Přejít na obsah

oblečení na sebe pro "chlapy"


Xampik

Doporučené příspěvky

Volfda:Jediné, co mi vadí je ten současný trend bundiček do pasu, vypadám v tom jak vorvaň. Kvalitka super, je pravda, že u mé první, které je 7 let mi nyní akorát odchází zip, takže naprostá spkojenost. ............... Tak jestli dobře počítám tak sis ji pořídil ve 14. A podle toho co tu píšeš jsem nabyl dojem že máš tak kontejner oblečení(samozřejmě značkového), takže vlastně nechápu kdy ti ten zip stačil odejít.

 

Kontejner s oblečením skoro mám. Ale ne s bundama. Vzhledem k mé postavě, kterou jsem měl jsem jí nosil poměrně často. Pořídil jsem si jí v prvním ročníku gymnazia, takže v 15ti. nyní je mi lehce větší, ale řekl bych, že u kožené bundy to nevadí. Mám jí opravdu rád.

 

Pokud jsem zde někoho pohoršil, či někomu nadzvednul mandle poté se srdečně omlouvám... Toto vlákno bylo o oblečení, oblečení mám rád a jak jsem psal, aktivně jsem s ním pracoval, tak jsem se zapojil ;)

Upraveno uživatelem volfda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TO volfda:

 

Hilfiger mám troje jeansy a čtyři košile. U jedné košile mi povolil šev rukávu v rameni. Kalhoty super.

 

Camel mám jedny polobotky - nic moc spokojenost a parku, s kterou jsem spokojen velmi.

 

O Marlboro Classics moje paní říká, že to je pro starý kovboje (ne pro ty fešáky z reklam). Ale maj úžasný trika pod košile (mám) a hezký svetry (nemám).

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nieco skusim poradit aj ja :)

 

jeany su premna najlepsie Levisky a Replayky

 

vrsok: Fred Perry (super pola a svetre), Replay, s Hifigerom mam zlu skusenost

 

najkvalitnejsia a najfrajerskejsia znacka ktoru nosim je vsak C.P.Company http://www.cpcompany.com/ (myslim ze maju predajnu aj na Parizskej v Prahe )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow
Ten Activ tam, milý Snowe, přidali. Aby značku odlišili od značky cigaret Camel. Nařízení, nějakého evropoského byrokrata, kdy značka cigaret nemůže být spojovaná s jiným zbožím.

 

Teď Ti moc nerozumím, nevím proč do toho pleteš cigarety. Nejprve byla značka Camel Trophy, která vyráběla pochopitelně oblečení, jinak bych se o tom nezmiňoval. Trophy, nevím proč, přestali dělat a znikl Camel Activ, který se nedá s Trophy vůbec srovnat, je to nebe a dudy.

 

 

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Josef01 - ja mam z posledniho roku 6 kousku jedno bez limecku skrabe, ted si nejsem jistej, jestli skrabou i pola.. Kazdopadne bavil jsem se o tom i s lolohhem a ma stejnou zkusenost - taky ho nektery skrabou, jen jemu to dela dobre :lol2:

Až tě příště potkám, tak mi připomeň, abych ti rozbil hubu.

 

Jinak mě to na většině trik taky škrábe. Takže si zespodu lepim leukoplast. A jeden krokodýl mě tak škrábal, že jsem ho odpáral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já tak 70 % procent oblečení u Marks & Spencer (většinou z řady Autograph a Blue Harbour), nějaký mikiny Gear, cosik od Columbia... I když v mém případě jde o velmi omezený šatník - pár kalhot, málo košil, asi 4 bundy, mikiny a přibližně 70 000 černejch triček bez rozdílu výrobců. :D

 

P.S. : Jo, a taky mám jednu Tommy Hilfiger hoody. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám strašně rád Bushmana. Mám příjemný pocit z toho, že je to česká značka a takové Marlboro nebo Camel, které jsou víceméně podobného zaměření, podle mě předčí i kvalitou.
Sice to je česká značka, ale provenience Čína ... Mám to z nejlepšího zdroje, tj. jejich bývalého dodavatele, na jeho zboží se jen přidávala cedulka BUSHMAN ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ad 5.11 - já mam vždycky s těmahle akčníma značkama trochu problém, že v tom cítím spíš marketing než combat hadry

jasně, tak nejak to bude...přesně z toho duvodu jsem si 5.11 pořídil,jen na běžné nošení,žadné akčnění.Tak jako třeba levis501 mě to vyšlo na poměrně levno..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...