Přejít na obsah

Vybiram mobil ...


Doporučené příspěvky

Manželka max spokojená několik let se Sony Xz2, tak jsem kliknul letos pod stromeček na X5. Jak vyšla X5 II, tak docela pěkně spadli na ceně. Jsem zvědavý jak ji sedne ten netradiční displej 21:9, no co, život je změna :punk: Nemáte ho tady někdo? 

https://www.sony.cz/electronics/smartphony/xperia-5

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ježiši, Sony fakt ne :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 minutami, tano napsal:

Ježiši, Sony fakt ne :D

Já chtěl napsat, pro čínští gurmáni prosím nekomentovat :P Trochu jsem ještě zvažoval Samsunga, který bude možná i lepší, ale kolem mě každý kdo se jen malinko s telefonem nemazlí, ho odpálil nebo spíš utopil... My jsme tedy s těmi Sony telefony maximálně spokojeni recenze, nerecenze a už na nich jedeme dlouhá léta. Vím že trochu pokulhávají, no tak se uvidí, zklamání ale se doposud nedostavilo, ale nikdy neříkej nikdy. Nevím tedy co provedu se sebou, mám asi pět let za mě nezničitelný Xz1 compact a už taky pokoukávám, ale nic moc. Možná dám šanci desítce viz odkaz, u mě to nesmí být nic drahého. Každopádně XZ 1 compact je u mě top Hardcore mobile, ten se mnou už zažil peklo... 👍

https://www.sony.cz/electronics/smartphony/xperia-10m2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 minutami, krtenek napsal:

Tak špatnej jistě nebude. Fotky už dneska nebudou mezi nejlepšími, otázkou je, jestli už umí 4k 60 fps. Ale ten nudloidní tvar, to fakt nevim.

Ano, z toho mám taky trošku strach a jako všechno to bude mít své pro a proti, po vánocích podám report....maximálně ho tu uvidíte v prodejním vlákně za polovic, o život nejde :D

To geometr: Tak rozdíl v ziscích jdoucích čínskému režimu z plnokrevných čínských značek nebo zahraničních jsme tu několikrát řešili :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 48 minutami, Berbatow napsal:

Afri normálně jsi mě inspiroval, ta 10 je fajn a překvapivě levná.

Jop, jdou vcelku dobře. Na obchody24 mají nějaké megaslevy dne, což jsou fufníky, ale celkově ty ceny výborný. X5 mě po ty slevě vyšla na 13.600 a 10 II 9369,00 :default_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, African napsal:

Já chtěl napsat, pro čínští gurmáni prosím nekomentovat :P 

V pohode Afri, já mám teď Samsung ;)

Kazdopádně, ať dobře slouží. Ale to Sony, je už fakt jen pro skalní fandy. :cheers:

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samsungy by boli super, keby boli o cosi odolnejsie, zena za minuly rok zvladla 4. Popravde teda to boli kusky z lacnejsej casti spektra, ale myslim ze drahsie by nedopadli o moc lepsie. Ja mam note8 od cias co vysla a zatial len od roka do roka menim puzdro.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 minutami, geometr napsal:

Mě to zajímalo, jestli ještě aspoň nějaký modely, třeba "lepší", dělaj doma. Třeba na EIZO monitorech mam furt "Made in Japan"  🙂 

Japan to nebude, to bych si z krabic pamatoval.....zítra juknu. Někde myslím psali, nebo proběhlo zprávama, že Sony uzavřelo linky v Číně kvůli USA, a stejně tak Samsung, ale je to jedna bába povídala.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 15 minutami, Hasňa napsal:

X5 II splňuje všechna má očekávání co se výbavy, značky a softu týče, ale cena je pro mě už moc vysoká. Ta desítka je i můj emocionální strop.

S tím plně souhlasím, ta desítka za telefón, o kterým ani nevíš jestli ho budeš mít týden nebo rok je opravdu strop. Omakám tu X5 ,vyzkouším a pokud ta špageta bude vyhovovat, vezmu 10II....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakonec jsem po dlouhém přemýšlení a i Vašich radách vyhodnotil jako nejlepší poměr cena/vykon/odolnost/velikost Samsung S10e. V doprodeji kolem 13 tisíc. Parametry se pořád drží vysoko v žebříčku antutu, ale i dTestu.

Přechod na jiný tel. je po 3 letech peklo celý den všelijaké nastavování a logovani do aplikací, bankovnictví apod., dodnes na něco narazím, naposledy mobilní klíč k datové schránce - hesla samozřejmě doma.

Líbí se mi čtečka otisků. Běží opravdu svižně. A

Nelíbí se mi základní aplikace samsungu a jejich vestavene apky, které se snaží vnutit místo těch od guglu, na které jsem zvyklý. Potom nějaké chyby nové verzi androidu - nefunkční automatické přepínání zpět na waze při hovoru je hnus. Automatické opravy používají pořád všechny vybrané k psaní jazyky. Na BlackBerry to bylo podle zvoleného jazyka, přepínám mezi 3 až 4 a to je fakt pruda.
Zklamání je výdrž jeden den. Bojují s nastavením notifikace, když chybí ledka. Nerozjel jsem ještě appku Holey led nebo tak nějak.
Bixby apka a tlačítko jsem nepochopil. Snažím se premapovat na potřebnou svítilnu.

A poslední věc proč píšu zpět z blackberry je, že po připojení oblíbené oboustranné flash to hodí hlášení o vodě v konektoru a nelze už potom ani nabíjet. Jednou pomohlo vypnutí, teď už nic.

Jsem zklamaný, hlavně ztrátou času při přechodu. Jako nechceš takhle měnit telefon každý půlrok

Ocením tipy k odstranění nedostatků pomocí ověřených aplikací nebo jiných fíglů. Ale stejně půjde na reklamaci.

Sent from my BBB100-2 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj všem, dost silně přemýšlím o Pixel 4a 5G.  Staričký iPhone 7 32GB už musím 2x za den dobíjet a pamět také nestačí.

O 5G mi vůbec nejde, ale širokoúhlý objektiv bych ocenil. Nevíte ale prosím někdo, jako je to s objednáním z německého Google Store?

Za sluchátka Bose QC 35 II, které k němu Google dává, bych byl také moc vděčný, ale nevím jestli by to prošlo a jak by to šlo udělat.

A jestli už někdo 4a nebo 4a 5G máte, jak s ním jste spokojení?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...