Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A není ten mobil blokovanej na původního US/ruského/čínského operátora?

Nejde o čorku "za prima cenu", jejíž IMEI mají zdejší operátoři na blacklistu?

Odesláno (upraveno)

Došlo ke změně.Přešel jsem z androidu a ios a teď potřebuji poradit s některými věci.Budu rád pokud pomůžete.

1.Hudba v telefonu,ale jak přiřadím píseň ke kontaktům v nastavení hudbu nevidím

2.Musím se pokaždé přihlašovat do obchodu.Opravdu Nejde se přihlásit trvale? Snad si na to zvyknu

3 Skupiny kontaktů.v Androidu jsem měl 3.Jedna zkupina oddělený zvuk vyzvánění,druhá všechny kontakty a třeti ktéra mi večer šla zapnout do tichého režimu kde se mi dovolala čísla z této skupiny a ostatní jsem neslyšel.Mám 8.1.2. vyřešil mi to prográmek aContacts

4.Mapy funguji v režimu offline nebo potřebuji data? Nejde mi pustit Poloha abych mohl používat GPS. V telefonu vím kde je jen nejde zapnout, takže asi servis?

5.Udělal jsem si zálohu na iCloud,ale nevidím tel.čísla.Dle návodu jsem měl všude povolit iCloud.To jsem udělal a pořád nevidím čísla.Záloha na gmail nejde udělat a tak bych rád využil iCloud Kontakty jsem dostal na Icloud pomocí dalšího prográmku Sync Contacts

Upraveno uživatelem vsudybyl
Odesláno

Hosi,

Jak jede ios 8.1.3 na 4S? Neni lepsi nechat 7.1.2?

Diky

Me jede pekne svižně, ale mám dva měsíce nový telefon a nic moc v něm nemám.

7.x jsem měl jen chvilku tak nemůžu porovnat.

Odesláno

Hosi,

Jak jede ios 8.1.3 na 4S? Neni lepsi nechat 7.1.2?

Diky

Jelikož jsem 4S aktualizoval na 8.1.2, tak musím říct, že se 7.1.2 byl citelně rychlejší a navíc v kalendáři nepsal idiotsky čas události v GMT. Dnes se snad dostanu k aktualizaci na 8.1.3. Doufám, že se alespoň jedna z věcí zlepší. Ještě mi musí alespoň půl roku vydržet. Osobně bych doporučil zůstat u iOS7 pokud vyloženě nepotřebuješ nějakou funkci z iOS8.

Odesláno

Zajima me, jestli nekdo presel na 8.. Vim, ze ty prvni byla tragedie, ale ted ten posledni to pry dost zrychlil.. Je to pravda??

Lukes, mám na své 4s 8.1.3 a je to úplně v pohodě :)

Odesláno

Jelikož jsem 4S aktualizoval na 8.1.2, tak musím říct, že se 7.1.2 byl citelně rychlejší a navíc v kalendáři nepsal idiotsky čas události v GMT. Dnes se snad dostanu k aktualizaci na 8.1.3. Doufám, že se alespoň jedna z věcí zlepší. Ještě mi musí alespoň půl roku vydržet. Osobně bych doporučil zůstat u iOS7 pokud vyloženě nepotřebuješ nějakou funkci z iOS8.

Me fungoval kalendar na 8.1.2. normalne a na 8.1.3 taky bez problemu. Pouzivam teda iP5S

Odesláno

iPhone 4s 64gb mi teď běží stejně rychle jako, když byl nový :) ? po vydání iOS 8 jsem byl rozhodnut koupit 5s ? jsem rád, že jsem to neudělal, protože 4 je ve všech směrech ideální telefon. A žehlící prkno 6 nechci :)

Odesláno

Me fungoval kalendar na 8.1.2. normalne a na 8.1.3 taky bez problemu. Pouzivam teda iP5S

Co jsem dohledal, tak se to tak chová jenom s kalendářem na gmailu.

Odesláno

Zrovna jsme aktualizoval na 8.1.3. a musím říct, že alespoň čas v GMT v kalendáři to u nových událostí přestalo psát (u dříve zadaných bohužel přetrvává). Nicméně rychlost je ve srovnání s iphone 5 žalostná

Odesláno

Zrovna jsme aktualizoval na 8.1.3. a musím říct, že alespoň čas v GMT v kalendáři to u nových událostí přestalo psát (u dříve zadaných bohužel přetrvává). Nicméně rychlost je ve srovnání s iphone 5 žalostná

Moje 4s ve srovnání s 6 pomalejší je, ale řekl bych tak o 10% :)

...do pytle, to mne nenapadlo. Řeším koupi 5S, ale 4S pokud běží, bohatě stačí...na to moje žvýkání.

V kombinaci s Lifeproof pouzdrem nezničitelná varianta :)

Odesláno (upraveno)

Moje 4s ve srovnání s 6 pomalejší je, ale řekl bych tak o 10% :)

Pokud na telefonu procházíš jen menu a neděláš nic jiného tak souhlasím.  :clap:

Upraveno uživatelem exBURN

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...