Přejít na obsah

Jakou značku piva pijete?

Doporučené příspěvky

před 43 minutami, M.K. napsal:

@Gustaf Schytal jsem pár kapek, jinak OK - i teď. Tak třeba se to u vás ještě vybere, zatím je čas 😉

Já už jsem v nížinách. A protože nejsem z měkký mámy, rehydratuju se žitnou IPA 17° od Chomoutu.

IMG_20240614_144234_729.jpg

Teď už je na bajk nedostanu...tak sem si sjel aspoň do Chodovky pro basu zámeckého a kvasnicového ležáku 🤣

kde je tohle? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Gustaf napsal:

Tak se musím spokojit s Hubertusem 12 co prodávaji v Lidlu 🙂

No jo no, co nadelas 😁. Tak jeste prichazis o tohle. Nicmene mne cekaji v dalsich dnech a tydnech ruzny vyzvy v podobe degustace americkych piv. Tak snad to zvladnu se cti 😁

IMG_0635.jpeg

Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, warann napsal:

No jo no, co nadelas 😁. Tak jeste prichazis o tohle. Nicmene mne cekaji v dalsich dnech a tydnech ruzny vyzvy v podobe degustace americkych piv. Tak snad to zvladnu se cti 😁

IMG_0635.jpeg

Tohle jsem pil čepovany v Černým dole....heč 🤣

Já si jedu bavorskej den...

IMG_20240102_183847.jpg

IMG_20240614_161509.jpg

IMG_20240614_161443.jpg

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Gustaf napsal:

West coast IPA....

IMG_20240614_195623.jpg

Kurva ty si umis uzivat 😁. Me nakonec zena vyhodila, ze radeji dobali sama a at si zajedu na pivo, ze to tak bude leps. Pro dnes s ni souhlasim 😋

Clock APA. 

IMG_0641.jpeg

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, warann napsal:

Kurva ty si umis uzivat 😁. Me nakonec zena vyhodila, ze radeji dobali sama a at si zajedu na pivo, ze to tak bude leps. Pro dnes s ni souhlasim 😋

Clock APA. 

IMG_0641.jpeg

Však to máš lepší... čepovany. Polknu Zichovec a dám zase nějakou německou pšenici k fotbalu 🤣

Odkaz ke komentáři

Kalifornsky blondak. Docela ujde. Predtim jsem mel nejaky europivo (nemaji amici vlastni termin pro europivo? 😁) a to byl peknej humus. To toceny v tom pivovaru vcera bylo super, ale to  bych pri castejsi konzumaci musel dost navysit rozpocet 😁.

IMG_1039.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...