FantasticFabio Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října Dnes jsem si pustil něco z mého mládí ….. možná to není světový ale je to děsně fajn! Banket , Lojzo ( ticho po plešině ) a Vidiek ( nechajte si ju ) ….. měl jsem a mám to pořád rád …. Stejně jako Accept , Helloween , Running Wild …. Manowar……Billy Idol ….. The Clash …..
patprom Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Dnes jsem chtěl vyrazit na Helloween do O2, ale bohužel, změna plánů...tak si je dám alespoň takhle. 3 1
Diamondking Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října @Horhe - Tohle jsem prostě musel mít doma Joo, pecka....když jsem slyšel poprvé Benediction, tak jsem byl z toho dost KIKI.. 2
African Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Dnešní hudební dávka dorazila a kouzelník JMJ už to tam mixuje, je to ďábel Na nového Planta se také mega moc těším.... 1
FantasticFabio Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října před 4 hodinami, patprom napsal: Dnes jsem chtěl vyrazit na Helloween do O2, ale bohužel, změna plánů...tak si je dám alespoň takhle. To je klassssaaaa! Škoda že ti nemůžu dát víc lajku k příspěvku!!!!!
patprom Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Dnešní hudební dávka dorazila a kouzelník JMJ už to tam mixuje, je to ďábel Na nového Planta se také mega moc těším....Máš vkus, to bez debat Sent from my iPad using Tapatalk 1
patprom Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října To je klassssaaaa! Škoda že ti nemůžu dát víc lajku k příspěvku!!!!! Co teprve tohle? Úplně první minialbum 2 1
FantasticFabio Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října před 1 hodinou, patprom napsal: Co teprve tohle? Úplně první minialbum Moje první , na originál kazetě bylo právě Jericho ! Bohužel toto EP jsem vůbec nezachytil ! Děkuju za info !
Harwey Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Toto EPcko mam na kazete, kupovane kedysi davno davno v Budapesti. Zial ale bez podpisov. 1 1
milomac Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října (upraveno) V 23. 10. 2025 v 22:38, FantasticFabio napsal: Dnes jsem si pustil něco z mého mládí ….. možná to není světový ale je to děsně fajn! Banket , Lojzo ( ticho po plešině ) a Vidiek ( nechajte si ju ) ….. měl jsem a mám to pořád rád …. Stejně jako Accept , Helloween , Running Wild …. Manowar……Billy Idol ….. The Clash ….. Tak z mého mládí jsem musel vylovit z mého archivu tyhle "skvosty" - ano, tím vším jsem si prošel cca od r. 1975 - Led Zeppelin a Katapult poslouchám i dneska, někdy i Puhdys ty rock ´n´ roll skladby, třeba Bee Gees mně stačí už jen v rádiu, no a Šlahačková princezna, to jsou už jen vzpomínky ... Upraveno 26. října uživatelem milomac 1
Humanzero Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října V 24. 10. 2025 v 12:50, African napsal: Dnešní hudební dávka dorazila a kouzelník JMJ už to tam mixuje, je to ďábel Na nového Planta se také mega moc těším.... JMJ je nesmrtelný
OndraPod Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Fun Lovin‘ Criminals - Lucerna Music Bar 30.10.2025 Ale popravdě asi vynechám, vzhledem k tomu že hrajou bez původního zpěvák a kytaristy, který byl z kapely "odejit" za trochu podivných okolností.
Harwey Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Ked uz sme pri tych "historickych" peckach, tak Dynamo patrilo asi medzi to naj co clovek mohol v 90' zazit https://www.last.fm/festival/161059+Dynamo+Open+Air+1999/lineup
Harwey Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října před 10 hodinami, milomac napsal: Viem ze LGT boli popularni na SK, hlavne na juhu, ale ze to uvidim aj tu, zaujimave:) K dostaniu aj v JP https://amp.cdandlp.jp/locomotiv-gt/ringasd-el-magad/lp/r105243487/
atim Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Lokotky jsou skvěly, mám dvě staré LP a točím je často, ještě Omega, Maďaři
Duke650 Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října (upraveno) Jj, to bylo moje mládí... Locomotiv GT, Omega, Dinamit, Piramis, Edda müvek, Pandoras Box, Hobo Blues Band... Upraveno 26. října uživatelem Duke650
Harwey Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Paradicka, tak aj po madarsky ste sa naucili Ossian a Pokolgép nemozu chybat. Sorry a koniec madarskeho okienka:) 1
warann Odesláno 27. října Nahlásit Odesláno 27. října před 5 hodinami, Harwey napsal: Dalsia klasika Ty kraso, luxus. Tohle 2CD jsem taky mel. Nazivo jsem je videl kdysi na Pohode, kdyz jsem jeste nebyl tak linej. Jo a letos mi Corgan vyrazl dech, kdyz na Back to the begining paradne dal Breaking the law. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se