Zmrzlinar Posted November 11, 2024 Report Share Posted November 11, 2024 Díky. U iCloudu jsem před tím nikde nic neměnil. Dneska ráno jsem poznámky otevřel a všechno se to tam ale z iCloudu začalo samo natahovat. Takže teď už dobrý, ale Apple má teda u mě další velký zářez do důvěry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted November 11, 2024 Report Share Posted November 11, 2024 Nedávno jsem měl podobný problém. Zmizel mi téměř celý telefonní seznam. Zkoušel jsem všechno možné, ale nic nepomohlo. Nakonec jsem se rozhodl pro obnovu ze zálohy a to pomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmrzlinar Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 (edited) . Edited November 14, 2024 by Zmrzlinar nevšiml jsem si, že jsem výsledek už psal výše, pardon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 15, 2024 Report Share Posted November 15, 2024 lze použít ochranné sklo ze 14 na 13? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steke_m Posted November 15, 2024 Report Share Posted November 15, 2024 Netušíte co je za problém, že se mi na 15 Pro opakovaně mění nastavení oznámení zpráv. Stalo se to najednou samo. V nastavení jsem měl a mám nastaveno Náhledy - nikdy, tj. viděl jsem na displeji, že mi přišla zpráva od "Pepa, imessage" text zprávy nebyl vidět. Samo od sebe se mi nyní zobrazí pouze "Zprávy-oznámení", tj. nevím na první dobrou kdo píše. Změnit nastavení a opět nastavit nazpět nepomáhá. Vždy pomůže jen restart telefonu, ale po pár hodinách se to opět samo rozhodí. Nevíte někdo co s tím a jak se toho zbavit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted November 20, 2024 Report Share Posted November 20, 2024 V 9. 11. 2024 v 20:48, Gustaf napsal: Já tomu věřím....taky bych to tak udělal. Ale je to novej foun, tak ať to má do začátku se vším všudy. Pro mně je stejně celý ten hajp okolo jabka velkej. Ale chce to, tak jí udělám radost... Zdá se , že kluk byl letos hodnější 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted November 22, 2024 Report Share Posted November 22, 2024 Před časem se tady řešily držáky do auta s magsafe. Koupil jsem doporučenej Swissten a jako dobrý až na to, že to do mřížky ventilace nedám. Mám ty lamely dost blízko u sebe a zobáčky od toho držáku jsou prostě moc tlustý. Nemáte nějakej tip na držák do ventilace, kterej má poněkud subtilnější ty zobáčky? Díkes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rmx Posted November 22, 2024 Report Share Posted November 22, 2024 https://www.alza.cz/cubenest-s0c0-magneticky-drzak-do-auta-s-podporou-uchyceni-magsafe-d7577098.htm Tohle se osvědčilo jak v osobním tak ve služebáku. Jen u některých pouzder, je mag. spojení s držákem možná až moc silný. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted November 22, 2024 Report Share Posted November 22, 2024 (edited) Mám tenhle a za mě dobrý, tím spíš za ty prachy. https://allegro.cz/nabidka/drzak-telefonu-do-auta-na-mrizku-magneticky-privod-vzduchu-s-magsafe-silny-16564583698 Edited November 22, 2024 by MíraMíra Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted November 23, 2024 Report Share Posted November 23, 2024 To vypada dobre oboje. Dikes. Ted se jeste rozhodnout kterej objednat Link to comment Share on other sites More sharing options...
redd Posted November 27, 2024 Report Share Posted November 27, 2024 Potřebuju nějaký usb hub k macbook air m3. Chtěl bych něco kvalitního, skladného… jediná podmínka je 1xhdmi, sd karta by byla fajn, ostatní tak nějak standard…. S čím (značka) jsou dobré zkušenosti? Předem díky za tipy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmx Posted November 27, 2024 Report Share Posted November 27, 2024 Za sebe mohu uvést HyperDrive. Měl jsem tohle a všechno frčelo. Ale více zkušeností se značkou nemám. https://www.alza.cz/hyperdrive-5v1-usb-c-hub-wwcb-stribrny-d7472847.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapo Posted November 27, 2024 Report Share Posted November 27, 2024 Taky doporučuji HyperDrive, používám už čtvrtým rokem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted December 3, 2024 Report Share Posted December 3, 2024 Aboj Né že bych to musel mít v telefonu,ale nefachá mi v 15pro Whatsapp . Sosnu a nic to nedělá , jsem na úvodní stránce a nikam se neproklikam ,než jen k další instalaci. V telefonu asi vše povoleno ,nevíte jak na to? Diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
vwtyp11 Posted December 4, 2024 Report Share Posted December 4, 2024 Odinstal a instal new. Zázračně se vše najde a načtení:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted December 4, 2024 Report Share Posted December 4, 2024 před 2 hodinami, vwtyp11 napsal: Odinstal a instal new. Zázračně se vše najde a načtení:) To jsem udělal už několikrát a přijde mi,že telefon tu aplikaci nevidí tam kde se má povolovat atd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted December 4, 2024 Report Share Posted December 4, 2024 Manželce v VW Taigo zlobí Apple car play, musí to manuálně propojit, neděje se to samo. nějaký doporučení? dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted December 4, 2024 Report Share Posted December 4, 2024 Bezdrátové carplay není úplně vzor spolehlivosti, navíc ve spojení s koncernem. Zkusil bych jít do nastavení Bluetooth v telefonu, odstranit předchozí párování a zkusit to znovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted December 4, 2024 Report Share Posted December 4, 2024 před 24 minutami, Moty napsal: Manželce v VW Taigo zlobí Apple car play, musí to manuálně propojit, neděje se to samo. nějaký doporučení? dík měl jsem před pár týdny to samé (BMW) a spravilo se to teprve upgradem iOS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted December 4, 2024 Report Share Posted December 4, 2024 MacBook Air M1 mi poslední týden při připojeni na hotspot (iPhone 14Pro) neustále hlásí, že je iPhone vybitý - reálně není. U ikony baterie iPhone na Macu je baterie na minimu. Řešili jste to někdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts