Přejít na obsah

music


steel

Doporučené příspěvky

Já rozhodně naopak. Egocentrika, co rozjebal skvělou kapelu nemusím, když k tomu připočtu ty jeho politické bludy, antisemitismus a že borci z Hizballáhu jsou ti jediní utiskovaní, tak mi z toho vzchází velká špatná.

David Gilmour, toho mám rád velmi, i když to není zakládající člen PF. Svoje si tam odehrál. Pro mě mistr ukňaučané kytary.

Mám rád jeho sólovky. A líbí se mi i desky powatersovského období PF. Kromě toho posledního pokusu, kdy vytěžili šuplíky a vyšla z toho elevator music, nehodná jména Pink Floyd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštval mě při rozpadu PF, což je tedy halda let, ano, ale mě to může být šumák, nikdo pořádně neví co tam bylo a je důležité že si to urovnali mezi sebou. S některými jeho názory souhlasím, s některými ne, normálka, víc to neřeším a je pravda že si je Roger určitě nenechává pro sebe :-) Každopádně PF by bez Waterse ani Gilmoura nikdy nezanechali za sebou tak úžasnou hudbu, oba jsou výborní muzikanti. Tohle jé další povedená pecka co se Blueray nosičů týká...

post-364-0-86398800-1585161520_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koronavírusom sa nakazil Till Lindemann zo skupiny Rammstein.57-ročný spevák, ktorý koncertoval 15. marca v Moskve, sa nachádza na jednotke intenzívnej starostlivosti v Berlíne. (bild)

Ufff, dufam ze to k.rva da!

Klid, hlavně klid :-)

 

https://www.rammstein.de/en/till-lindemann/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doufam ze nechcipnu za tyhle ery socialismu a komunismu aka Babis rouska followers.

 

Az chcipnu chci aby hrali tohle, je mi uplne jedno jestli tam nekdo prijde, zadnej proslov, vubec nic, jen tyhle tracky, nahlas, v tomhle poradi. A az pak me zakopejte, na rakev serte, staci mi cernej pytel na mrtvoly. Nehazejte na me zadny zkurveny kytky ani rousky (kdyby nekdo prisel), zasypte me cerstvym zrnkovym kafem. My auto darujte mymu servisakovi. Dik.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hF9Gr5waAJg

 

https://www.youtube.com/watch?v=oG76NwsCzA4

 

https://www.youtube.com/watch?v=KO3l6qNA2Q4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...