Jump to content

Jakou značku piva pijete?

Recommended Posts

před 32 minutami, Corvus corone corone napsal:

Marjá panno... 🙀

A to míchají v pivovaru jako radler nebo až na výčepu? 

…míchaj to v pivovaru, respektive z pípy to teče hotový; a radler bych tomu neříkal, není to pivo s malinovkou nebo sirupem - ale jaký "extrakt" to je, nemám páru, pracuji s kusou informací od výčepáka. Výsledek je hořký (rozuměj Cvikov standard), růžový (včetně pěny!), chuť či vůně malin spíš tušená až homeopatická…🤔

Před hodinou, warann napsal:

Tak jsem ve vyprodeji zkusil tohle. Jako v lete, kdyz se dela na zahrade, tak na zizen asi proc ne. Ale jinak za ty prachy total ulet. 

IMG_3676.jpeg

To pivo, když bylo čerstvé, bylo na čepu opravdu povedené. Ve výprodeji plechovek lze ovšem očekávat možnou oxidaci (občasný problém u piva v plechu, zejména pokud od plnění uplynul nějaký ten týden, neřeknu-li měsíc 🥴), případně další problémy, vyplývající z možného nesprávného skladování. 

před 1 hodinou, pavo_ napsal:

Zhůřák(ten tu bývá na čepu opravdu výjimečně) Šprt - session IPA...moc dobrý 👍🏼

IMG_7178.jpeg

"Zahradní" Zhůřák a jeho skvělý americký sládek Chris Baerwaldt 😻. Škoda, že ani v Praze není k sehnání pořád 🤔

před 28 minutami, Corvus corone corone napsal:

"Zahradní" Zhůřák a jeho skvělý americký sládek Chris Baerwaldt 😻. Škoda, že ani v Praze není k sehnání pořád 🤔

jestli není ani v Prahe tak nezbývá nic jiného než si udělat vejlet směr Plzeň 😃

před 11 minutami, pavo_ napsal:

jestli není ani v Prahe tak nezbývá nic jiného než si udělat vejlet směr Plzeň 😃

Naštěstí Zhůř nejni tak daleko. A Zhůřák se dá občas sehnat v pivním baru Napalmě. 😻

před 3 minutami, nickolas napsal:

Považuju za úspěch, že víš kdes byl před Hradčanskou ;)

Já mám tři malý tmavý Effe (nebo asi čtyři) a dorazil jsem na Plzeň. Začínám se bát, abych nezapomněl tašku 🤦‍♀️

To si pamatuju proto, protože je to každou středu stejný 😆

• Upvote 1

před 51 minutami, pciza napsal:

To si pamatuju proto, protože je to každou středu stejný 😆

Minulý týden jsme se s kolegou ráno potkali v práci a vzájemně se ptáme, tak co, jak dlouho jsi tam ještě byl? Pak jsme si porovnali účtenky za Ubra a zjistili, že jsme odjížděli v rozmezí dvou minut. Dodnes nevíme, jestli jsme z hospody odcházeli spolu, nebo zvlášť. A pak mě potkal druhý kolega a říká, dík, tady máš zpátky ten dvoulitr… Chvilku mi trvalo než jsem přišel na to o čem mluví 🤷‍♀️

• Haha 2