spineshank Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 no už by to mělo být venku tuším to nové album,budu se muset po tom mrknoutjsem zvědavej jaké bude,ale Sandra je prostě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 no už by to mělo být venku tuším to nové album,budu se muset po tom mrknoutjsem zvědavej jaké bude,ale Sandra je prostě Už je venku, zrovna ho sosám... Líbí se mi, a to je dost zvláštní na první poslech. Třeba nové Coldplay, což je sice jiný žánr, ale na to jak je proklamované, tak teda obrovské zklamání, bez energie....Nevím, jestli je to kvůli rozvodu Chrise a Gwyneth, ale opravdu se mi tam zatím nelíbí ani jedna skladba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 kdyžtak mi hoď link do SZ díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 (upraveno) Měl bys ho tam mít. A ještě jedna nová a výborná. http://www.youtube.com/watch?v=9HA-a-9H3gw Upraveno 3. června 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 album Guano se povedlo,poslouchám hodně teĎ opět toto,album,je to prostě pecka a nej dom album za poslední roky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Tak pudu pokaračovat v nastoleném. Mám radši starší věci, ale ani ty nové nejsou vůbec špatné - The Switch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 starý dobrý časy ..tyto písně nikdy neomrzí...nadčasové a napořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Znáte je někdo? ....Nebo, jsem jediný, který na jejich jediném albu ujížděl ve své mladické nerovnovážnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Pepo, neboj, nejsi v tom sám nedávno šlo na ČT Śeptej, tak jsem pak druhý den musel sjet po strašně dlouhé době tuhle desku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 Chosef76-já je poslouchal taky,dík za připomenutí,úplně jsem na ně zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 (upraveno) Ja mam i ten růžovej vinyl:-)) Nedávno jsem objevil Camo & Krooked, vybornej drumec Upraveno 6. června 2014 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert.one Odesláno 6. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2014 (upraveno) Kdo má rád Joy Division, je tu nová kapela, jejíž tvorba je dosti podobná Joy Division... Upraveno 6. června 2014 uživatelem Albert.one Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 Tohle je dobrý. Akorát klip není nic pro vegetariány. Nebo možná právě je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2014 A jedna připomínka kapely, která bude mít navždy místo ve všech mých přehrávačích. Midnight Oil a Burnie - jedna z nejlepších věcí od týhle party. A že jich mají. Tohle je akustická verze, která byla jako "hidden track" uvedena na albu Scream in Blue. "Původní", neméně skvělá, nahrávka byla součástí alba Place without a Postcard z roku 1981... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert.one Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert.one Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert.one Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert.one Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se