Jettero Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Pánové mate někdo anebo je někdo schopen srovnat podle vlastních zkusenosti tyto? Chystám se na koupi.. LG G3, huawei p7 anebo možná G4? U těch lg me odrazuje velikost.. U iPhone mi vadí iTunes ..a WP mam a uz nechcuiTunes nemušíš vůbec používat, maximálně pro zálohování telefonu.iPhone střídám každý rok a itunes spouštím jen abych dostal data s předchozího do nového, takže 1x ročně Upraveno 24. září 2015 uživatelem Jettero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Tenge proč windowsy už ne e? Silně o nich uvažuji a jen čekám na uvedení nových Lumií.. A druhý adept je iPhone, ale ten tuším nemá mass storage a notifikační diodu. Vadí to hodně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 iTunes nemušíš vůbec používat, maximálně pro zálohování telefonu.iPhone střídám každý rok a itunes spouštím jen abych dostal data s předchozího do nového, takže 1x ročně tak je nemusís spouštět ani jednou za rok. Zálohuj na icloud a obnovuj taktéž icloudu. a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 WIzard: WP (mám 635LTE) jsem vyfasoval jako služební, takže proti nim nemůžu nic říct,nicméně poznatky jsou nestabilita systému, upgrade na 4x a a doteď se to seká, padají aplikace a tak. Na druhou stranu zase pěkně fotí a je odolnej (myšleno spadnul několikrát a není na něm vidět nic). Co do nutnosti na něj dávat pozor, tak to má velké plusové body, že to člověku může být jedno, funguje, občas sice nevezmu hovor jak nefunguje dotyk, ale to má kupa kolegů co jej mají také Jettero&Quest: ale jo, bohužel musíš cokoli tam chceš přidat jako soubory - ať už hudbu nebo něco jiného, tak proto. U androidu má člověk relativní svobodu v práci se soubory :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Tengi, tak to je nějakej špatnej kus... já mám prakticky stejný model (630) a jakoukoliv nestabilitu nepozoruju, ten systém běží jak po drátkách. ALe zrovna s foťákem jsem, narozdíl od tebe, spokojenej fakt nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 (upraveno) Kdybych byl jediný tak to beru, kolega má 3. kus, další kolega si raději koupil svůj, kolegyně to neustála designově - tam je to o něčem jiném. Ale tchánovi jsem ho koupil taky, bohužel jsem se rozhodnul udělat upgrade..tím veškeré činnosti skončily a po víkendu jde do reklamace jako mrtvola...tak nevím jestli to je vadným kusem...Tengi, tak to je nějakej špatnej kus... já mám prakticky stejný model (630) a jakoukoliv nestabilitu nepozoruju, ten systém běží jak po drátkách. ALe zrovna s foťákem jsem, narozdíl od tebe, spokojenej fakt nebyl. Upraveno 25. září 2015 uživatelem tenge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Možná jen nepovedenej model, na systém bych to neshazoval. Mám zkušenost s 920, kterou už 2 roky denně používám a bez problému, žádné sekání ani lagy. Bratr podobně jen o rok déle s 820. Několik kamarádů taky bez problému s 520. Osobně jsem docela zvědavej na 950, jen mám obavu, že důvod pro upgrade s 920 se asi nenajde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Pánové mate někdo anebo je někdo schopen srovnat podle vlastních zkusenosti tyto? Chystám se na koupi.. LG G3, huawei p7 anebo možná G4? U těch lg me odrazuje velikost.. U iPhone mi vadí iTunes ..a WP mam a uz nechcuP7 vs. G3 - 0,7cm vysky u LG, ale 1/2" display navic. Aktualne resim to same a ne a ne se rozhodnout... To Lg je ale vic nadupane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 Tenge proč windowsy už ne e? Silně o nich uvažuji a jen čekám na uvedení nových Lumií..A druhý adept je iPhone, ale ten tuším nemá mass storage a notifikační diodu. Vadí to hodně?Mass storage si musis rozhodnount sam, ale ja mel jeden WP bez notifikacni diody a to me (s prominutim) doslova sralo. Telefon bez notifikacnich diod uz bych si v zivote nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 jsem na tom stejně...notifikační dioda je zlatá..ale to IP taky nemá...a tenhle stávající WP taky ne. Proto jsem tak nějak inklinoval k LG G3 nebo Hua.. P7Mass storage si musis rozhodnount sam, ale ja mel jeden WP bez notifikacni diody a to me (s prominutim) doslova sralo. Telefon bez notifikacnich diod uz bych si v zivote nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2015 W10 již mají podporovat notifikační diodu, tak uvidíme, jak se k tomu výrobci postaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 ma niekto z Vas OnePlis 2? nejake doporucenie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Můj další telefon bude nejspíš právě nový Nexus. Zvolím určitě variantu od LG. S tím současným jsem totiž stále nadmíru spokojený. Takže na to nespěchám a v klidu vyčkám, co a jak.Tak co tomu rikas Vojto? Za mne ten LG nic moc, uvidime jak dopadnou real testy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Tak co tomu rikas Vojto? Za mne ten LG nic moc, uvidime jak dopadnou real testy. Já to vidím přesně opačně. Nová pětka se mi líbí moc. A že není nejvýkonnější vyplývá už z jeho podstaty. Takový cíl si ani neklade. Vnímám ho kladně, ale souhlasím, že s nákupem je vhodné ještě počkat, až jak se osvědčí v praxi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Já to vidím přesně opačně. Nová pětka se mi líbí moc. A že není nejvýkonnější vyplývá už z jeho podstaty. Takový cíl si ani neklade. Vnímám ho kladně, ale souhlasím, že s nákupem je vhodné ještě počkat, až jak se osvědčí v praxi.Fakt jo? S tim proverenim souhlasim, stejne ta 5 je imho slabota. Jak ram, tak uloziste, nevim, nevim. Pak velikost je na mne mala, jsem holt rozmazlenej z Notu3.Naopak ta 6P, jukni na svet androida, je ta chvala na fotak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Na Svět Androida koukám. 6P je prostě pojatá jako vyšší model. U té pětky mi právě velice vyhovuje ta velikost. 5,2 palce je pro mě akorát a celé se to vejde do délky, tuším, 145 mm. Ideál. S úložištěm problém taky nemám. 16 GB jsem v mobilu snad nikdy ani nezaplnil. Pokud bude stát kolem 9500 Kč, je to volba přesně pro mě jako náhrada za starší pětku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Mass storage si musis rozhodnount sam, ale ja mel jeden WP bez notifikacni diody a to me (s prominutim) doslova sralo. Telefon bez notifikacnich diod uz bych si v zivote nekoupil.Když jsem si utopil svoje blackberry, tak jsem myslel, že mi dioda bude hodně chybět, byla to super věc - hlavně ta barevnost, kdy jsem hned poznal kdo/co... Ale glanc screen (nebo jak) je taky fajn alternativa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Když jsem si utopil svoje blackberry, tak jsem myslel, že mi dioda bude hodně chybět, byla to super věc - hlavně ta barevnost, kdy jsem hned poznal kdo/co... Ale glanc screen (nebo jak) je taky fajn alternativa.A koupil jsi teda co? Já se tim zase probiram neb nervy mam silné a jeste to s tim WP vydržím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 Na tema te notifikacni diody... Koupil jsem manzelce starsi S IV. s diodou a k tomu s velkou slavou to originalni aktivni samsung pouzdro s okynkem...zapomnel jsem jak tomu rikali, stalo asi litr... No a koukal jsem jak blazen, ze to pouzdro prekrylo tu diodu, takze ted když se clovek chce podivat, jestli nema ztracenej hovor, tak jedine pouzdro otevrit... Nepochopim... Uz jsem myslel, ze ji tam vystrihnu diru skrz nuzkama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2015 (upraveno) Na Svět Androida koukám. 6P je prostě pojatá jako vyšší model. U té pětky mi právě velice vyhovuje ta velikost. 5,2 palce je pro mě akorát a celé se to vejde do délky, tuším, 145 mm. Ideál. S úložištěm problém taky nemám. 16 GB jsem v mobilu snad nikdy ani nezaplnil. Pokud bude stát kolem 9500 Kč, je to volba přesně pro mě jako náhrada za starší pětku.Tak to uz jsem doma, myslim, ze Ti bude vyhovovat. Ja asi nespis vletnu do te vetsi verze, skoda ze to neni uhlopricka 6:(. Jen nevim, jestli 64 nebo 128 g. Ted mam 32 a musim se krotit.. Upraveno 30. září 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se