Onisan Posted April 6, 2010 Report Posted April 6, 2010 Ricous a Ten kdo získá do konce měsíce dubna nejvíce hlasů vyhrává My First Victorinox.
Onisan Posted April 6, 2010 Author Report Posted April 6, 2010 Původní vlákno se všemi příspěvky je zde
Onisan Posted April 9, 2010 Author Report Posted April 9, 2010 Tak zatím to vypadá na vítězství nejprofláknutější filmové scény s hodinkama Dost mě překvapuje, že ještě nikdo neocenil Skalamandera, snímek který sem vložil je hodně emotivní a já ho měl za favorita... Micetaluv úryvek z filmu pak podle mě vystihuje podstatu chronomagorství, protože jen jedinec postižený touto chorobou se může o své hodinky strachovat takovým způsobem... a navíc ve chvíli kdy jde zmasakrovat ve vlaku šéfa ukrajinské mafie a jeho ochranku :)
Skalamander Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 Mým oceněním je už samotná účast v obou finálových skupinách
Onisan Posted April 9, 2010 Author Report Posted April 9, 2010 A jak jsi napsal v původním vlákně, ty se o freediving nějak víc zajímáš, resp. se mu věnuješ?
Skalamander Posted April 9, 2010 Report Posted April 9, 2010 A jak jsi napsal v původním vlákně, ty se o freediving nějak víc zajímáš, resp. se mu věnuješ? Nene, potápím se jenom pro radost. Kdysi jsem se na Kanárech celkem náhodou zúčastnil takové menší amatérské soutěže právě ve freedive, ale to spíš jenom tak z legrace, dal jsem cca 32 metrů
Onisan Posted April 10, 2010 Author Report Posted April 10, 2010 Nene, potápím se jenom pro radost. Kdysi jsem se na Kanárech celkem náhodou zúčastnil takové menší amatérské soutěže právě ve freedive, ale to spíš jenom tak z legrace, dal jsem cca 32 metrů Já si jentak pro srandu zkusil nejdřív na hubu kolik uplavu na jeen nádech v bazénu.... potom sem okouknul na youutube dechovou techniku freedingu a i s tímhle chabým vybavením jsem natáhnul tu vzdálenost o polovic
utrejch Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 To je skoda, ze to dostane zrovna takova provarena ukecana scena
Onisan Posted April 10, 2010 Author Report Posted April 10, 2010 Všelidové hlasování je všelidové hlasování... leda by jsme příští soutěž udělali s uměleckou porotou :)
ricous Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 To se všem umělecky založeným hlasujícím omlouvám, že jsem přihlásil tak hroznou a profláklou scénu s hodinkama z Pulp Fiction (taky špatný film?). V případě výhry uvažuji nad veřejným spácháním harakiri oním Victorinoxem... Možná Onion ani neměl vybírat tuhle scénu do finále, "Mareček" by byl velmi důstojným, vtipným a navíc domácím účastníkem finále. P.S. Kdybych tam tu scénku nedal já, určitě by jí postnul někdo jiný.
utrejch Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 To se všem umělecky založeným hlasujícím omlouvám, že jsem přihlásil tak hroznou a profláklou scénu s hodinkama z Pulp Fiction (taky špatný film?). V případě výhry uvažuji nad veřejným spácháním harakiri oním Victorinoxem... Možná Onion ani neměl vybírat tuhle scénu do finále, "Mareček" by byl velmi důstojným, vtipným a navíc domácím účastníkem finále. P.S. Kdybych tam tu scénku nedal já, určitě by jí postnul někdo jiný. Kazit radost z vyhry jsem ti v zadnem pripade nechtel, jen jsem si chtel postesknout, ze outsideri nemeli vuci takovemu favoritovi zadnou sanci
Onisan Posted April 10, 2010 Author Report Posted April 10, 2010 Přesně, tahle scéna je prostě nejznámější a .... a kdyby si jí nedal ty, dal by jí někdo jiný A někdy to, že je nejznámější může znamenat i to, že je nejlepší ... a někdy ne Jednou se zvolila tato pravidla a i pravidla a podmínky ovlivňují vásledek mírou nebývalou
emte Posted April 10, 2010 Report Posted April 10, 2010 A co ste cakali ked proti legendarnej scene z kultoveho filmu staviate reklamu na JLC.
Onisan Posted April 16, 2010 Author Report Posted April 16, 2010 Poslední dva týdny jak se stát filmovým kritikem a ovlivnit tak kdo dostane Victorinox
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.