Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
4 hours ago, patprom said:

Uchylárna ale dobrá 😂

IMG_1784.jpg

Wow, paráda, jsem ani nevěděl že má své album 👍 Už 18.12, yes, jen přemýšlím kde mám ticket 😅

Odesláno
Wow, paráda, jsem ani nevěděl že má své album  Už 18.12, yes, jen přemýšlím kde mám ticket 

Album vřele doporučuji. Dneska jsem si ho poslechl celé od začátku do konce a je to pecka!
Na koncert se taky můžeš moc těšit. Pozvali nás podívat se na show v pondělí do Krakowa a je to teda fakt síla. I předskokan stojí za to, nenech si ujít - Aesthetic Perfection

184e503d1f996d4c874b2d765064ce86.jpg

1c6389b425ee1c494f3b489d5efb56ea.png

12b3daf36b26760a8dc0aaaa3c790261.png
  • Like 1
Odesláno

Momentálně poslouchám oblíbenou hudbu od kapely Coldplay. Píseň mě uklidňuje a dodává mi energii do dne. Někdy si rád pustím něco klidného, jindy zase něco rytmického, podle nálady. Hudba je skvělý způsob, jak se uvolnit a načerpat inspiraci.

Odesláno
V 21. 11. 2025 v 12:17, Duke650 napsal:

Dnes vyšlo nové album Snarky Puppy 🙂 program na víkend je jasný

22a7797c-b8a0-43ad-96b8-08e39c228176.jpg

Nějak mi to nevyrazilo dech. Dal jsem si to zatím dvakrát, někdy mi to dojde později, uvidíme. 

Odesláno
před 1 hodinou, Hasňa napsal:

Nějak mi to nevyrazilo dech. Dal jsem si to zatím dvakrát, někdy mi to dojde později, uvidíme. 

Slyšel jsem to album zatím 2x doma na bednách jako pozadí u práce, jednou ve sluchátkách jako pozadí u práce a nakonec v autě cestou z Maďarska a až v autě jsem si začal říkat ty vole to bude další Grammy ... i tak se mi víc líbí jejich první collab album s Metropole Orkesta, skladba Curtain má momenty, kdy brečím jak želva

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...