Biges Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 (edited) Zdravím, tak po mnoha měsících jen vágních představa a shánění někoho, kdo by je realizoval, jsem se konečně dopracoval k průhlednému dýnku na Prim Sport 2. Můj dík patří váženému členovi fóra, který si nepřát být jmenován, říkejme mu třebas /B/ To, na co si netroufl ani Elton, on dokázal vytvořit v rekordním čase. Pak to ještě 'doleštlil' hodinář a tady je výsledek. Pokud vím, je to první svého druhu Zde je na mých oblíbených Prim Sport 2 typ 2.1. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited April 12, 2010 by Biges
ricous Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 (edited) Zajímavé a netradiční - sklo minerál nebo dokonce safír? Kdyby se tajemný člen odhodlal zahájit malou sériovou výrobu, jeden kousek bych si vzal. Nebo že by nová inspirace směr Pardubice...? Edited April 12, 2010 by ricous
skalis Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Zajimavy a neobvykly pohled na sportky zespodu! To dynko je vykrouhany ze standardniho primackeho?
Biges Posted April 12, 2010 Author Report Posted April 12, 2010 Zajímavé a netradiční - sklo minerál nebo dokonce safír? Kdyby se tajemný člen odhodlal zahájit malou sériovou výrobu, jeden kousek bych si vzal. Nebo že by nová inspirace směr Pardubice...? Kdepak minerál či safír! 100% plast. Jak se patří a sluší na Prim Sport 2 Minerál by šel navíc špatně opracovat a ještě je to takový ten materiál, který si člověk špatně rozleští, když se poškrábe. /B/ se explicitně vyjádřil, že výrobu nechystá, pokud by chtěl vyrábět další, tak dá vědět. Zajimavy a neobvykly pohled na sportky zespodu! To dynko je vykrouhany ze standardniho primackeho? Jo, jo, dýnko je z normálního Prim Sport 2.
cigi Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 (edited) Tohle je to opravdu vynikající námět pro garážovou výrobu, gratuluju, vypadá to výtečně syrově a v nerezovým pouzdře by to dostalo ještě větší šťávu, bravo Ten plast je skvělej nápad !! Laciný a ještě to odlehčí Jen bych k němu asi seriově dodával podložku k řemenu, případně rovnou hodinkovnici. Tohle se právem ujme, nejlepší tjůnyng za poslední dobu, asi to chci....... Edited April 12, 2010 by cigi
Honza.manta Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Zdravím, tak po mnoha měsících jen vágních představa a shánění někoho, kdo by je realizoval, jsem se konečně dopracoval k průhlednému dýnku na Prim Sport 2. Můj dík patří váženému členovi fóra, který si nepřát být jmenován, říkejme mu třebas /B/ To, na co si netroufl ani Elton, on dokázal vytvořit v rekordním čase. Pak to ještě 'doleštlil' hodinář a tady je výsledek. Pokud vím, je to první svého druhu Zde je na mých oblíbených Prim Sport 2 typ 2.1.Vypadá to moc luxusně! Že by námět pro Elton na vylepšení programu renovace?
Vocko Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 připadá mi to, nebo tam není onen slavný třetišroubek?
haslermetra Posted April 12, 2010 Report Posted April 12, 2010 Odšroubuj, prosím tě, to dýko a vyfoť ho z vnitřní strany.Vodotěsnost bude asi v pr.....Že jo? Ale jinak hezký. Začíná to dýnkem končí turbilonem.Práskni toho šikulu,ať víme,kdo to je.
filo-boxer Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Dost dobrý!! Ale jak poznamena haslermetra ta vodotěsnost....jak to s ní vypadá?
mischa Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Vypadá to moc luxusně! Že by námět pro Elton na vylepšení programu renovace? Elton Ti průhledové dýnko dodá, ale ne v plastu.... 1500 Kč, neber to za ty prachy Já bych to vybrání udělal větší, aby bylo ještě víc vidět stroj. A vodotěsnost bych neřešil, kolik vody na ně nastříkáš, tolik jí tam nateče....
