warann Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 Dneska jsem zhresil. Asi budu muset v nedeli ke zpovedi. Desnej hrich, teda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 Barbare . Ale mě dneska také čeká večer s máslovým ležákem (Prazdroj). Tak aspoň odpo trochu něco zajímavého... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 @Corvus corone corone Máslový ležák . Mně po pravdě čeká večer něco totéž, jen to čekání jsem pojal trochu hůř. No, vzal jsem co bylo po ruce, ale i sekretářka pravila, že její syn to nazývá kočičíma chcankama. Moc ho neznám, ale zřejmě to bude bystej kluk. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 Naše kočky se cítí uraženy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 před 2 hodinami, warann napsal: Dneska jsem zhresil. Asi budu muset v nedeli ke zpovedi. Desnej hrich, teda. v klidu, na zapiti prasku a zahnani kasle behem noci to pouzivam take, zas takovej hrich to neni Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 Uff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 Fakt je ten, že Gábina nenadchne, ale obvykle ani neurazí. Na rozdíl od všeho, co začíná na "Staro"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 A no jo Ty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 (edited) Došla bída na kozáky... A jak jsem se obával, je v tom zase pěkná dávka diacetylu . Edited December 12, 2024 by Corvus corone corone Link to comment Share on other sites More sharing options...
juk Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 @Corvus corone corone bohužel u nás je Prazdroj v hospodách aspoň pitelný oproti jiným značkám na čepu Co bys doporučil z lahvových piv v 0,5l od běžných pivovarů na takové to běžné pití k jídlu, práci a tak? Ideálně s co nejmenším obsahem alkoholu. Běžně střídám Bernarda, Poutníka, Poličku a Primátor. Ale v akci si koupím i tu basu Prazdroje Link to comment Share on other sites More sharing options...
heboš Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 V 4. 12. 2024 v 15:34, Gustaf napsal: Sem udělal objednávku z Jarošovskeho pivovaru...na základě ochutnání Jury a Matúše, který jsou super Tak jsem provedl objednávku taktéž Již je na cestě , tak uvidíme… ochutnáme… 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 před 40 minutami, juk napsal: @Corvus corone corone bohužel u nás je Prazdroj v hospodách aspoň pitelný oproti jiným značkám na čepu Co bys doporučil z lahvových piv v 0,5l od běžných pivovarů na takové to běžné pití k jídlu, práci a tak? Ideálně s co nejmenším obsahem alkoholu. Běžně střídám Bernarda, Poutníka, Poličku a Primátor. Ale v akci si koupím i tu basu Prazdroje Asi toho Bernardýna. Ale za tu cenu už můžeš mít desítku z Jarošova (litrová PET flaška stojí kolem 60 kaček). Poutník bejval kdysi dobrej, ale nepil jsem ho kolik let... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juk Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 Dík! Mrknu, kde se dá u nás Jarošovský koupit. Všímám si, že se na etiketách víc a víc objevuje cukr. Předpokládám, že je to levnější náhrada za slad. Anebo se pletu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 před 53 minutami, heboš napsal: Tak jsem provedl objednávku taktéž Již je na cestě , tak uvidíme… ochutnáme… Paráda... tak jsem zvědavěj, jak bude chutnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 před 32 minutami, juk napsal: Dík! Mrknu, kde se dá u nás Jarošovský koupit. Všímám si, že se na etiketách víc a víc objevuje cukr. Předpokládám, že je to levnější náhrada za slad. Anebo se pletu? Nepleteš. Je to prachobyčejný surogát. Jsou sice pivní styly, kde je použití cukru akceptované, ale výčepní piva a ležáky do nich nepatří. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juk Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 Takže zase klasickej o*eb na zákazníka... Člověk musí být furt ve střehu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted December 13, 2024 Report Share Posted December 13, 2024 Priprava na vanocni party naseho klubu. Pridam poznamku patrici sem pouze castecne, takze sorry. Nejsem petrolhead, auta jsou mi celkem fuk a klasicky Porsche jsem dodnes povazoval ze sice pekny, ale dost na hovno auto. Nicmene dnes jsem k pivovaru dorazil soucasne s typkem v nejakym tomhle povozu, borec otevrel predni kapotu a ejhle, z kufru vytahl prazdnej 30l sud, kterej vzapeti vymenil za plnej. Uplne jsem cumel, jak pekne tam zahucel. A to ho jeste voblozil znacnym poctem 1,5l petek. Takze menim hodnceni, je to pekny a celkem prakticky auto . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corvus corone corone Posted December 13, 2024 Report Share Posted December 13, 2024 No vidíš to! Jináč já musím bejt dneska hodnej, takže jen ležák od břevnovskýho Benedikta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted December 13, 2024 Report Share Posted December 13, 2024 To ale nevypada vubec zle. Jinak ja musim bejt taky hodnej, ponevadz vcera … ale to uz je jedno ;-). Takze jen takovej lehci IPL. Co je na tom vanocniho krome nazvu netusim, ale jinak to ujde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted December 13, 2024 Report Share Posted December 13, 2024 Já to říkám pořád... pátek 13. je pořád lepší než pondělí 16. Dneska takový predkaleni a na zítra připraven sud Magického motýla z pivovaru Druztová 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts