyriešil a uložil na druhom úcte gmailu. V iphone mám v aplikácii kontakty dve skupiny - podľa účtov na gmaily.

Na iCloud som to nedával nakoľko import nedokáže prebehnúť korektne - vždy to uloží max 4457kontaktov. Asi je nejaký kontakt nekorektne uložený ale neviem ktorý je zlý.

Moj problém - handsfree v aute nedokáže uložiť viac ako 4000kontaktov. Plus keď mám zapnuté obe skupiny v aplikácii kontakty je to čisté KO, nájdu sa aj menovci a pod.

Moja otázka znie - existuje napr. Aplikácia kde by som napr. tých 5000 kontaktov uložil a mal ich k dispozícii v prípade rýchleho hľadania - no nebude to aplikácia kontakty v iPhone.

Pripadne má toto Apple nejako zvládnuté ?
Dik za každú radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caute.

Mam asi mesic-dva novej iPhone SE2. Telefon je super, ale baterka je uplne v prdeli. Mel jsem predtim x iPhonu, ale snad ani 3Géčko nebylo tak rychle vybity...

Mate nejakej tip? Novej iOS? Jako ja si skoro rikam, jesi nemam vadnej kus, to fakt neni mozny.

Kdyz mam rano nabito na 100%, tak telefon je vybitej kdyz ma tak 2,5 hod času u obrazovky. Coz se mi zda sileny - a to nejsou zadny youtuby, navigace atd.

Diiky.

118695713_2096922847107909_1289397520880890993_n.jpg.0b745eb9c9abadfaa122772641c665ae.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci se iOS zastávat, ale to co ukazuješ je skutečně jen "čas u (zapnuté) obrazovky" - nevidíš z toho co za srance dál putuje i po odložení do kapsy/na stůl mezi mobilem a mailserverem, držkabůčkem, Instáčem a jinýma fotokurvítkama, fotkama/icloudem, trackingem polohy ve "zdraví" a mapových aplikacích atd. a jak často se kvůli nim musí probouzet procesor...

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to mas urcite pravdu Radku, ale i tak mi to prijde fakt spatynka. Mel jsem 3G, 4, 4s, 5, 5s, SE a nikdy to tak spatny nebylo. SE2 ma malou baterku, ale vydrz by mela byt lepsi nez u 7/8, protoze procesor a tohle je tedka skoro nepouzitelny...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Liqid Šestky byly IMHO jedny z nejnepodařenějsích ohryzků (a když jsem to sem po jejich uvedení napsal, byl jsem za zpátečníka a vyvrhele), dokonce tak špatné že i samotný Apple u nich musel spustit program bezplatné výměny baterií... A kdoví co za problém s power managementem (a nebo online synchronizacemi) mají po posledních aktualizacích letošní SE2 recykláty :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle mě netěší... mobil využívám dost a muset řešit odpoledne dobití baterky, aby vydržela do večera, se mi nechce. Tu nemusím řešit ani na svým dvouletým SE. Tak holt mám další faktor ke zkoumání mezi Xr a new SE.
XR jsou na tom s baterkou dost dobře. Můžu potvrdit.

Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...