Jump to content

Jakou značku piva pijete?

Recommended Posts

Dám ten dotaz sem. S kamarády občas jedeme někam za "osvětou" do světa. Letos padla Praha. Budeme ubytovaní ve Vršovicích "Iris hotel Eden". Kam zajít v okolí na pivo, jídlo? Jsme ogaři z Valašska, tak nic nóbl.  Díky za tipy R.

A ještě doplním. Jak se tak budeme motat po svých Prahou. Kterou hospodu s výběrem piv navštívit. Nějakou neprofláklou. A ať neplevelím jiné téma.  Prahu většina z nás zná  z výletů na gymplu, později s dětmi a ze služebek. Napadlo mě Letecké muzeum ve Kbelích, Technické muzeum, otazník visí nad Národním muzeem. Nějaké další tipy co navštívit?

Já bych se nikam daleko nepouštěl. Vony se tydlecty výlety za kulturou docela často zvrtnou a to je pak lepší, mít tu postel spíš blíž, než dál.

My máme v plánu začít v pátek po příjezdu kulturou, pak doplnit palivo, zase kultura a poblíž ubytovaní doplnit vydanou energii+tekutiny. Muzeum ve Kbelích je otevřeno až v sobotu. To by mohlo stačit a pak "dom"😀

před 15 minutami, vzduch napsal:

My máme v plánu začít v pátek po příjezdu kulturou, pak doplnit palivo, zase kultura a poblíž ubytovaní doplnit vydanou energii+tekutiny. Muzeum ve Kbelích je otevřeno až v sobotu. To by mohlo stačit a pak "dom"😀

To bylo jen takove popichnuti ;) 🍻

Ty kraso, IPA za 12,90, to musim zkusit. Ja si v Lidlu jako guilty pleasure obcas kupuju za 25 takovy ty na prvni pohled fancy plechovky, delaj to nejaky Nemci a ta Imperial IPA ma tusim 7,9% - ideal nalacno a rychle:)

Edited by Micey

před 5 minutami, Micey napsal:

Ty kraso, IPA za 12,90, to musim zkusit. Ja si v Lidlu jako guilty pleasure obcas kupuju za 25 takovy ty na prvni pohled fancy plechovky, delaj to nejaky Nemci a ta Imperial IPA ma tusim 7,9% - ideal nalacno a rychle:)

No, ty jsou všechny hnusný....tam jsem si nevybral. Asi tím, že jsou moc silný. Ale tohle mi přijde opravdu pitelny a krásně hořký. Snad to budou dělat pořád...za ty prachy na to domácí žvýkání bude super. Jo a znovu se tam objevil i argus weizen...co kdysi dělávali. 

Před hodinou, Gustaf napsal:

No, ty jsou všechny hnusný....

Ta zlatá docela jde, ale je třeba to lemtat jak uvádí Micey 🙂 Ale za tenhle tip dík! Argus dvanáctku občas beze studu kupuju, tak věřím že bude pitelný i tohle...

před 11 minutami, M.K. napsal:

Ta zlatá docela jde, ale je třeba to lemtat jak uvádí Micey 🙂 Ale za tenhle tip dík! Argus dvanáctku občas beze studu kupuju, tak věřím že bude pitelný i tohle...

Já to nevydržel a ještě sem sjel pro 10 kousků :D

Za dva dny 

Včera světlé i tmavé U Fleků

Dneska jedenáctka Kozel při veledůležitém fotbalovém utkání TJ Sokol Pacov versus TJ Sokol Čestlice a teď ve Spojovně v Kunraticích Kunratický ležák.. 🍺🍺🍺

IMG_20230916_162459.jpg

IMG_20230916_192035.jpg

IMG_20230915_192852.jpg

V 15. 9. 2023 v 17:55, Gustaf napsal:

Já to nevydržel a ještě sem sjel pro 10 kousků :D

Ty jo my až se potkáme na Krkavci / Radyni / v Čižicích, to bude koncert 😁