Diamondking Odesláno 28. listopadu Nahlásit Odesláno 28. listopadu Tihle kluci z Ukrajiny jedou bomby. Kapela 1914 a jejich poslední počin Viribus Unitis...
African Odesláno středa v 18:46 Nahlásit Odesláno středa v 18:46 4 hours ago, patprom said: Uchylárna ale dobrá Wow, paráda, jsem ani nevěděl že má své album Už 18.12, yes, jen přemýšlím kde mám ticket
patprom Odesláno středa v 18:53 Nahlásit Odesláno středa v 18:53 Wow, paráda, jsem ani nevěděl že má své album Už 18.12, yes, jen přemýšlím kde mám ticket Album vřele doporučuji. Dneska jsem si ho poslechl celé od začátku do konce a je to pecka!Na koncert se taky můžeš moc těšit. Pozvali nás podívat se na show v pondělí do Krakowa a je to teda fakt síla. I předskokan stojí za to, nenech si ujít - Aesthetic Perfection 1
Humanzero Odesláno středa v 19:08 Nahlásit Odesláno středa v 19:08 před 21 minutami, African napsal: Wow, paráda, jsem ani nevěděl že má své album Už 18.12, yes, jen přemýšlím kde mám ticket taky už stříháme metr
vovac85820 Odesláno čtvrtek v 04:47 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 04:47 Momentálně poslouchám oblíbenou hudbu od kapely Coldplay. Píseň mě uklidňuje a dodává mi energii do dne. Někdy si rád pustím něco klidného, jindy zase něco rytmického, podle nálady. Hudba je skvělý způsob, jak se uvolnit a načerpat inspiraci.
Hasňa Odesláno čtvrtek v 08:29 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:29 V 21. 11. 2025 v 12:17, Duke650 napsal: Dnes vyšlo nové album Snarky Puppy program na víkend je jasný Nějak mi to nevyrazilo dech. Dal jsem si to zatím dvakrát, někdy mi to dojde později, uvidíme.
Humanzero Odesláno čtvrtek v 08:58 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:58 Překvapivě i manželka to pouští v autě takže jasná volba LP ve dvou verzích
Duke650 Odesláno čtvrtek v 10:06 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 10:06 před 1 hodinou, Hasňa napsal: Nějak mi to nevyrazilo dech. Dal jsem si to zatím dvakrát, někdy mi to dojde později, uvidíme. Slyšel jsem to album zatím 2x doma na bednách jako pozadí u práce, jednou ve sluchátkách jako pozadí u práce a nakonec v autě cestou z Maďarska a až v autě jsem si začal říkat ty vole to bude další Grammy ... i tak se mi víc líbí jejich první collab album s Metropole Orkesta, skladba Curtain má momenty, kdy brečím jak želva
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se