Přejít na obsah

DEEP BLUE


Návštěvník admira

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 514
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V Třinci a okolí ti je rád předvedu, ale pokud máš obavy z jejich velikosti, tak ta je dost zavádějící, hodinky mají pouzdro alá Oris a těch 46 mm má jeho spodní okraj. Pro srovnání jsem je vyfotil vedle hodinek 41 mm.

post-5960-0-38847400-1403099479_thumb.jpg

post-5960-0-02285300-1403099497_thumb.jpg

Upraveno uživatelem bohush
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem Pro Sun Divery, ty se liší snad jenom že mají jiný tvar indexu na dvanáctce a prodal jsem je kámošovi, protože je na mě vyžebral. Vůbec nechápu, jak se do té ceny můžou vejít.

V téhle cenové relaci ať už zpracováním nebo přesností moc konkurence nebude. Lumi svíti tak silně, že se při ní po nasvícení snad dají číst noviny. Pak sice trochu svítivost opadne, ale přesto úplně pohodlně odečitatelné po celou noc. Jdi do nich a velikosti se neboj!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje dojmy z těchto hodinek jsou hodně pozitvní, něco ve smyslu - za málo peněz hooodně muziky, pouzdro je dokonale přesně strojově opracované, ostře řezané hrany, žádný odlitek s kulatými hranami, safír, antireflex, vynikající lumi, jako není jim moc co vytknout, a za tu cenu už vůbec ne, strojek Seiko NH36 asi není žádná hitparáda, ale má třeba hacking a jeho přesnost, nebo spíš rozptyl přesnosti je na hranici běžných Seiko kalibrů. Ty moje hodinky chodily asi 15 vteřin do mínusu, což se mi zdálo trochu přes, tak jsem je otevřel, lehce poopravil na +-nula, a při té příležitosti objevil něco, co jsem předtím neznal, a to dvojité těsnění dýnka, viz foto, tady bych jim tu vysokou vodotěsnost byl schopen i uvěřit :smile_anim:

post-5960-0-09407400-1403121805_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...