Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Hasňa napsal:

Existují stejně dobré appky i na Android tablety, nebo tomu Android nedokáže konkurovat?

Sent from my D6633 using Tapatalk
 

Zatím bohužel neznám žádnou reálnou alternativu. Můj kamarád, dlouhodobý Android user, přešel na iOS kvůli Airpods Pro a poznámkám Goodnotes na Ipadu. Oboje používá na business a je velmi spokojený. Dokonalé to není, ale poskytuje to velké množství komfortu a produktivity.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvůli zaměstnání jsem byl nucený přejít z Androidu na japko. Už týden mám iPhone 13 mini, asi to bude fungovat a začínám si zvykat. Tel. používám současně jako soukromý a mám problém s nastavením mailu (pracovně mám Outlook). V aplikaci Mail mám připojené 2 účtu (seznam a google). Mám problém s oznámením, kdy mi nechodí notifikace a ani se u ikony aplikace neobjeví odznak s počtem mailů.

V Nastavení - Pošta mám aktivní volbu Povolit oznámení a mám všechy tři možnosti (Při uzamčení / Oznamovací centrum / Bannery). V volbě vyzvedání je aktivní volba Push a u všech mailů mám potom volbu Vyzvedávání a úplně dole pod seznamem účtů je Vyzvedávání - Automaticky.

Přesto mi nechodí žádné oznámení, teprve až jdu do aplikace Mail, tak se mi synchronizuje a ukáže počet mailů v jednotlivých schránkách. Hledal jsem na googlu, ale tento problém jsem tam nenašel. Poradí někdo?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@antitomas Koukám, že když zvolím volbu Automaticky v možnosti Vyzvedávání, tak je pod výběrem text, že bude iPhone načítat nová data pouze na wifi a připojený k napájení... Podle mě asi jediná možnost nastavit každých 15 minut, což je nejkratší čas. Nemám vyzkoušeno, ale Seznam mi doručoval maily jak chtěl a asi to bylo zrovna v době, kdy jsem byl doma na wifi na nabíječce, když si teď zpětně vzpomenu... 

Upraveno uživatelem dzonynek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě origo appka funguje s firemním (office365) mailem v pohodě...

Co mě občas zlobí je WhatsApp a Messenger, řekl bych, že zprávy chodí se zpožděním a nebo až když appku otevřu 😕 Tak nevím, zda pomůže reinstall appek, továrko telefonu... Mám první iPhone po dlouhé éře Androidu, kde jsem zvyklej řešit vše radikálně :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@antitomas Tipuju že Ti z nějakého důvodu neběží Mail na pozadí - mrkni do Nastavení a běh aplikací na pozadí. Je samozřejmě možné že správce Vaší sítě má něco pohnojené v Push Notifikacích (které na jabkách chodí "out of the box" po založení účtu s protokolem Exchange), ale cpát si kvůli tomu na jabko utlouk? To je s prominutím voser pro losery, co i na Seznam.cz potřebujou na ploše extra "ikónku"... :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám whatsapp na mobilu i na NTB, takže to funguje, ale teď, nechápu proč, zavedli, že musíš mazat komunikaci všude zvlášť, což mi sere, nejde to někde sjednotit, jako to bylo dřív?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 45 minutami, miguel napsal:

A skusal si nahrat svoj xicht este raz?

Jo, asi před 14 dny, zásadně to nepomohlo, už mě napadlo znova přehrát celej iphone ze zálohy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...