Jump to content

Vybiram mobil ...

Baker

Recommended Posts

Požádáš ji, aby našla na internetu nejlepší cenu hodinek a vyjednala s majitelem lepší cenu. Pak zařídila nejlepší dopravu, dojednala zaplacení případného cla a DPH a nechala doručit domů. Nosit je už můžeš sám. 😀

• Like 1
  • Upvote 1

Před hodinou, MartinJel napsal:

Co říkáte na nové S25 ULtra a celkově AI v telefonech? Já mám Pixel 9 PRO XL a včera uvolnil Google chytrou asistentku GEMINI LIVE v češtině  a za mě je to pecka. 

V čem pecka?

před 17 minutami, Traveller napsal:

A k čemu ji využíváš? Mám taky Pixel, ale zatím jsem nějak nepřišel na to, k čemu by mi byla dobrá. 

Od včera můžeš hlasem přidávat budíky, do kalendáře události, konverzovat s gemini LIVE v češtině, hledat v emailech, dokumentech atd. 

https://mobilmania.zive.cz/clanky/jeste-lepsi-pokec-s-umelou-inteligenci-na-mobilu-gemini-live-prinasi-cestinu-na-android-brzy-i-na-ios/sc-3-a-1361859/default.aspx

Tak nevím. Když chci změnit na češtinu, vyskočí hláška, že Google assistant features - including Hey Google - are not supported. A když vyberu AJ, tak češtinu nemohu přidat. Takže za mě se nic nemění, budu nadále ovládat mobil v AJ. 

před 17 minutami, Traveller napsal:

Tak nevím. Když chci změnit na češtinu, vyskočí hláška, že Google assistant features - including Hey Google - are not supported. A když vyberu AJ, tak češtinu nemohu přidat. Takže za mě se nic nemění, budu nadále ovládat mobil v AJ. 

Musí se nastavovat přímo v aplikaci Gemini a mít aktualizovanou aplikaci a telefon. Po té v aplikaci : vybrat v nastavení češtinu. Neřešit přes Google asistenta.

Však jo, postupují dle návodu na MM. Přímo v nastavení Gemini. V jiných článcích tuto situaci popisují. Že nejde hej Google a že nemusí správně fungovat. Ale jistý pokrok to je (i když před lety asistent v čj fungoval třeba na Sony a pak zase ne). 

Hej Google nefunguje. Používám přes boční zapínací tlačítko nebo ze spodního pravého rohu přímo Gemini a pak mluvím nebo píšu. Zatím nejde přerušovat Gemini Live (ve slovenštině to prý jde) tak snad se brzy dočkáme i že odstraní natrvalo asistenta a bude jen Gemini na vše