Přejít na obsah

Prim Sport 2

Doporučené příspěvky

Musím ti to zase pochválit - nedá se nic dělat.

Kde jsi teďky sehnal ten sníh? :)

Dík.

Jde o starší fotografické zásoby :) Jo, jo, to jsem se tenkrát s tím focením, trochu snažil...

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkné :)

Nech mně hádat, rád by's klasická červeno-žlutá Humberta? ;)

Bingo :clap: !!! Ono zopár sa mi ich už aj objavilo. Ale keď ja sa nerád pohybujem na aukru, Moje hodinkové útraty ešte nepresiahli 17? za kus, takže tam by som asi ani veľmi nepochodil. Ale odkedy pravidelne navštevujem Prešovskú burzu kuriozít a starožitností tak aj predajcovia na mňa myslia z hodinkami, ale prekvapilo ma keď som jeden mesiac pobral od chlapíka hodinky po 5? a o mesiac zahlási cenu 30? za kus. "Tudy cesta nevede :sad01_anim: " Ale ja sa nikam neponáhľam a počkám si!
Odkaz ke komentáři

:crying_anim: Sorry nestihol som edit.Bingo :clap: !!! Ono zopár sa mi ich už aj objavilo. Ale keď ja sa nerád pohybujem na aukru, Moje hodinkové útraty ešte nepresiahli 17? za kus, takže tam by som asi ani veľmi nepochodil. Ale odkedy pravidelne navštevujem Prešovskú burzu kuriozít a starožitností tak aj predajcovia na mňa myslia z hodinkami, ale prekvapilo ma keď som jeden mesiac pobral od chlapíka hodinky po 5? a o mesiac zahlási cenu 30? za kus. "Tudy cesta nevede :sad01_anim: " Ale ja sa nikam neponáhľam a počkám si! Kibi má k nim úžasný remeň na ktorom vyzerajú ešte dvakrát lepšie. Ono keď si to tak vlastne zrovnám tak srdce mi piští po všetkých sportoch, ale momentálne najviac po týchto. Keď ich ulovým tak prídu na radu s modrým cifr., červeným cifr.,... :suicide_anim: ...a mimoto všetky ostatné mimo poradia :wallbash:
Odkaz ke komentáři

:crying_anim: Sorry nestihol som edit.Bingo :clap: !!! Ono zopár sa mi ich už aj objavilo. Ale keď ja sa nerád pohybujem na aukru, Moje hodinkové útraty ešte nepresiahli 17? za kus, takže tam by som asi ani veľmi nepochodil. Ale odkedy pravidelne navštevujem Prešovskú burzu kuriozít a starožitností tak aj predajcovia na mňa myslia z hodinkami, ale prekvapilo ma keď som jeden mesiac pobral od chlapíka hodinky po 5? a o mesiac zahlási cenu 30? za kus. "Tudy cesta nevede :sad01_anim: " Ale ja sa nikam neponáhľam a počkám si! Kibi má k nim úžasný remeň na ktorom vyzerajú ešte dvakrát lepšie. Ono keď si to tak vlastne zrovnám tak srdce mi piští po všetkých sportoch, ale momentálne najviac po týchto. Keď ich ulovým tak prídu na radu s modrým cifr., červeným cifr.,... :suicide_anim: ...a mimoto všetky ostatné mimo poradia :wallbash:

To je taková nemoc. :crying_anim02: Já původně chtěl jen PS2 automaty. Ale pak ... se to nějak zvrtlo :wallbash:
Odkaz ke komentáři

Co říkáté tomuhle? (Kromě ceny :-) - mně nepřijde, že by to byl nerez, ale třebe je to focením...

http://aukro.cz/item1275618251_prim_sport_2_modre_renovace_do_nerezu_klenot_c_3.html

Je to pravděpodobně nerez z Parexa. On je dost podobný původním chromovaným pouzdrům.
Odkaz ke komentáři

Bohužel i ta luneta je oproti té původní velmi slabá,jak materiálově (při sundavání se mi zlomila a nejde s ní točit),tak pouze tištěné znaky se brzy začnou vytrácet. Ale cena je úměrná kvalitě. A na základě toho co jsem viděl se mi nechtělo riskovat 1500,- za to pouzdro a přikláním se spíše k tomu z Eltonu,třebaže je daleko dražší (Nevíte kolik si momentálně účtují za to pouzdo bez práce a ostatních přídavků?).

A už to zde kdysi dříve zaznělo: pokud chcete "originální a hodinky Prim,žádejte jen a pouze renovaci v podniku Elton v Novém Městě n. Metují!"

Odkaz ke komentáři

Bohužel i ta luneta je oproti té původní velmi slabá,jak materiálově (při sundavání se mi zlomila a nejde s ní točit),tak pouze tištěné znaky se brzy začnou vytrácet. Ale cena je úměrná kvalitě. A na základě toho co jsem viděl se mi nechtělo riskovat 1500,- za to pouzdro a přikláním se spíše k tomu z Eltonu,třebaže je daleko dražší (Nevíte kolik si momentálně účtují za to pouzdo bez práce a ostatních přídavků?).

A už to zde kdysi dříve zaznělo: pokud chcete "originální a hodinky Prim,žádejte jen a pouze renovaci v podniku Elton v Novém Městě n. Metují!"

Komplet nerez pouzdro včetně sklíčka a lunety je za 2000 Kč

Odkaz ke komentáři

@Tudorovec

Pokud si chceš diskutovat nad díly z Parexa a nedávat sem fotky Sportů 2 (k čemuž toto vlákno primárně je!), je tu spousta diskuzí, kde můžeš přispět svými zkušenostmi, nejlépe osobními:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31642-zkusenosti-s-dily-z-parexa/

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28265-prim-sport-ii-sada-parexo/

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28620-prim-sport-2-dily-z-parexa/

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Tyhle jsou od kamarádova otce, dal mi za úkol vrátit do nového pouzdra původní bíločervený armovací kroužek, hodinář, který mu kdysi dával nové pouzdro mu prý řekl, že to nejde. To původní pouzdro pamatuje 25 let na šachtě. Hodinky prodat ale nechce, prý bych je nezaplatil :crying_anim: (cokdybychom založili anketu o nejdodrbanější pouzdro? - byl by to první kandidát)

post-10277-001215400 1287431602.jpg

post-10277-070382700 1287431613.jpg

post-10277-026500600 1287431625.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...