Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj

Zajima me Vas nazor na velikost hodinek k memu zapesti,mam cca 17,5 a chtel bych hodinky 45,5mm neni to moc velke?

Vim ze uz se to tady urcite rozebiralo.

Diky Martin

Upraveno uživatelem martin151
Návštěvník Tada
Odesláno

Záleží na tvaru pouzdra a nožek.

Beztak ti ale většinamístních borců řekne, že to je ještě malý a že by to chtělo alespoň 55mm...

Odesláno
Ahoj

Zajima me Vas nazor na velikost hodinek k memu zapesti,mam cca 17,5 a chtel bych hodinky 45,5mm neni to moc velke?

Vim ze uz se to tady urcite rozebiralo.

Diky Martin

Je mi to jasný, chceš OMEGA PO... Hlavně aby Ti pouzdro nepřečnívalo přes zápěstí. Prostě to musíš vyzkoušet na krámě. Jsou to prostě velký hodinky a nápadný to bude, ne že ne. :)

Odesláno
Záleží na tvaru pouzdra a nožek.

Beztak ti ale většinamístních borců řekne, že to je ještě malý a že by to chtělo alespoň 55mm...

nevidím problém v 55 mm, ale spíše v tvé ironii . . . . . . .

Odesláno

tady máš prakticky stejně velké hodinky (a velmi podobného tvaru jako PO) na zápěstí 17.5:

SEIKO_SUMO_DSC_4164.jpg

do stran to nepřesahuje, na ruce to vypadá cekem normálně...

Odesláno

Ted je holt taková móda, minulý týden jsem v USA viděl na černoších hodinky odhadem tak 50mm a výše a tak 2cm vysoké, nejlépe pozlacené.

Návštěvník Tada
Odesláno
nevidím problém v 55 mm, ale spíše v tvé ironii . . . . . . .

Já to vidím přesně naopak :)

Odesláno
tady máš prakticky stejně velké hodinky (a velmi podobného tvaru jako PO) na zápěstí 17.5:

do stran to nepřesahuje, na ruce to vypadá cekem normálně...

Myslím, že to vůbec není podobné. Nezdá se to, ale ten cca 2mm rozdíl v průměru a 1mm ve výšce bude sakra poznat, navíc jsou, pokud si dobře vzpomínám, Omegy "delší", t.j. ohyb tahu směrem od pouzdra je pozvolnější než u Seiko.

Odesláno

Někde tady jsou i 47mm B-Uhren na mojí tlapě, pořád se to dá. Popravdě "normální" Seamastery jsou na mém zápěstí spíš menší, subtilní, POčka jsem zkoušel, když jsem se rozhodoval a bylo to OK (ale do košile to lezlo hůř, takže vyhrály normální modré bondovky). Ta Suma mají vizuálně kratší nožky, teď jsem šel porovnat, kde jsou vrtané stěžejky - a pokud PO kopírují tvar pouzdra SMP, tak to vychází na cca milimetr na délku navíc oproti Seiko Sumo...

Je pravda, že PO mají lunetu "od dorazu k dorazu", Seika mají do stran přesah pouzdra, navíc leštěného, takže je to trošku zmenšuje na výšku... Ale protože mám stejnou pazouru, tak bych se toho nebál. Pokud ovšem martin151 nemá absolutně kulaté zápěstí, pak už to bude moc.

Návštěvník Tada
Odesláno
tohle je 48mm na 17,5cm zapesti. je to tak nejak hlavne o zvyku...

Nojo, ale u žápěstního kloubu je ruka širší než tam, kde se hodinky obvykle nosí ... :)

Odesláno (upraveno)

Pé-óčka jsou dost dlouhý a ještě jsou protažený koncovkou tahu.

Mě jsou velký, mám 17,5 a průřez rukou vypadá jak uherák. Někdo, jehož průřez rukou vypadá jako lovečák by i při 17,5 pé-óčka mít moh.

Přerostlou velikost lze odpustit u B-Uhr, tam to k tomu patří, ale u ostaních hodinek to vypadá blbě - vypadá to jako kompenzace.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Mám kolem 17.5 a na srazu Kalifovo heritage s 46 průměrem úplně v pohodě. Na druhou stranu POčka jsem v obchodě na ruku dal a díky tahu prostě nesedí a to mám jak říká Spajdy "lepenkovej" tvar zápěstí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...