Traveller Odesláno 23. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2017 Mám totéž a fotky za zhoršených podmínek jsou děsné. Naštěstí na cesty beru i jiný foťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cmelda88 Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 krtenek: Fotomobil= vyšší cena. Zkus se podívat po recenzích. Všechny top flagship letošního roku fotí velmi pěkně. Za mě je jednoznačný vítěz Huawei P10plus (přiznávám, pracuji pro Huawei- opravdu nechci dělat reklamu), sám ten telefon používám a nikdy jsem neměl lepší. A to jsem si prošel vším, co je na trhu dostupné (dříve jsem pracoval pro operátora). Zkus si zajít na různé elektroworldy, datarty atp a prostě si zkus něco vyfotit. U fotek se zaměř na detail, na reálnost barev atd... Ale, musím sportovně přiznat, ať už si vybereš jakoukoliv vlajkovou loď, neuděláš chybu. Každá má svá pro a proti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Je pravda, že fotoaparáty v mobilech urazily veliký kus cesty a řada z nich dělá moc pěkné fotky. Přesto bych ale zvážil, jestli nepořídit na mobilování mobil a na focení foťák. Vyšlo by to stejně draho jako pořízení špičkového telefonu a se samotným foťákem získáš mnohem větší možnosti pro kreativitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Že foťák udělá lepší fotky než mobil, je asi každému jasné. Problém je, že tahat foťák je otrava. A přesně z toho důvodu jsem zrcadlovku prodal. Mobil se jí sice ani nepřiblíží, ale... Když už potřebuju něco vyfotit, zpravidla mám u sebe jen mobil. Vidím to tak, že kdo chce obyčejný fotky, s mobilem si vystačí. Kdo si chce vyhrát, zlepšovat se a zajímá ho to, zvolí foťák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 To samozřejmě chápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Já mám zrcadlovku ještě nedigitální - a tu sedá prach, pak to byl nějaký superzoom a teď Lumix DMC LF1, který fotí dle mě úplně super a není o moc větší, než moje Z1C. Myslím, že slušnější kompakt má stále význam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Otázkou je, jestli udělá kompakt o tolik lepší fotku, aby se ti ho kvůli tomu chtělo navíc tahat. Mám momentálně S6 a s kvalitou fotek jsem nadmíru spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Od doby, co jsem přešel ke smartphonům, používám výhradně značku HTC, a jsem maximálně spokojený. Jednou jsem ze zvědavosti vyzkoušel Nexus 5. Nebyl špatný, ale i přesto jsem se asi po roce s chutí vrátil zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Já mám už přes rok Huawei Mate 8 a s fotkama jsem velmi spokojen.Dnešní Mate 9 na tom je ještě lépe.Nehledě na to že ni procesor zvládá v poho vše co potřebuji a přestal jsem už ssebou tahat tablet.Do té doby než jsem si ho pořídil jsem používal Sony ale teď jsem spokojenější.Zvlášť baterka má super výdrž.Rozhodně vydrží min.2x tak dlouho než Z3 co jsem měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 (upraveno) Tak to musí být dlouho, protože Z3 mělo u mě zatraceně dlouhou výdrž. Daleko delší než můj současný OnePlus 3. Nebýt naprosto neakceptovatelné kvality, neustále se rozlepoval, a špatného foťáku, tak mám Sony stále. Upraveno 28. května 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 .. a to ja bral znacku Sony jako zaruku u fotaku, když casto vyrábí foto-moduly pro ostatni vyrobce mobilu.. :-o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Já mám už přes rok Huawei Mate 8 a s fotkama jsem velmi spokojen.Dnešní Mate 9 na tom je ještě lépe.Nehledě na to že ni procesor zvládá v poho vše co potřebuji a přestal jsem už ssebou tahat tablet.Do té doby než jsem si ho pořídil jsem používal Sony ale teď jsem spokojenější.Zvlášť baterka má super výdrž.Pod toto se podepisuji, velka spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 .. a to ja bral znacku Sony jako zaruku u fotaku, když casto vyrábí foto-moduly pro ostatni vyrobce mobilu.. :-oNápodobně. Bylo to velké zklamání. Mléčné, zamlžené fotky. Průser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Z3 fotila manželce a všem kdo ho měl okolo suprově, takže jsi měl asi vadný kus. Konec konců i recenze naznačují že Sony telefony mají ty fotoaparáty opravdu výborný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Neměl... na to ze to ma 20 mpix a svetelnost 2,0 je za svetla průměr a za šera propadák... Asi mam jiny měřítko o supr fotkach, ale jsou mobily za tretinu ceny a fotí líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 O tom se hodně píše na netu. Sice dělá pro konkurenty super foto-čipy (nestíhá je ani pro velký zájem vyrábět), ale sama je nedokáže vyladit u svých telefonů (resp. sladit s jejich uživatelským prostředím telefonu). Tak se ted čeká, jestli se to už konečně povede u nové vlajkové lodi co má přijít na trh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 (upraveno) Měl jsem Z2 i Z3. Oba fotili špatně.Předešlý Samsung Note i následující OnePlus fotí daleko líp. Kamarád má taky Z3, fotí pro mě průběh stavby a je to úplně to samé. Mléčné, neostré a vybledlé fotky. Všechno nasvědčuje tomu, že to nebyl jeden vadný kus. Upraveno 28. května 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Hasňa: a co máš teď?Taky sem zkusím přispět ... protože hledám mobil. Mám iPhone 6s, celkem jsem s ním spokojenej, jen občas blbne displej (tak, že se najednou ztlumí na polovinu jasu a na sluníčku nejde přečíst (znovu přidat jas nepomůže, prostě se max. jas ztlumí na polovinu) no a dnes mi začal na tom jablkokřápu vypadávat signál. Potřebuju jezdit denně do německa (takže maps.google a gps jsou furt zapnutý (což je další battery žrout) ...tak přemýšlím o Samsungu S8, nebo jestli dám tomu iPhone ještě šanci až vyjde iP 8 ... fakt nevím ... nějaké rady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 (upraveno) OnePlus 3. Téměř dokonalý. Pro mé požadavky. Cistý android, absolutně nepadá, nemrzne, rychlý, jak blesk, updaty jedny z prvních, velký, pevný. Jen ta baterka. To je průser. Má to sice rychlo nabíjení, do půl hodinu z nula na sto, ale můj provoz to prostě 24 hodin nevydrží ani omylem. A to je prostě velké mínus. Upraveno 28. května 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Huawei Mate 8 i Mate 9 mají 4000mAh. Mě Mate 8 vydrží celej den ať dělám,co dělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se