haslermetra Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Super! Co bylo tomu ozubenému kolečku z šesté fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2010 Krásná práce, závidím tomu, kdo to umí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Dobrá práce, kolego. Všiml jsem si ale, bohužel, že ty hodinky jsou bezcenné, protože mají fejkový ciferník. Teda alespoň podle nových teorií, které jsem někde četl. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Dobrá práce, kolego. Všiml jsem si ale, bohužel, že ty hodinky jsou bezcenné, protože mají fejkový ciferník. Teda alespoň podle nových teorií, které jsem někde četl. Na ty novy teorie se muzes vyprdnout, beztak tu starym hodinkam rozumi tak 10 prinejlepsim 15 lidi. Ten zbytek ani netusi .... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Na ty novy teorie se muzes vyprdnout, beztak tu starym hodinkam rozumi tak 10 prinejlepsim 15 lidi. Ten zbytek ani netusi .... Já na ně prdím....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciferník Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Všiml jsem si ale, bohužel, že ty hodinky jsou bezcenné, protože mají fejkový ciferník. Teda alespoň podle nových teorií, které jsem někde četl. Zřejmě mi unikla nějaká poučná diskuse - to jako proto, že na něm není nápis Swiss nebo Swiss Made? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Zřejmě mi unikla nějaká poučná diskuse - to jako proto, že na něm není nápis Swiss nebo Swiss Made? Ále né, ale nevyrobil ho pan Doxa osobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 14. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 haslermetra: jsi FRAJER!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haslermetra Odesláno 14. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2010 Co bylo tomu ozubenému kolečku z šesté fotky? Čep byl zašedlý a zasloužil si trochu vyleštit. Ale nesmí se moc tlačit, aby se nezmenšil průměr.Pak by se musel vyměnit kámen. Všiml jsem si ale, bohužel, že ty hodinky jsou bezcenné, protože mají fejkový ciferník. Teda alespoň podle nových teorií, které jsem někde četl. Á sakra , propaguji fejk z Chaux-de-Fonds. Snad za to nedoatanu ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 Výborná osvětová práce, tleskám a děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2010 haslermetra: co napsat -RESPECT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2010 co je to za sajrajt na prvních fotkách? to v tom rostl mech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2010 Drevak: Prach,zbytky kuze nositele, oxidace... Ja jednou rozdelal 60 roku stare zenithky,ktere byly celou dobu noseny bez servisu a malem jsem se poblil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rednaxela666 Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 naozaj nadherne, aj praca, aj fotky, klobuk dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Chci každopádně poděkovat za pěkného průvodce čištěním strojku. Krásné, když někdo ví, co dělá. Také smekám klobouk... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Haslermetra: rád čtu Tvoje příspěvky a upřímně Ti fandím. Tohle mě v tom jen utvrdilo. Obdiv! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se