Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

Tak az se budete zbavovat tech svych x/xr/11, dejte vedet. Premejslim ze se po tech letech zase posunu o kousek dal z ip7


Sent from my iPhone using Tapatalk

Já svoje XR nedám :) Je to teda moje první jabko vůbec, tak nemám s čím srovnávat. Ale z uživatelskýho hlediska jsem spokojenej. Velikost, spolehlivost i baterka jsou pro mě OK.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se mrkl na key note a je fakt, ze ta prezentace Applu fakt jde. Dlouhodobe. Maji to vymakane.
Na rade 12 kvituju to, ze aspon vim, na cem jsem a ktery mobil vybrat. Z tech XR, XS a milionu klonu jsem byl zmatenej.
Telefony jako takove ok. Otazka je vyuziti 5G. Mastit hry nebo sledovat HD videa na malem displeji je trosku nesmysl. Na nataceni a sdileni videi stejne tak, protoze socialni site tu kvalitu uploadnutych videi stejne snizi. Ten hranatejsi design se mi taky vic zamlouva.
Ac jsem Apple ovce, tak kupovat zatim nebudu. Old dog, new tricks - sestava MacBook Pro 2014, soukromy iP6s a firemni iP8 plus nejakej iPad mi zatim na to moje smrdlani bohate staci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Průser je, že budou mít špičkové foto + video. I bych jablko koupil. Ale změnu systému bych už nezvládnul. Plus vydání za nabíječky, kabely.

Kdyz s Apple zacinas, tak je to opruz, ale postupem casu nabijecky nasbiras a neprijde mi takovej problem, pokud neni v baleni. Pokud je tam USBc kabel, tak koupit zastrcku do zdi nebude problem. Spis jde o to, aby Apple zase neblokoval prislusenstvi vyrobcu tretich stran jak se to stavalo do ted. Hlaska o nepodporovane nabijecce me vytacela. To stejne se sluchatkama.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@jiriku23 Je otázka jestli "modrý mini" nebude pro tuzemce před vánocemi dostupný akorát na obrázcích u e-bay překupníků... A nebo jestli tou dobou nebudeme mít úplně jiné starosti -_-

Ad nabíječky: jeden tradičně shitový Lightning kabel (nově s USB-C) k tomu bude bude přibalený - a co se týče "přibalovaných USB nabíječek do zásuvky", ty už jsem před lety vyřadil vyřadil ve prospěch 4-5-portových "USB multinabíječek" s vestavěným 40-50W DC zdrojem, na standardním dvoužilovém AC kabelu (na cesty tak stačí vzít jednu a dle destinace se mění jenom ten kablík). Jinak Apple neblokuje samotné nabíječky, ale fejkové Lightning kabely ze kterých nedostal výpalné.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

Mne se tedy vyrazne nelibi ty ostry hrany á la iP5... takze az budu obmenovat, stejne si tuhle novou radu nevezmu... to uz bu muselo nebyt zbyti. Ale protoze Apple vzdy prodava x starsich rad, tak se neni ceho bat ;)

Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, Rodeo65 napsal:

Ja pořád přemýšlím zda 12pro nebo 12pro max. Teď mám xs max a je to tak tak. Ale zase ten foťák...

Nevíte jak funguje v Německu telefon protiúčtem?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud primo u Apple, tak na jejich strankach zadas co mas za typ, seriovy cislo, jaky je stav/poskozeni. Podle toho ti vyhodnoti, jakou muzes dostat slevu na novy. Ale uprimne, ciste financne, je lepsi ten stary sam prodat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je stejně zajímavé. Když na jaře představili SE2, tak všichni řvali, že dyzajn iP6 z roku 2014, 6 let starý, fuj, fuj, fuj. Mobil pro děcka a důchodce, bla bla bla. Teď představí dvanáctku, která vychází dyzajnově z iP4 z roku 2010, tedy 10, slovy deset let starý dyzajn, a nikomu to nevadí :) Ale to není problém, dvanáctky vypadají super, ta modrá je imho pecka. Ale čekal jsem, že 12 mini bude stát max 18 990, a ono 21 990. To už je na mě trochu moc. Vzpomínám na dobu před X lety, kdy jsem říkal, že víc jak desítku za blbý mobil nedám :) Mám 6S. Hospody zavřené, popíjím doma a přemýšlím. Mohl bych si koupit SE2. Jenže když na něj nalepím sklo a obleču ho do šprcky, tak mám pocitově v ruce to samé jak 6S. Fakt nevím. Jak se dnes říká, chtěl bych se posunout někam dál. Takže smířit se s cenou 12 mini nebo počkat do listopadu až se zde budou lidi zbavovat starších modelů? Nebo koupit SE2? Jo a ještě mě nasrala ta věc s nabíječkama a sluchátkama. Sluchátka jsou zbytečnost, mám jich tolik, že bych si mohl otevřít obchod. Ale nabíječka. Mám spoustu nabíječek s výstupem na USB A. Ale žádnou na USB C. A navíc nově bude Apple dodávat i starší modely bez nabíječky a sluchátek. Třeba ten SE2. Cena zůstává stejná. To se mi nelíbí, mohli pár stovek zlevnit. Děkuju všem, co to dočetli až sem :)
Howg :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 minutou, Mari napsal:

