Gustaf Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června před 43 minutami, M.K. napsal: @Gustaf Schytal jsem pár kapek, jinak OK - i teď. Tak třeba se to u vás ještě vybere, zatím je čas Já už jsem v nížinách. A protože nejsem z měkký mámy, rehydratuju se žitnou IPA 17° od Chomoutu. Teď už je na bajk nedostanu...tak sem si sjel aspoň do Chodovky pro basu zámeckého a kvasnicového ležáku kde je tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června před 18 hodinami, Gustaf napsal: Tak se musím spokojit s Hubertusem 12 co prodávaji v Lidlu No jo no, co nadelas . Tak jeste prichazis o tohle. Nicmene mne cekaji v dalsich dnech a tydnech ruzny vyzvy v podobe degustace americkych piv. Tak snad to zvladnu se cti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června před 9 minutami, warann napsal: No jo no, co nadelas . Tak jeste prichazis o tohle. Nicmene mne cekaji v dalsich dnech a tydnech ruzny vyzvy v podobe degustace americkych piv. Tak snad to zvladnu se cti Tohle jsem pil čepovany v Černým dole....heč Já si jedu bavorskej den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Tuto madarske celkom podarene Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června West coast IPA.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června (upraveno) před 10 minutami, Gustaf napsal: West coast IPA.... Kurva ty si umis uzivat . Me nakonec zena vyhodila, ze radeji dobali sama a at si zajedu na pivo, ze to tak bude leps. Pro dnes s ni souhlasim Clock APA. Upraveno 14. června uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června před 24 minutami, warann napsal: Kurva ty si umis uzivat . Me nakonec zena vyhodila, ze radeji dobali sama a at si zajedu na pivo, ze to tak bude leps. Pro dnes s ni souhlasim Clock APA. Však to máš lepší... čepovany. Polknu Zichovec a dám zase nějakou německou pšenici k fotbalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 13 ALE Golden Blondie Uhříněves Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Mj i polotmavý Poustevník na Bolfánku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Super domácí kombo....Orange IPA + orange pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Zdravím všechny od jadranu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavo_ Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Máša 11 ležák a pak Volt pojistka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června Se zenou na jedno. Grand canyon brewery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Kalifornsky blondak. Docela ujde. Predtim jsem mel nejaky europivo (nemaji amici vlastni termin pro europivo? ) a to byl peknej humus. To toceny v tom pivovaru vcera bylo super, ale to bych pri castejsi konzumaci musel dost navysit rozpocet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Dnes toto. Cekal jsem vyraznejsi chut, nicmene o to lepsi je pitelnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Pátek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června ZakynthosOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Huty92 Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Dobrý letní chatový budvarek redix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se