Henry Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 ...Já bych to vybrání udělal větší, aby bylo ještě víc vidět stroj... a modřené šroubky....
Apep Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Kontakt toho hesalitu s kůží na ruce, jak to cítíš? Jinak to fakt vypadá super.
cigi Posted April 13, 2010 Report Posted April 13, 2010 Elton Ti průhledové dýnko dodá, ale ne v plastu.... 1500 Kč, neber to za ty prachy Já bych to vybrání udělal větší, aby bylo ještě víc vidět stroj. A vodotěsnost bych neřešil, kolik vody na ně nastříkáš, tolik jí tam nateče....Těch 1500 je teda skoro zadarmo, obávám se ale, že je to dýnko na sport I , na sport II jsem průhledné dýnko ještě neviděl a domnívám se, že nejsou zaměnitelná. Elton Ti průhledové dýnko dodá, ale ne v plastu.... 1500 Kč, neber to za ty prachy Já bych to vybrání udělal větší, aby bylo ještě víc vidět stroj. A vodotěsnost bych neřešil, kolik vody na ně nastříkáš, tolik jí tam nateče....Těch 1500 je teda skoro zadarmo, obávám se ale, že je to dýnko na sport I , na sport II jsem průhledné dýnko ještě neviděl a domnívám se, že nejsou zaměnitelná. Alspoň jsme se o tom vícekrát bavili, že dělat na dvojky průhledné dýnko v ceně 50% celé renovace není zrovna smysluplná nabídka.
Biges Posted April 13, 2010 Author Report Posted April 13, 2010 Elton Ti průhledové dýnko dodá, ale ne v plastu.... 1500 Kč, neber to za ty prachy Já bych to vybrání udělal větší, aby bylo ještě víc vidět stroj. A vodotěsnost bych neřešil, kolik vody na ně nastříkáš, tolik jí tam nateče....Jak píše cigi, to je na Prim Sport 1. Na Dvojky bez šance Kontakt toho hesalitu s kůží na ruce, jak to cítíš? Jinak to fakt vypadá super.Na ruce je to OK, efektivně neregistruji rozdíl. To spíš řemínek není moc pohodlný. Ale zase je to originál Dneska to je mám už půl hodiny na ruce a při "mítingu" v práci jsem si je sundal a kochal se strojkem připadá mi to, nebo tam není onen slavný třetišroubek? Není tam Pokud vím, třetišroubkové 68čky se už do Prim Sport 2 nedávaly. Nicméně co není, to může být, mám ještě jedno takovéhle dýnko Dost dobrý!! Ale jak poznamena haslermetra ta vodotěsnost....jak to s ní vypadá?Přiznám se, že o test vodotěsnosti jsem nepožádal, napadlo mně to až dodatečně. Nicméně vzhledem k zalepení dvousložkovým epoxidem by tam voda nemusela pronikat. Každopádně vodotěsnosti by bránila spíše korunka Mám slíbené nějaké origo vodotěsné, tak pokud je seženu a půjdu opět za hodinářem, o zkoušku ho požádám. a modřené šroubky....Také dobrý nápad
sonny.c Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 myslím že i Elton to dovede,ale obávám se že ta cena nebude přívětivá.... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Biges Posted April 14, 2010 Author Report Posted April 14, 2010 myslím že i Elton to dovede,ale obávám se že ta cena nebude přívětivá.... No možná to umí, ale mně tvrdili že ne. Jestli je potřeba mít na takové věci v Eltonu tlačenku, tak jsem bez šance. Ale za tuhle "lidovou tvořivost" jsem vděčnější
bohus76 Posted April 14, 2010 Report Posted April 14, 2010 No možná to umí, ale mně tvrdili že ne. Jestli je potřeba mít na takové věci v Eltonu tlačenku, tak jsem bez šance. Ale za tuhle "lidovou tvořivost" jsem vděčnější Za peníze v Praze dům......
Recommended Posts