...10, slovy deset let starý dyzajn, a nikomu to nevadí :) 

Vidíš, já třeba celou dobu čekal (díky 5S a SE se to naštěstí dalo vydržet) až ty ožužlané oblé tabatěrky skončí, takže pro mě jsou dvanáctky "vítaná renesance:speak_cool:
Industriální vzhled a provedení někdejšího iPhone4 (navenek jen ocel se zkosenými hranami a sklo) je pro mě vrchol "ovocnářského" designu - nemluvě o tom že tatíkovi i bráchovi ty telefony fungují bez větších servisů a rozbitých skel na šestkovém iOS doteď (fotr se tuhle akorát divil, proč mu tam nejde nainstalovat e-rouška :lol:). Mizerně eloxované hliníkové pětky už byly prvním bukvatýrovým pokusem o materiálový ojeb a (Jobsem odpírané) "natahování šulínků" - no a následné čínsky oblé plechové pleskačky z fórového plechu s trčícíma čočkama už byly něco jako symbol designového úpadku, který jsem pořádně nezkousnul dodnes...  :yucky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já třeba za sebe mohu napsat, že design je jedna z věcí co se mě u řady 12 líbí k tomu 5G (když už) a dobré materiály pokud nekecají🤔... Jak jsem psal výše budu hledat MINI mám rád menší mobil, co mě trošku vadí, že to nemá čtečku v displeji Já ten gesicht na XR (kvůli velikosti jsem ho měl chvilku, to bylo si zvykneš atd. ani hovno 😂) moc nemusel.
Takže jsem se docela rychle rozhodl pro MINI ale jako s cenou bych řekl dost přestřelili...

Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, Mari napsal:

 Mám spoustu nabíječek s výstupem na USB A. Ale žádnou na USB C. A navíc nově bude Apple dodávat i starší modely bez nabíječky a sluchátek. Třeba ten SE2. Cena zůstává stejná. To se mi nelíbí, mohli pár stovek zlevnit. Děkuju všem, co to dočetli až sem :)
Howg :D

92909_0-baseus-usb-type-c-otg-adapter-usb-c-male-to-micro-usb-female-cable-converters-for--1.jpg?5eeb34dc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste me tak napada otazka:
Co Magsafe a kombinace cehokoliv, co neni Milgauss nebo Ingenieur?

A konstatovani: v aute mam drzak na mobil v podobe magnetu, v obalu telefonu mam plisek a tahle kombinace drzi mobil na palubovce. Co kombinace Magsafe a tento drzak? Vsadim se, ze Apple otoci magnet polem tak, aby to na tyhle univerzalni drzaky nepasovalo a clovek si musel koupit zas od nich :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@AndyAaron Stejně Ti tam starej obal pasovat nebude - a tipuju že Číňan už pár týdnů potichu vyrábí vagóny nových magnetických držáků denně, aby je stihnul během měsíce (a nejpozději do vánoc) rozvézt...

Jinak ty vestavěné magnety kolem cívek mě taky serou - pochopil bych je jako “centrovací fíčuru příplatkového obalu” (pro ty co se neobejdou bez indukčního dobíjení), ale stejně to budu nosit v kapse “au naturel” a dokud na tom bude dole konektor, budu to dobíjet drátem. Cokoliv navíc je tím pádem jenom zbytečná zátěž na úkor (už tak nesmyslně tenké) baterky :grrr:

Jaký to bude mít vliv na naše hodinky těžko říct (u tabletů se s tím žít dá) - třeba jde skutečně o další krok v konspiraci proti tradičnímu hodinářskému průmyslu, kde se z pohledu USA+Apple ještě pořád točí příliš mnoho peněz (které by mohly téct jim za Apple Watch)? 🤔

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, Martin61 napsal:

Tak jsem ten modrý taky objednal, termín dodání až mezi 3.11. - 10.11. Je normální že mi zatím nestrhli peníze z účtu?

Strhnou až přijde. Voni stejně v tuhle chvíli neví, jestli jim tahle konkrétní verze, kterou si objednal, přijde (dostane se na ně v první vlně) a taky jim jich přijde určitý počet (a ty seš v pořadníku na nějakém ? místě)..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...