Jone Posted November 9, 2024 Report Share Posted November 9, 2024 před 32 minutami, Corvus corone corone napsal: Marjá panno... A to míchají v pivovaru jako radler nebo až na výčepu? …míchaj to v pivovaru, respektive z pípy to teče hotový; a radler bych tomu neříkal, není to pivo s malinovkou nebo sirupem - ale jaký "extrakt" to je, nemám páru, pracuji s kusou informací od výčepáka. Výsledek je hořký (rozuměj Cvikov standard), růžový (včetně pěny!), chuť či vůně malin spíš tušená až homeopatická… Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavo_ Posted November 10, 2024 Report Share Posted November 10, 2024 Zhůřák(ten tu bývá na čepu opravdu výjimečně) Šprt - session IPA...moc dobrý 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted November 10, 2024 Report Share Posted November 10, 2024 Tak jsem ve vyprodeji zkusil tohle. Jako v lete, kdyz se dela na zahrade, tak na zizen asi proc ne. Ale jinak za ty prachy total ulet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted November 10, 2024 Report Share Posted November 10, 2024 Před hodinou, warann napsal: Tak jsem ve vyprodeji zkusil tohle. Jako v lete, kdyz se dela na zahrade, tak na zizen asi proc ne. Ale jinak za ty prachy total ulet. To pivo, když bylo čerstvé, bylo na čepu opravdu povedené. Ve výprodeji plechovek lze ovšem očekávat možnou oxidaci (občasný problém u piva v plechu, zejména pokud od plnění uplynul nějaký ten týden, neřeknu-li měsíc ), případně další problémy, vyplývající z možného nesprávného skladování. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted November 10, 2024 Report Share Posted November 10, 2024 před 1 hodinou, pavo_ napsal: Zhůřák(ten tu bývá na čepu opravdu výjimečně) Šprt - session IPA...moc dobrý "Zahradní" Zhůřák a jeho skvělý americký sládek Chris Baerwaldt . Škoda, že ani v Praze není k sehnání pořád . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavo_ Posted November 10, 2024 Report Share Posted November 10, 2024 před 28 minutami, Corvus corone corone napsal: "Zahradní" Zhůřák a jeho skvělý americký sládek Chris Baerwaldt . Škoda, že ani v Praze není k sehnání pořád . jestli není ani v Prahe tak nezbývá nic jiného než si udělat vejlet směr Plzeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted November 10, 2024 Report Share Posted November 10, 2024 před 11 minutami, pavo_ napsal: jestli není ani v Prahe tak nezbývá nic jiného než si udělat vejlet směr Plzeň Naštěstí Zhůř nejni tak daleko. A Zhůřák se dá občas sehnat v pivním baru Napalmě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 11, 2024 Report Share Posted November 11, 2024 Dnes axiom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavo_ Posted November 13, 2024 Report Share Posted November 13, 2024 Zhůřák stále na čepu tak jsem si ještě zavdal Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 Cekacka na vlak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 Cekacka na vlak zpatky Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavo_ Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 dnes Máša NEIPA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavo_ Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 Před hodinou, warann napsal: Cekacka na vlak zpatky joo s je to cestování hned příjemnější Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 Dneska lokální klasika.... byl jsem doplnit zásoby. Kvasnicový ležák a Zimní speciál 13. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 Že včerejšího tažení. U Vejvodů, U Glaubiců a konečná Na Hradčanské. Jak a v kolik jsem se dostal domů? Nevím. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 Považuju za úspěch, že víš kdes byl před Hradčanskou Já mám tři malý tmavý Effe (nebo asi čtyři) a dorazil jsem na Plzeň. Začínám se bát, abych nezapomněl tašku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pciza Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 před 3 minutami, nickolas napsal: Považuju za úspěch, že víš kdes byl před Hradčanskou Já mám tři malý tmavý Effe (nebo asi čtyři) a dorazil jsem na Plzeň. Začínám se bát, abych nezapomněl tašku To si pamatuju proto, protože je to každou středu stejný 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 před 16 minutami, pciza napsal: Že včerejšího tažení. U Vejvodů, U Glaubiců a konečná Na Hradčanské. Jak a v kolik jsem se dostal domů? Nevím. Tak je to správne, tak to ma byť 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted November 14, 2024 Report Share Posted November 14, 2024 před 51 minutami, pciza napsal: To si pamatuju proto, protože je to každou středu stejný Minulý týden jsme se s kolegou ráno potkali v práci a vzájemně se ptáme, tak co, jak dlouho jsi tam ještě byl? Pak jsme si porovnali účtenky za Ubra a zjistili, že jsme odjížděli v rozmezí dvou minut. Dodnes nevíme, jestli jsme z hospody odcházeli spolu, nebo zvlášť. A pak mě potkal druhý kolega a říká, dík, tady máš zpátky ten dvoulitr… Chvilku mi trvalo než jsem přišel na to o čem mluví 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted November 16, 2024 Report Share Posted November 16, 2024 Uklízení balkonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts