boo-beek Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 (upraveno) JPS: Já jsem si jednou v nouzi koupil ponožky v Tescu - ty nejdražší, co měly, což bylo cca. za 150 - 200 CZK za 3 páry... a jsou fajn, splňují to, co píšeš, a jako bonus je celkem slušný výběr designu... Upraveno 16. února 2011 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 16. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2011 celkom dobra skusenost je aj s ponozkami s bambusovych vlaken, ale inak M&S su uplne postacujuce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 Díky Páni!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 to jo, ale s Panerai člověk nevypadá jak německý turista před dvaceti lety :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Dneska jsem v metru ulovil chlápka s bundou Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 (upraveno) V sobotu jsem si ve Freeportu na Hatích koupil super koženou bundu Camel Active. Měli je tam v akci za necelý tři litry, což mi přišlo fajn.Nevadí mi ani ta Kara, kterou tu občas zmiňujete, ale když jsem si sáhnul na toho velblouda, tak mi přišel jako výrazně kvalitnější živočich, než ta liška s tváří Kary Jo a džíny Camel za devět set, sedly mi dobře. Jen se mi zdálo, že oproti Levisu číslujou malinko jinak. Levisky si kupuju 32/32, Ale Camel mi přišel jako těsnější. Upraveno 28. února 2011 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2011 Dneska jsem v metru ulovil chlápka s bundou Longines A na druhý fotce zřejmě moje ex-spolužačka z gymplu. Dobrá náhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Zkušenosti s bespoke obleky Delor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorr GrimWolf Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2011 Já nakupuju většinu věcí v Zara, co se týká košil a hlavně i sak na to denní nošení, včetně kabátů. Saka mi tam sedí asi uplně nejlíp, pravda jsou dost vyštíhlený, takže asi nepadnou každýmu. Stejně jako košile, který jsou moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Zkušenosti s bespoke obleky Delor? Z Deloru je u nás v kanceláři krejčí každou chvíli. Vedení si tam nechává šít obleky i košile a vypadají moc pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Z Deloru je u nás v kanceláři krejčí každou chvíli. Vedení si tam nechává šít obleky i košile a vypadají moc pěkně. To rád slyším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2011 Jinak mě zaujal projekt Pánské pasáže, už se nemůžu dočkat jejího otevření. Dokonce když už se ví, že v ní bude filiálka salonu Knize. Těším se jak malý kluk do hračkářství. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Nemáte tip na nějaké kvalitní pánské ponožky? Nosim rad klimatex - krome sportovnich delaji i pro me pohodlne na noseni "na slusno". www.klimatex.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Já nakupuju většinu věcí v Zara, co se týká košil a hlavně i sak na to denní nošení, včetně kabátů. Saka mi tam sedí asi uplně nejlíp, pravda jsou dost vyštíhlený, takže asi nepadnou každýmu. Stejně jako košile, který jsou moc fajn. člověče, tak to tě obdivuju.. Mě je to většinou v pase ok, ale ani do většiny jejich XXL výrobků nedostanu ruce, hrudník a ramena. To jejich číslování je pro mě záhada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Onisau: Moc cvičíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Onisau: Moc cvičíš Určitě ne. Rozhodně nejsem týpek s širokými rameny. Mám 180 cm a cca 84 kilo (váha se mi samozřejmě pohybuje) Většinou se pohybuju ve velikosti 54, nebo 52, ale v Zara ty velikosti šijí podle nějakých prťavých Portugalců... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 27. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2011 Trosku ozivim tohle tema... Velmi dobry kamarad bude mit svatbu. Protoze jdu za svedka a zaroven jsem z vetsiny sveho obleceni vyhubnul, cekaji me nakupy noveho obleceni. V otazce obleku mam vicemene jasno, resp. nekolik moznych variant (rozumnejsi kofekce ze zahranici - Wilworst, Carl Gross, Z Zegna, ...), ale nevim si rady s kosili. Moc bych chtel hedvabnou kosili, kdysi jsem jednu mel, bohuzel jednu akci neprezila, byl to super material na leto. Mate nekdo tip, kde a co koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kanyon1003 Odesláno 28. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2011 (upraveno) Trosku ozivim tohle tema... Velmi dobry kamarad bude mit svatbu. Protoze jdu za svedka a zaroven jsem z vetsiny sveho obleceni vyhubnul, cekaji me nakupy noveho obleceni. V otazce obleku mam vicemene jasno, resp. nekolik moznych variant (rozumnejsi kofekce ze zahranici - Wilworst, Carl Gross, Z Zegna, ...), ale nevim si rady s kosili. Moc bych chtel hedvabnou kosili, kdysi jsem jednu mel, bohuzel jednu akci neprezila, byl to super material na leto. Mate nekdo tip, kde a co koupit? já si teď koupil kraťasy a košili na léto od Bugatti v Hradci v domě módy a sem spokojen http://www.bugattish...che2/suche2.php Upraveno 28. června 2011 uživatelem kanyon1003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Nevedel jsem kam to dat, tak jsem vystoural tohle tema... Chtel bych si koupit takovou tu bundu s velkejma kapsama a odepinacim vnitrkem, co se tady nosila v 60 a 70 letech, tehdy se ji rikalo 'páárkr'... kdyz po tom nejak patram, je to asi nejaky jakoze vojensky M65 nebo neco takovyho... vubec tomu nerozumim a je mi celkem uplne jedno, jestli je to uplne nejvic ultrapravy zarucene z vjetnamu vole anebo nejaka kopie - chci akorat by to bylo podobny ty bunde co se tu v ty dobe nosila, ne ty vojensky co prodavaj armyhustoshopy, ale asi se to navzajem nevylucuje... Mate s tim prosim nekdo nejaky zkusenosti? Aby to byla nejaka slusna prace, koukam ze maji treba nejakej Surplus, nebo Alpha industries, nebo dalsich asi tisic zarucene pravejch a jedinejch u.s. prisnovyrobcu....?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2013 Alpha je určitě dobra. Parkery M65 děla taky Bushman....a pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se