geometr Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Já bych řekl, že to je prostě individuální a možná zvyk. Každýmu vyhovuje a líbí se něco trochu jinýho. Jde hlavně o to, aby to dělalo, co uživatel chce a to bez problémů, alespoň u mě (kdyby se mi to seklo, jako to Xiaomi nějakou aktualizací, tak se po...). Design je o vkusu, uživatelský prostředí o zvyku? Co jsem měl možnost si osahat a vyzkoušet, tak třeba Huawei P8 a P9 (i P9 lite) mi nepřišly špatný. Ale já jednak nějak moc netrpím předsudkama a jednak nejsem nijak náročnej uživatel (takže i ta baterka u P8 lite, což je uváděno jako velká slabina, vydrží dva dny, někdy tři). Byl jsem zvyklej na LG, no ti teď nic moc nepředvádí a víc než tak max 6000 za spotřebák jako je telefon nedám. Co se týká Huawei P8 lite, za cenu, jako byl, když s nim přišli bych ho taky nekoupil.Jinak jak jsem ho rozbalil, ručně jsem ho aktualizoval na Android 6.0 (EMUI 4.0), pak proběhla ještě jedna OTA aktualizace a jsem spokojenej, zvykl jsem si, dělá co má, žádný problémy. Ad foťák: Prej se to trochu vylepšilo oproti Androidu 5 (já jak hned aktualizoval, tak nedokážu posoudit) a nepřijde mi to špatný. Co se Samsungu týká, žena jeden měla, už nevim, co to bylo a mně se to teda nějak moc nelíbilo (tenkrát oproti mýmu LG), jí taky moc nevyhovoval, nezvykla si. Tím ale neříkám že byl špatnej. Ovšem je pravdou že hůře komunikoval přes wifi s počítačem (skrz MyPhoneExplorer, kterej výhradně používáme). No a jinak já docela rád zkouším nový / jiný věci, změna je život :-) I když poslední dobou už na vyloženě velký experimenty nemám moc čas a většinou ani náladu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Xiaomi bodovalo pred par lety s parametrama vlajkove lodi za polovinu ceny, par lidi to zkusilo a dnes jsou na spici... Mobily, tablety, sluchatka, televize, kamery a x dalsich odvetvi... Vzdy pri vstupu podstreli cenu a s dalsi generaci jdou vys... Pochybovat o nich dnes neni namístě... Dnes uz vlajkove lode stoji cca stejne, ale chapu to, otec dvacet let nemel jiny mobil nez Nokia a myslim ze ani jiny mit nebude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Jo, Xiaomi nikdo nijak nehani, ale proste je videt, ze to je cinsky mobil primarne pro cinsky trh. Tim nehodnotim kvalitu, která muze byt i tak vysoka, ale bohužel i poslední faux pas s tim updatem me odradil...Huawei, resp. honor se zda byt trosku dal i pristupem k evropskému trhu. Mel jsem snad vse HTS, Samsung, naposled 2 BB Z10, Classica porad mam, a nikdy jsem nebyl vylozene nasrany na svůj aktualni mobil, ale jsem pragmatik, zvasim aktualni nabidku, stanovim si parametry, vyhraje mobil, který vychazi ze sofistikovaného algoritmu "svate trojice" cena, vykon, design nejak nejlíp... Skoda smrti BB a potažmo BB OS10, protože ten mi vyhovoval ve všech ohledech. Ted si jako primarni mobil vybiram taky androida zase, pragmaticky, ty nepatrne rozdily v odladenosti a rychlosti szstemu ve prospěch iOS stejne nevnimam jak takovej plus, za který bych byl ochotnej dat dvojnásobek ceny, navíc, compy mam delly, tablet mam androidovej, jako single zarizeni iphone by mel ještě mensi smysl. Takze bud konecne zacnou prodávat Honor 6X ofiko CR, nebo po vanocich snad budou nejake zajimave nabídky na Honor 8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Dnes se na android fóru objevilo toto: http://androidforum.cz/viewtopic.php?t=77582 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Se neda šifrovat aplikaci? V dobe cloudu a internetu je soukromi naivni, se podivam do obchodu a na dalsi strance mam bannery s prohlizenym zbozim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Zajímavé zjištění; aktivně jsem zkoušel 4 mobilní OS. Šokující zjištění! Android- nejrozšířenější a nejpopulárnější systém jednoznačně nejblbější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Šokující zjištění: Já no tomhle nejblbějším systému funguju už přes 5 let a zatím... se těším pevnému zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Tak nejak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Používal jsi někdy jiný systém? On je relativně funkční, takže věřím, že jsi třeba 5 let spokojený, ale představ si, že některé OS jsou prostě inteligentnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Já sem blbej uzivatel...me to asi stačí. Zavolat si zavolám, SMS a mms a email odešlu. Na net se podívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 prolezl jsem ten odkaz na androidforum... no, jsem rad, ze androidomagori maj taky svy valky s vetrnymi mlyny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Zajímavé zjištění; aktivně jsem zkoušel 4 mobilní OS. Šokující zjištění! Android- nejrozšířenější a nejpopulárnější systém jednoznačně nejblbější. vyborna hlaska o vanocich potesi.Jinak zkousel jsem jine os a musim se smat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Používal jsi někdy jiný systém? On je relativně funkční, takže věřím, že jsi třeba 5 let spokojený, ale představ si, že některé OS jsou prostě inteligentnější. Nepoužíval, protože jsem to jednoduše nepotřeboval. Jak prosté. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Zajímavé zjištění; aktivně jsem zkoušel 4 mobilní OS. Šokující zjištění! Android- nejrozšířenější a nejpopulárnější systém jednoznačně nejblbější.Jsem myslel, že jsem překlikl na nějaký článek v bulvárním plátku. Ohromující zjištění, děkujeme za něj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Tak zpet k mobilum, ja nevim co vsichni maj na povanocnich slevach, ale jak o tom lidi basni, ja tedy zadne zazracne snizovani cen u mych finalistu nevidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) Jsem zvedavy na CES a Blackberry, respektive TCL. Vypada to, ze by mohli oznamit vice nez jeden model. Takhle by mohl udajne vypadat posledni model od BB. Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Aloha, ma tu někdo Honor 8? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Jsem zvedavy na CES a Blackberry, respektive TCL. Vypada to, ze by mohli oznamit vice nez jeden model. Takhle by mohl udajne vypadat posledni model od BB. BlackBerry-DTEK70-Leak-2.jpg blackberry-priv-leaked-device-630x419.jpgAndroid neeee. Jedu teď iphone a priv a je ze mne nešťastný člověk (předtím 5 let OS10). Musím zpátky, asi Passport. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Tohle může dobře fotit. Pro někoho, komu nevadí android.https://www.kodakphones.com/cz/shop/ektra/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Chlapi, potřebuju radu, mám android Zopo speed 7 plus 5,5' vše funguje na 1* jen mi začíná dost vadit velikost a že to neumí udělat aspoň trošku normální fotku.Přemýšlím nad Sony Xperia z3 compact a nebo Apple iPhone 5s, co by jste mi doporučili?Díky moc za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se