Přejít na obsah

Vybiram mobil ...


Doporučené příspěvky

jo jo o to jde,nezkurvit telefon krytama,mrknu se ještě po tom skle (přední, zadní ) našel jsem jen folii.

dobře se to vybírá a páruje třeba zde:

 

https://www.promobily.cz

 

S tím, že je garance, že to bude sedět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Našel jsem i fólií na obě strany mobilu,máte někdo? Moc se mi nechce dávat ten silikon kryt.

 

Mohl bys mi na tu fólii na zadní stranu hodit odkaz? Používám transparentní silikonovou vaničku. Vyhovuje mi, protože díky zvýšené hraně chrání i sklo, ale tu fólii bych zkusil taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, asi jsem debil.. ale prosím o radu.. Jak v androidu (případně přímo v MIUI u Xiaomi) nastavím, abych na zamykací obrazovce viděl, že mi přišla SMSka/whatsapp, aby byl vidět odesílatel (ani to být nemusí, stačí vidět, v jaké app přišlo upozornění), ale už ne samotný náhled zprávy?? Nějak na to nemůžu přijít. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K otázce sklo/fólie/kryt - kdysi jsem nedal bez fólie na displeji ani ránu, zkoušel jsem i sklo, to se mi ale nelíbilo jak bylo silné a aspoň u mne přesně nekopírovalo obrysy skla telefonu (a to bylo drahé, značkové). A protože stejně nosím telefon ve vysouvacím pouzdru a nebo jen tak v kapse, ale nikdy s klíči a mincemi, obvykle jsem telefony po několika letech prodával ve stavu nového kusu. Už u HTC HD2 a pak u LG G2 jsem volil kryt a u LG  jsem si zvykl na značku Spigen. Měl jsem víc krytů různých barev, střídal podle nálady, byly to takové ty odolnější dvoudílné kryty, které telefon při pádu ochránily, stejně tak fotoaparát a také se dal telefon pokládat displejem dolů. Někdo tu píše, že kryty telefon designově kazí, já mám jiný názor. Kromě ochrany se telefon i lépe drží a aspoň podle mého vkusu vypadá často lépe než bez krytu. Teď mám LG G6 a opět jsem k němu koupil tento Spigen, se kterým se mi perfektně drží, vše mohu obsluhovat jednou rukou, s krytem se mi telefon líbí a kromě pádu displejem na vystouplý povrch telefon i ochrání. Takže za mne - kryty tohoto druhu používám, skla ani fólie nikoliv. Myslím, že si každý najde způsob, který mu vyhovuje.  

post-3283-0-98108800-1515768076_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Vybírám telefon s androidem pro desetiletou slečnu, moc do toho nevidím, ale bude to její první nový telefon, zatím měla tydlifony po nás s vindousama. Padl mně do voka tenhle šaomi patrně díky nízké ceně a kovové konstrukci. Je to dobrá volba? Anebo mně pro ni doporučíte něco úplně jiného? Předem děkuji

 

příběh s Xiaomi 4x nemá úplně dobrý konec

 

měl bych to napsat do "co mě naštvalo", ale zde by to mohlo mít větší záběr

 

telefon dostala malá pod stromeček, od té doby byl telefon používán v silikonovém pouzdru

 

v půli ledna přestal fungovat, respektive trvale indikoval head set, takže jsem se ho vydal reklamovat k prodejci v den zjištění závady

 

jednání super, telefon je jako nový takže to pošleme dodavateli na výměnu kus za kus, zhruba týden to bude trvat

 

trvalo to asi o dva dny déle, ale to je v pořádku, dostal jsem mail, že v servisu reklamaci zamítli, že našli u konektoru stopy po zatečení tmavé lepkavé tekutiny, ale že

 

prý telefon už funguje normálně, že asi "vyschl"

 

a když jsem ten telefon vyzvedával, tak už tam nebyl ten příjemný prodavač, ale arogantní debil

 

"vyslýchal" jsem malou, jestli ten telefon nepolila nějakým svinstvem, ale prý ne

