Jump to content

Jakou značku piva pijete?

Recommended Posts

Po osamelem dni osamely vecer. Mistni pivo za 2€, je to samozrejme dalsi variace na tema europivo, nicmene mi to neobraci jazyk naruby. A ta kombinace ceny s tim,  ze ani zejtra nemam nic moc na praci by mohla bejt nebezpecna 😁

Edit: jo a penu/kvalitu nacepovani asi nema smysl resit 😁

IMG_3515.jpeg

Edited by warann

Tak jsem na ruzna diporuceni vyrazil na zdejsi mistni vyhlaseny nedelni blesak aka el Rastro. U, hned na zacatku samy komousi a priznivci Palestiny. Pak me zacal dav unaset neznamo kam. No, abych to zkratil a vratil se k tematu. Podarilo se mi z davu vymanit a zahy jsem skoncil na stejnym miste jako vcera 😁

IMG_3535.jpeg

před 6 minutami, Corvus corone corone napsal:

Akorát teda ten krýgl... Ale co už 😎

sklo jde za mnou...standartně tady dávají speciály do sklenic bez ucha, ale já jsem prostě " ušákovej" a čepují mi to tak bo to tak chci 😇

před 25 minutami, Corvus corone corone napsal:

Tak si U Dvou kohoutů kup anglickej pintovej dimple mug, z toho pijou staří mazáci v Anglii svrchňáky dodnes. 

IMG_20241104_201607.jpg

To me zajima, ale na eshopu to nevidim. Nebo blbe koukam? Dikes. Me ceka posledni spanelsky vecer, jsem na kasi (z unavy, ne chlastu😁) tak loupnu nejaky plechovky co mam v lednici a jdu chrapat. Dukaz dodam 😀

Před hodinou, warann napsal:

To me zajima, ale na eshopu to nevidim. Nebo blbe koukam? Dikes. Me ceka posledni spanelsky vecer, jsem na kasi (z unavy, ne chlastu😁) tak loupnu nejaky plechovky co mam v lednici a jdu chrapat. Dukaz dodam 😀

Já to kupoval v sadě s pivní kosmetikou a síťovkou na plechovky / PETky. Nejspíš by se to dalo koupit přímo na místě. Akorát je to prostě pintové sklo, takže žádnej malej muclik... 😎

Takze jeste jedna z letadla - to musim rict, ze spanelskej mainstream je lepsi. A v Praze sup k Sumave na jednu Apu. Ale i dalsi vyber skvelej. Matuska, Falkenstejn a samozrejme klasika z Kostelce - Vycpana vydra @ spol.

IMG_3640.jpeg

IMG_3644.jpeg

IMG_3645.jpeg

Jakozto vesnican mam omezenej prehled, takze musim prozkoumat. Diky za tipy. Nicmene s obsluhou jsem U Sumavy nikdy nemel probém, snad jen jedna servirka je pomerne dost drza - asi to ma bejt vtipny, bohuzel to zustava v ty rovine “ma bejt”.