honza71 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) a proč ne Samsung?Bez si na 20minut sednout do jejich slavneho servisniho centra v Jecne ulici. Tam pochopis ! P.S. Pokud bys chtel usetrit cas, tak jejich telefony jsou poruchovy sracky a politika vyrobce je o.eb.t klienta i v ramci "zarucnich" oprav. Samozrejme nejsem objektivni po trech zkusenostech v ramci rodiny a nekolika pribezich vyslechnutych od kamaradu :-D Upraveno 10. září 2015 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 OK, samsung vyřazen. Tak jdu prostudovat korejce a lg G3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 LG obecne ma nejlepsi pomer velikosti displaye k celkove velikosti. Kde maji ostatni 5", tam LG narve vic. Dnes jsem mel v ruce jejich 5" a prekvapila me velikost - tusim 137mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 LG obecne ma nejlepsi pomer velikosti displaye k celkove velikosti. Kde maji ostatni 5", tam LG narve vic. Dnes jsem mel v ruce jejich 5" a prekvapila me velikost - tusim 137mm.Docela se tesim, az vyjde ted na podzim novy Google Nexus udelany od LG... Mel by byt 5,2, coz pri jejich schopnostech by mohlo byt fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Docela se tesim, az vyjde ted na podzim novy Google Nexus udelany od LG... Mel by byt 5,2, coz pri jejich schopnostech by mohlo byt fajn..Tak osobne bych dal prednost te druhe variante od Huawei;). Ono LG neni az tak super, jak tady nekdo uvadi. Treba mraky znamych reklamovalo LG, pak dale jejich aktualizace, to je take k placi. Upraveno 10. září 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Fakt? Mám druhej, doma máme 4 a s žádným žádnej problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Fakt? Mám druhej, doma máme 4 a s žádným žádnej problém.Tak to je jedine dobre, ne;). Jinak sumasumarum, vsechny stoji za prd. U nas doma mame zase Tamtung, jiz 3 generace a taky pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Sony xperia z5 compact. Vazny kandidat kedze s mobilom neplanujem hrat pingpong http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/sony-xperia-z5-compact-1303154/review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Ja jsem fanatický Sony fanboy, ale musím bohužel přiznat, že moje Z3 Dual půjde na druhou reklamaci. Opět odlepující se sklo. Tentokrát zadní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Tak to je jedine dobre, ne;). Jinak sumasumarum, vsechny stoji za prd. U nas doma mame zase Tamtung, jiz 3 generace a taky pohoda.Je to spotřebák prostě všechno dneska a navíc ten vývoj jde šíleně dopředu. Jak to koupíš, už je to zastaralý a pro jistotu ještě hned v zápětí vyjde nová verze Androidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Je to spotřebák prostě všechno dneska a navíc ten vývoj jde šíleně dopředu. Jak to koupíš, už je to zastaralý a pro jistotu ještě hned v zápětí vyjde nová verze Androidu.Je to pravda, jinak ja koncim se Samsung, ne z duvodu poruch atd. Nastval mi rust cen a pak hlavne absence modelu Note5 v CR. Hodne jsem se tesil a jako majitel Note2 a dnes 3, nemuzu najit adekvatni nahradu. Takze pockam na pristi rok, even. na novy Nexus od Huawei. Proste uvidim. Muj Note 3 mam 2 roky a kdyz vidim co vychazi za novinky, tak se musim smat. Viz Sony X5 premium, 4 K displei vs Snapdragon 810 a 3 g RAM. Jinak mam rad Sony, ale ne v mobilech, to je skoro tragedie.Zlaty Oppo. Upraveno 10. září 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Já jsem spokojený s Nexusem 5 od LG. Koupil jsem ho i ženě a už rok fungujou oba bez problému. Jsem hodně zvědavý na tu novou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Já jsem spokojený s Nexusem 5 od LG. Koupil jsem ho i ženě a už rok fungujou oba bez problému. Jsem hodně zvědavý na tu novou verzi.Jakou ma uhlopricku Vojto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Necelých 5 palců, přesně 4,9 tuším. Velikost tak akorát do ruky. Je to vyloženě pohodlný telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Co tento model: https://www.alza.cz/lenovo-vibe-shot-gold-dual-sim-d2905718.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Co tento model: https://www.alza.cz/lenovo-vibe-shot-gold-dual-sim-d2905718.htm Měl jsem nedávno veliké nutkání ho vyzkoušet. Postupem času mé nadšení ale opadlo. Je v tom sice Qualkomm, jenže to nepodporuje LTE na 900 MHz. Tady máš recenzi: http://www.svetandroida.cz/lenovo-vibe-shot-recenze-201509?utm_source=FB&utm_medium=SvetAndroida.cz&utm_campaign=SNAP%2Bfrom%2BSv%C4%9Bt+Androida Upraveno 10. září 2015 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Necelých 5 palců, přesně 4,9 tuším. Velikost tak akorát do ruky. Je to vyloženě pohodlný telefon.Hlavne, ze Ti vyhovuje, na mne bohuzel male. Mam 5,7 a rad bych 6,0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Každej holt preferuje něco jinýho. Já ještě používám osmipalcovej tablet, takže mi těch 5 na telefonu bohatě stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Každej holt preferuje něco jinýho. Já ještě používám osmipalcovej tablet, takže mi těch 5 na telefonu bohatě stačí.Chapu;), ja to preferuji z toho duvodu, ze nechci tahat 2 zarizeni a starat se o 2 baterky. Proste universal;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 Tak ten chcípák WP se mi od včerejšího dotazu 2x resetoval, v noci zamrznul, tak jsem ráno málem ani nevstal a teď zamrznul znova..sakra..asi budu muset výběr uspíšit. Má to LG nebo Huawei notifikační diodu a funguje? Líbí se mi vzhledem toto:http://www.etotalk.com/html/umi_iron/home/index.php Ale vím, že to jede na mediateku, je to číňan a tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se