Jump to content

Spona s růžovým zlacením

Recommended Posts

Neměl by někdo nápad, kde sehnat klasickou trnovou sponu (šířky 16 mm) pozlacenou růžovým zlatem? Hodila by se mi k jedněm vintage hodinkám. Hledal jsem na webu dost dlouho a všude mají žluté, ovšem nikde růžové.

Já ji taky sháněl, s trochou trpělivosti se na eBay dá něco sehnat. Mám doma jednu sponu 16 mm Omega s logem, ocelová, pozlacená růžovým zlatem, tuším od watchadoo z ebay, byla nakonec příliš růžová, tak jsem ji nepoužil, pokud bys měl zájem, ozvi se.

Já ji taky sháněl, s trochou trpělivosti se na eBay dá něco sehnat. Mám doma jednu sponu 16 mm Omega s logem, ocelová, pozlacená růžovým zlatem, tuším od watchadoo z ebay...

Na tu jsem při svém hledání taky narazil. Ale přišlo mi trochu nepatřičné mít sponu s logem Omega na hodinkáh jiné značky.

Našel jsem ještě jednu celozlatou, ta vypadala dobře, ale to by cena spony převýšila cenu hodinek.

Tobě se nakonec povedlo sehnat nějakou vhodnější? Zkusím ještě sledovat eBay, možná to chce opravdu víc trpělivosti.

Díky, tenhle obchod znám a na jejich nabídku jsem se díval. Ale k těm vintage hodinkám bych si představoval spíš trnovou sponu, přestože jinak nosím motýlové. Ale už je to snad na dobré cestě - vydražil jsem jednu na eBay od prodejce z odkazu výše, takže teď čekám, až přijde a uvidím, jaká bude.