Přejít na obsah

Vybiram mobil ...

Doporučené příspěvky

Z3 i Z5 compacty jsem mel, oba skvele mobily s perfektni vydrzi, fotky mi prisly lepsi z 3ky. Co me sralo na 3 byla krytka konektoru. I v dnesni dobe bych se nebal 3, koupis magneticky kabel a budes nabijet pres bocni mag.konektor. Cena je super a sw podpora ze strany Sony taky slape prikladne.

Upraveno uživatelem dan83
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ta xperia vypadá fajn, velikost je ok ale trochu mě láká vyzkoušet ten iphone. Doma mám tablet a PC a do práce a na nošení bude da 5s asi v pohodě. 

Potřebuju tel. do kapsy a aby mi občas udělal pěknou fotku do téma, co mám dnes na ruce. :-D

Odkaz ke komentáři

A čo už rovno Iphone SE? Lepší foťák, dlhšia výdrž a výkonovo je lepší ako 5S. (http://www.mobilmania.cz/clanky/iphone-se-vs-iphone-5s-ma-smysl-prejit-srovnani/sc-3-a-1334131/default.aspx ) Mne odišiel pred vianocami Ip5 a riešil som, že čo vybrať. Dlho som rozmýšľal nad SE ale nakoniec som skončil u Ip7. Robí lepšie fotky :lol2:  :lol2:    

Ta xperia vypadá fajn, velikost je ok ale trochu mě láká vyzkoušet ten iphone. Doma mám tablet a PC a do práce a na nošení bude da 5s asi v pohodě. 

Potřebuju tel. do kapsy a aby mi občas udělal pěknou fotku do téma, co mám dnes na ruce. :-D

Odkaz ke komentáři

Jo jo SE je super, jen ta cena 400 eur za telefon fakt nedám, za to bych měl další vintage chrono seika. :-D

Ta Xperia z3 i 5s jdou koupit nový za cca 280 eur. 

Jak velký rozdíl vidíš mezi Ip 5 a 7?

Odkaz ke komentáři

Aloha, tak kdyby nahodou někdo mel zajem o BB Passport, tak v nemeckym MediaMarktu je maj za 320 ojro!!!

Tak ted koukam, nejak ty ceny sly dolu i u nas, tak to az takova pecka není... :D

Upraveno uživatelem BeeK86
Odkaz ke komentáři

rozdielov je viacero.

Velkosť: 7 je väčšia a na moje počudovanie som si veľmi rýchlo na ňu zvykol a to som vravel že nikdy nekúpim telefón väčší ako Ip5.

Bateria: má dosť veľkú výdrž napríklad aktuálne mám Využitie telefónu 4,5 hodiny, pohotovostný režim 40 hodín a telefón ma 43% baterky

Foťák/kamera: foťak aj kamera sú veľmi dobré a to aj v noci, hlavne čo ma baví a to Ip5 nemal sú natáčania spomaleného a zrýchleného videa

Pamäť: v Ip5 som mal 16GB a teraz mam 128GB, čiže množstvo fotiek, videí a nemám problém s pamäťou

+ samotná rýchlosť telefónu je neporovnateľna a Ip7 má oveľa lepšie pokrytie wifi anténou 

Jo jo SE je super, jen ta cena 400 eur za telefon fakt nedám, za to bych měl další vintage chrono seika. :-D

Ta Xperia z3 i 5s jdou koupit nový za cca 280 eur. 

Jak velký rozdíl vidíš mezi Ip 5 a 7?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxipesfik

Aloha, tak kdyby nahodou někdo mel zajem o BB Passport, tak v nemeckym MediaMarktu je maj za 320 ojro!!!

Tak ted koukam, nejak ty ceny sly dolu i u nas, tak to az takova pecka není... :D

https://www.mironet.cz/mobilni-telefony/mobilni-telefony-dotykove/mobilni-telefony-dotykove-s-klavesnici/qwertyz+c23161/

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jo, sem se uz asi snad doufam nejakou dobu nepodivam. Nakonec jsem si rikal, aspon 2 roky mi jakykoli mobil vydrzel a postacil vykonove i ten muj aktualni BB Classic, tak proc nepriplatit za trosku nadupanejsi android... Nakonec jsem si vzal asi nejlepsi pomer vykon/cena/kvalita zpracovani na trhu, HONOR 8 v modre verzi.. to je ale krasnej kousek... 

Odkaz ke komentáři

Da se nejak "vyresetovat" gps?? Asi nejaka aktualizace nebo co, ale zaboha mi nejde gps, Mapy.cz, Endomondo, Nacesty, proste nic... Pred 14 dny fungoval GPS fix do dvou minut, ted ani boha... Nevite co s tim?? Factory reset se mi zrovna nechce...

Xperia Z2 s android 6

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Lion: nehada se ta Z2 s androidem 6? Ta Z2 je uz stara preci jenom.

Odkaz ke komentáři

Sestku mam uz pul roku? A vse ok... Preci jen je tam 2,3 ghz s 3 gb ram, tam stáří neni zas tak dulezity

Stari ne, ale vyrobci se nemusi tak povest aktualizace na novejsi android.

Odkaz ke komentáři

Tak sem prošel vsechny opravneni, rezimy co zlepsi vydrz, nejaky nedavny aplikace vyhodil a uz to jede, tak snad bude klid

Nejnovejsi apky delaly problemy?

Odkaz ke komentáři

Prosel sem vse co melo co docineni s gps... Neco nemelo opravneni na gps, coz se u sestky asi musi povolit zvlast... Ale nejvic to osekava ten rezim baterie, pritom ho mam zaplej uz od kitkatu, a pred par tydny fungoval normalne... Zapnutej ma fix cca pet minut a musi mit vyhled na oblohu, jakoze fakt, mobil v kapse a je konec... Vypnutej fix do minuty... Akorat to zas pak zere baterku... Asi pujde zpet na android 5

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak jsem dva dny recenzoval, porovnával a pročítal. Musím opustit starý mobil a posunout se dále. Jako se vším co pořizuji, začínám na nízké ceně a myslím si jak nejsem náročný. Pokaždé to skončí stejně  a to nechci tak moc :-D Dobrý foták, všechny pásma, co největší baterie, android 6- proč pořizivat nový mobil s 5kou né?, min 4Ram A jsem s cenou zase naprosto jinde. Ale asi jsem už našel to co potřebuji. Mám vybrané 2 kousky a nemůžu se rozhodnout který vezmu. Zatím tedy ještě nejsou v prodeji a výsledné hodnocení třeba mé rozhodnutí zvrátí, ale mají přijít na trh už tento měsíc tak uvidíme.

Číslo jedna má lepší baterku ( pro mě dost podstatné) ale menší operační pamět

ASUS ZenFone 3 Zoom - Mobilní telefon | Alza.cz

Číslo dva má  zase lepší operační pamět ale slabší baterku. Také má víc pixelu na displeji ( ale to prý u mobilu nejde okem dle odborníků už rozeznat) a trochu rychlejší procesor. Ale zase je podstatně dražší.

ASUS ZenFone AR - Mobilní telefon | Alza.cz

Foták bude dle předchudcu asi u obou kousku  výborný. Jsou na to i zaměřeny.

Kdyby to bylo na Vás ... který?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...