bubo.cz Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Nedělá. Na iP7 Plus to funguje pořád stejně, tzn. výplní se příjemce. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Co to zase vymysleli? Na iP6 jsem dříve kliknul na "poslat zprávu" u kontaktu nebo v historii a přešel jsem rovnou do SMSkde byl předvyplněný příjemce a objevila se klávesnice. Teď sice přejdu do zpráv taky, ale jen do základní obrazovky a vše musím zadat ručně. Dělá vám to taky? Kdyz to zkusis podruhy, tak uz to jde. Dela mi to taky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasadv Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Nikdo, ani Radek, neví? Na Google jsem zjistil, že s tím zamrznutím na 1% nejsem sám, ale řešení stále nemám Napiš na Apple podporu... Ozvou se Ti nazpět...Oni když už jim dáš souhlas, tak se v tom na dálkou dokážou pohrabat... byl jsem v koncích s Apple ID, kdy při koupi nového jsem si rovnou dal nové ID a nic se mi neztáhlo a zpět to nešlo, protože starý nebyl aktualizovaný a na nové nešel downgrade... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Kdyz to zkusis podruhy, tak uz to jde. Dela mi to taky. Nejde, ani když to zkouším desetkrát. Ani z kontaktů, ani z historie volání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Tak to jsi na tom hur jak ja :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 A hele, napodruhý to jde. Ale je v tom finta - nesmí se zavřít zprávová obrazovka, ale musí se vrátit šipkou do telefonu. Tak aspoň něco, i když smysl mi uniká ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Jo. To je ono. Nepopsal jsem to dost detailne, protoze sem nemel po ruce telefon ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekdo Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 (edited) @klokanneni kontakt jako kontaktnevim cim to je, ale u me to funguje stejne jako u tebenicmene umim to vyresit - kdyz to nedelam z aplikace "telefon" ale z aplikace "kontakty" tak to funguje jako to bylo vzdyckykdyz to udelam z aplikace telefon, tak me to hodi do zprav a tim koncim edit: ted jsem to zkusil s tim vracenim a jde to a na oplatku uz to nejde z te aplikace kontakty njn..apple uz davno neni to, co byval Edited November 21, 2017 by nekdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klokan Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Mně to funguje stejně (na druhý pokus) z kontaktů i historie volání.To tam nikdo netestuje co pouští do světa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxmillian Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Proc by to testovali, kdyz to testujeme my a jeste jim za to platime.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikefux Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Řešil jste někdo problém nepraktičnosti a neposlušnosti adaptéru 3.5mm jack na lightning se sluchátky se zahnutým konektorem? To totiž byla hned jedna z prvních věcí, která mě začala po přechodu na iP rozčilovat. Věřím, že s rovným konektorem, je ten adaptér téměř neznatelný, ale moje oblíbené Sennheisery mají téměř výhradně zahnutý konektor a mě rozčiluje to, jak se v kapse kroutí a bojím se, že budu v jednom kuse kupovat adaptér nebo nová sluchátka. Je to vytištěné na 3D tiskárně, zítra budu provádět první ostrý test. Dávám to sem jen pro pobavení, ale kdby to někoho zaujalo, nechť mi klidně písne SZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewolucionar Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Samsung má novinku: Majiteľom iPhonov na mesiac požičia Galaxy S8 alebo Note 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roura74 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 (edited) Nevysledovali jste někdo , konkrétně u ip 7, že při zapnutí foťáku je někdy nastaveno Live photo? Tuhle fičuru vůbec nevyužívám, takže nezůstává jako poslední volba a navíc se tak děje úplně náhodně. V nastavení foťáku je volba na zachování nastavení Live photo, ale na tohle nemá vůbec vliv. Edited November 22, 2017 by roura74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EpsteinBarr Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Samsung má novinku: Majiteľom iPhonov na mesiac požičia Galaxy S8 alebo Note 8 To je nejaka blbost, nie?Resp., kde sa mam hlasit na Slovensku za ucelom vypozicania? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxel Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Nevysledovali jste někdo , konkrétně u ip 7, že při zapnutí foťáku je někdy nastaveno Live photo? Tuhle fičuru vůbec nevyužívám, takže nezůstává jako poslední volba a navíc se tak děje úplně náhodně. V nastavení foťáku je volba na zachování nastavení Live photo, ale na tohle nemá vůbec vliv. Mam to stejně na osmičce. Vždy trvale vypnuto, ale poslední dobou se občas samovolně zapne. Takže první fotka, delete, vypnout a druhá už v pohodě. Důvod netušim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bells Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Řešil jste někdo problém nepraktičnosti a neposlušnosti adaptéru 3.5mm jack na lightning se sluchátky se zahnutým konektorem? To totiž byla hned jedna z prvních věcí, která mě začala po přechodu na iP rozčilovat. Věřím, že s rovným konektorem, je ten adaptér téměř neznatelný, ale moje oblíbené Sennheisery mají téměř výhradně zahnutý konektor a mě rozčiluje to, jak se v kapse kroutí a bojím se, že budu v jednom kuse kupovat adaptér nebo nová sluchátka. Je to vytištěné na 3D tiskárně, zítra budu provádět první ostrý test. Dávám to sem jen pro pobavení, ale kdby to někoho zaujalo, nechť mi klidně písne SZ. Kup BT sluchátka a máš po problému, stejně k nim nakonec všichni dospějí Já jsem třeba pořád nechtěl, říkal jsem si, že se rapidně zhorší kvalita zvuku, jenže když si pak člověk uvědomí, že stejně poslouchá osekané MP3/streamy apod., tak je to vlastně úplně jedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 že by? https://mobilizujeme.cz/clanky/maly-iphone-se-2-generace-znovu-na-scene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YPO Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 soudruzi můžete mi někdo prozradit co mám udělat pro to, aby se mi sms zprávy, které přijdou na iPad kterej leží doma zobrazily i v telefonu, kterej mám v kapse...... a navopak vím, že mi to kdysi fungovalo a už nefunguje .... sem něco vypnul? nebo nezapnul ? se zabiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondrej71 Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 Dítě mi na iPadu nějak nastavilo ze v safari mám najednou otevřené dvě okna namísto jednoho a nemůžu sd toho zbavit. Je mi jasné ze je to jednoduché jak facka ale holt logika mi v tomto případě někam se zřejmě ztratila, tak prosím poraďte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 (edited) @Ondrej71: snad pomůže tohle ...přidrž přepínač okýnek na pravém konci toolbaru a v menu zvol "Sloučit všechny panely" Edited November 30, 2017 by Radek124 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts