spineshank Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 večer mi Maria dělá společnost,je to šelmička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Eu6FTAVRCMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Zčistajasna jsem si na něj vzpomněl - jedno z nejlepších hudebních videí, které jsem kdy viděl! https://vimeo.com/9572603 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Led Zeppelinparáda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Jedna z mála a nemaj prachy jako Cabati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Jedna z mála a nemaj prachy jako Cabati jj zrají jak víno a mám je moc rád,nejvíc na biku je dávám,dokáží pořádně nakopnout a dodat pozitivní energii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) Dnes něco z rubriky překvapivý a uhrančivý ženský vokál Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 (upraveno) na velke hlasy tam maju liaheň.. Louisine Gevorkian - armenka. Normalne spieva v Tractor Bowling, ale ma aj taku bokovku Louna a tam vríská vác a aktualnejsi kusok, uz v anglictine: Upraveno 16. srpna 2015 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 16. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2015 a este Tracktor Bowling: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Na dnešné upršané pražské ráno... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 nevim proc, ale od rana to mam v usich, sa sa sá bo táááž https://www.youtube.com/watch?v=z5rRZdiu1UE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Švédská výuka české národní hrdosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 paráda videl si tu verziu, co som dnes pripol vo vlakne o filme?Celkom sa to do filmu hodilo aj ten klip zaujimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 videl si tu verziu, co som dnes pripol vo vlakne o filme?Celkom sa to do filmu hodilo aj ten klip zaujimavyUž ano, bohužel rychleji píšeš, než já čtu.Nechtěl jsem Ti kazit radost, zejména s přihlédnutím k tomu, že si na fóru pečlivě buduji pozitivní obraz.Ale, když už se tak explicitně ptáš, tak ano máš pravdu do toho filmu se to hodilo.Stejně jako je film, totálně derivovaný odpad z již jednou derivovaného počinu brakové literatury, tak k tomu perfektně sedí tohle zprznění hudební klasiky. Amíci si zjevně myslí že film je jako vodka... čím víc eter destilere, tím vyšší kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 VintageLovertak to si ma slusne vratil do puberty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 (upraveno) nevim proc, ale od rana to mam v usich, sa sa sá bo táááž BB luxusní klip a hudba já teď poslední FNM...parádní deska Upraveno 17. srpna 2015 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 BB luxusní klip a hudba já teď poslední FNM...parádní deska tako novy FNM mi unikli, jdu to napravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 a kdyz uz jsme u tech fejtu .. https://www.youtube.com/watch?v=TtshEwB1LgM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se