Přejít na obsah

Apple


Doporučené příspěvky

Mna teda MM-1 moc nepresvedcili ked ich porovnam so Zeppelinom Air. Dovolim si tvrdit ze v sucastnosti lepsiu dokovacku asi nezozenies v tejto cenovej kategorii. A ten zvuk... :smoke:

 

Dik, to uz jsem si taky poslechnul, problem je v tom, ze dockinu na iPhone/iPad uz mam, toho Altec Lansinga, kteryho aktualne pouzivam i jako repro k NTB pres AUX kabel, ale je to takovy reseni, ktery se mi uplne nelibi a i kdyz to hraje, chtel bych neco lepsiho. Od MM-1 jsem se dostal k Companion 5 od Bose, ktere se mi zvukove velmi libily a ktere asi koupim - libil se mi vzhled, velikost i kvalita zvuku, cenove jsou dokonce i prijatelnejsi nez MM-1 a je to 2.1 system. Mam obavu, ze ten Zeppelin Air by nebyl uplne idealni jako PC repro, predevsim z duvodu rozlozeni zvuku pouze z jedne strany, protoze pred monitorem bych to mit asi nechtel a jako dokovacku jej nevyuziju a vzhledove se mi to nelibi :D

 

Zatim jsem nic jinyho co by zvukove odpovidalo tem C5 nenasel, aby to bylov podobne cenove hladine a urcene pro blizky poslech od PC - jeste se zkusim podivat na ty Audioengine A2, havrane, jake s nimi prosim mas zkusenosti ve srovnani s Companion 5? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

MM-1 a Bose jsou uplne rozdilne systemy z hlediska zvuku - Bose je postavenej na prumernejch repracich a hodne aktivni elektronice. Ma "mohutnej" zvuk, sirokej, ale k vernosti to ma daleko. MM-1 jsou mnohem vyrovnanejsi. Syn si ted koupil Audioengine A5 a musim priznat ze jsem byl velmi pozitivne prekvapenej, zvuk jako vino.

 

Ale je to hodne o vkusu, audiofil vyhledava vyrovnany zvuk s vernymi detaily a presnym stereo "ymydžem" - pro "bassheady" je treba velkej basak, na hrani her a filmy je elektronikou podporena mohutnost okay... Nejlepsi je koupit nekde s rozumnou "vraceci" politikou - co zni krasne v ohchode nemusi jeste vyhovet doma - specielne po tydnu;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já ty C5 a Audionginy neslyšel bohužel společně. Ale jak psal Ejabejaroz, rozdíl je hlavně v těch basech a samozřejmě A2 jsou za polovic. Jinak podle mně mají pěknej vyváženej zvuk a ty basy v žádným případě nejsou nedostatečný nebo utlumený, jen prostě nejsou tak zvýrazněný. Na hudbu bych řek, že to je i lepší. Otázka je, co filmy a hry.

Jsou dost směrový a poslech je nejlepší akorát z toho metru až dvou. Jediný minus (pro někoho) vidím v ovládání, který je umístěno na zadní straně levý bedny.

O těch A5 jsem taky chvíli uvažoval, ale už jsou na stůl dost velký, neměl jsem možnost (za ty prachy)je nikde slyšet a pro 15-letou puberťačku asi zbytečný :) Perfektní jsou ty wifi adaptéry .. já se už viděl , jak jí tam pouštím trochu metalu z iPhonu.

Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikož jste tu experti i přes Apple, mám dotaz :Je v MAC store zlevněná MAFIA II. Chci si jí stáhnout a napíše mě to There was an error in the App Store. Please try again later. (100) ,This item is being modified. Please try again later. Neplacené jdou stahovat, karta je funkční i pro itunes, kde to funguje. Co dělám špatně?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...