 

věřím jí ne kvůli tomu, že nelže (je to malá prohnaná potvůrka), ale kvůli tomu, že je bordelář, nic si po sobě neuklidí a ten telefon byl bez poskvrny i uvnitř v místě

 

konektoru sluchátek, kde

 

to kontroloval prodavač lupou, když jsem ho přinesl

 

můj závěr je ten, že telefonu vyměnili vadný konektor a uvnitř ho zapatlali nějakým sajrajtem, aby ho nemuseli měnit

 

já o výměnu kus za kus nestál, vlastně to dobře dopadlo, protože nemusím nastavovat nový telefon a instalovat whatsapp atd., ale tohle mě pěkně nadzvedlo a dorazil 

 

to ten mamlas za pultem

 

telefon jsem koupil u firmy vk servis, protože byl nejlevněší na trhu, už to neudělám

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Ahojte,

vypadá to, že se se mnou loučí moje Nokia Lumia 635 (po vypnutí se mi ji povedlo oživit až asi po dvou hodinách, kdy jsem musel několikrát vytahovat baterku, nešlo se s tím domluvit).

Vůbec se nevyznám v současné nabídce, ale díval jsem se na Nokia 3 - máte s tím telefonem nějaké zkušennosti, případně doporučíte něco, co umí minimálně co ta 635tka a moc nestojí?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já jsem si nikdy telefon nekupoval, vždy jsem používal jen služební - i tu 635, co mi těď odchází, jsem měl původně jako služební. Vůči marketingu jsem imunní, ani nejsem žádný mobilový "nadšenec", takže si myslím, že by mi ta Nokia 3 mohla bohatě stačit...když jsem doposud měl jenom Nokie... :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám telefon s Androidem a doma iMaca.

Co se týče mailů, kontaktů a kalendáře, vše mám pod svým google účtem a ten jde zadat i do iMaca.

Takže ve výsledku, pokud cokoli přidám a nebo změním v telefonu, stane se i na google účtu a po zapnutí na macovi.

Obráceně také tak, všechno se promítne všude. Jeden kalendář jsem nasdílel manželce, aby tam psala, kdy je v práci a oběma babičkám, aby pomocí widgetu rovnou na displejích viděli, kdy kdo vyzvedává kluka ze školy a i tenhle kalendář umím spravovat na macovi.

 

Přenos souborů mezi macem a Androidem taky funguje. Ne tak snadno jako když telefon připojíš k win, ale po doinstalování aplikace Android File Transfer vidíš v okně obsah telefonu i karty a můžeš přetahovat. (Člověk by řekl, že je to USB zařízení a musí to fungovat i bez toho programu AFT, ale problém nastal v době kdy se upustilo of Mass Storage aby nebyla paměť v držení pouze počítače a ne telefonu po dobu připojení)

Já osobně ale používám FTP přenos a k macovi to ani fyzicky kabelem nepřipojuji, pokud to nechci zároveň nabíjet. Programů je halda, od nejjednodušších, které nechtějí ani heslo, jen ti řeknou IP adresu a na tu koukneš na macovi.

 

Necítím se být ničím omezen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice aktuálně nevybírám mobil, ale dám svůj dotaz sem.

 

V autě vozím HF Parrot MINIKIT Neo, připojuju se s LG G6 samozřejmě přes Bluetooth. Potřeboval bych nějak omezit dosah spojení tak, aby řekněme pár metrů od auta se mi už telefon automaticky nepároval. Přijedu někam na stavbu, vylezu z auta, jdu třeba do baráku, přiblížím se k oknu, někdo mi zavolá a pořád mám telefon spojenej s handsfree. Dosah je někde až kolem 20 metrů, což je samozřejmě k ničemu. Pořád přepínat manuálně je blbost. A když se vykecávám dlouho, tak se třeba připojím do auta i několikrát, podle toho, jak se zrovna k autu přiblížím. 

Nějak nemůžu přijít na to, jak dosah signálu snížit, nebo nastavit párování jen v opravdu malý vzdálenosti od auta.

 

Díky

Upraveno uživatelem ondra.palas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...