milomac Posted January 1 Report Share Posted January 1 Včera mě potěšil koncert Queen s Adamem Lambertem - Summer Sonic - Live in Tokyo 2014, který dávali na 3sat, vlastně jeli koncerty různých interpretů a kapel celý den Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 10 Report Share Posted January 10 V 30. 12. 2022 v 14:07, patprom napsal: Pro mě možná nejlepší live album co znám Iron jsem měl vždycky strašně rád, když jsem byl mlád a už toho mají tolik že jsem nevěděl kde začít, takže díky za tip... dnešní zásilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted January 10 Report Share Posted January 10 Dead Kennedys, chvalim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted January 10 Report Share Posted January 10 Dnešní přírůstek, Whitecrow s autogramem od Bruna Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 10 Report Share Posted January 10 před 35 minutami, Harwey napsal: Dead Kennedys, chvalim Dávám je dohromady komplet To Horhe: Pěkné to máš Co máš za gramec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horhe Posted January 10 Report Share Posted January 10 (edited) před 25 minutami, African napsal: Dávám je dohromady komplet To Horhe: Pěkné to máš Co máš za gramec? Pro-Ject https://www.rodel-audio.cz/produkty-pro-ject-1xpression-iii-comfort-2m-red-detail-981 Akorát jsem tam dal modrou ortofonku Edited January 10 by Horhe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted January 11 Report Share Posted January 11 Díky insta Eddieho jsem objevil tyto 2 super skladby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted January 12 Report Share Posted January 12 Já dnes původní japonský vydání Abbey road na vinylu. A v práci zesnulého Jeffa Becka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted January 12 Report Share Posted January 12 (edited) Když vidím pěknou sestavičku tak se taky trochu pochlubím. Gramec je Tesla NC450 potuněný hliníkovým talířem od p. Zatloukala a hliníkovým subtalířem vyrobeným v práci. Motorek má uloženy na gumičce jako NC500 a předělaný na adaptér, aby byla střídavina mimo gramec. Ješte mám ve skříni NC440 a NC 500 oba jako nové, talíře původní absolutně rovné. K tomu mám i CD Tesla MC911 ještě s fólií na displeji a AZS223 pěkně do věže. No a na fotce zbytek - Referenční zesilovače Pioneer A616 a A656, Skromný základni ale nesmrtelný kotoučák Akai GX4000D a nějakej CD a MD Sony, ono těch MD moc na výběr nebylo a CD k tomu bylo za 500, jinak nejsem fanda Sony. Bedny Heco 2 páry a Wega (rebrand Canton) rok výroby cca 78-79 - klasika rigidní uzavřené ozvučnice kaloty na výškách i středech (50mm!), sloupy s bassreflexem nemám rád. a nějaká ta Tesla se valí všude, třeba jako stojany . A k tomu cca 400-500 LP ve skříni a zásobu jednou nahraných pásek Maxell UD. Jo a někde mám i kazeťák od Denonu a nějaký originály Visáčů na kazetách. Edited January 12 by Jiří Sedlák Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 13 Report Share Posted January 13 Alan v Tel Aviv, wow, bavilo mě to Link to comment Share on other sites More sharing options...
warann Posted January 14 Report Share Posted January 14 Iggyho nová deska Every Loser mě celkem nadchla. Tady úvodní song. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted January 19 Report Share Posted January 19 (edited) Právě teď Dire Straits - Love over gold, telegraph road to je naprostá klasika. Předtím Josef Kainar - Obelisk. Taky pecka. Vše samozřejmě z původních vinylů. Z digitálu poslouchám jen to co na LP nevyšlo případně se nedá sehnat. A co si můžu aspoň půjčit si nahraju na pásky. Edited January 19 by Jiří Sedlák Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted January 27 Report Share Posted January 27 Top koment u toho videa “when Judas Priest has a baby with ABBA” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Sedlák Posted January 29 Report Share Posted January 29 Včera ve Žlutym psu v Pardubicích Krausberry. Muzika super, ale co předváděl personál jedním slovem tragédie. V životě se mi nestalo, že bych si nemohl ubalit brko vevnitř a když si ho pak vykouřím venku. Lahvová Plzeň za 60 teplá jak chcanky, na výčepu jenom Staropramen, podle mě jedno z nejhorších piv v Čechách. Proč to vůbec někdo ve východních Čechách točí. Navíc když koupili a zavírají Pardubický pivovar, tím akorát všechny nasrali a v Pardubicích se snad už nenajde nikdo, kdo by to dobrovolně pil. A oni to ti debilové točí v klubu. Stejnej drink jednou za 260, pak za 180. Barmanka vykroucená a měla černý kruhy pod očima jak na dojezdu po čtrnácti dnech. Nasrala mi do ginu s tonikem okurku bez optání kráva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted February 4 Report Share Posted February 4 Labůžo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted February 4 Report Share Posted February 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted February 7 Report Share Posted February 7 Stevie Ray Vaughan .... PAN kytarista. Pro toho bylo hraní na kytaru stejně přirozené jako dýchání. Člověk nevěříceně kouká, s jakou lehkostí, živelně ale přitom bez machrování rozdává radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted February 7 Report Share Posted February 7 A legendární kousek s prdlou strunou Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted February 16 Report Share Posted February 16 Tohle je takova blbost, ale nemuzu to prestat poslouchat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spineshank Posted March 1 Report Share Posted March 1 ochutnávka moc dobrá,těším se na desku hostující Till, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts