Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahojte,

aj ked som tu uz spominal moj posledny prirastok (v inej diskusii), tento tyzden mi prisiel remen (zralok) so sponou a az teraz to pre mna zacali byt HODINKY.

Bol som sice na zaciatku trochu nervozny z medzery medzi puzdrom a remenom, no kolegovia ma ubezpecovali ze to sedi vyborne (ale majte zhovievavost, oni niesu chronomagori).

Tak som nieco nafotil (sorry za datum - prave sa preklapa, no tak skoro sa znova k foteniu nedostanem tak som to musel nafotit takto), dufam ze od Vas dostanem nejake komentare (budem vdacny aj za negativne - konstruktivne).

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Ahoj. Me by asi trochu vadila velka mezera mezi pouzdrem a remenem........ Videt to je hlavne na prvni fotce.

Dantechno: dik za nazor, stale nad tym spekulujem... na ruke to nejako nevnimam no ked sa na to zameriam - mohlo by to byt lepsie. Len sa trochu obavam ci zozeniem remen ktory by mal trocha viac materialu smerom od osky k puzdru aby vyplnil tu medzeru. Anie, potom asi jedine na mieru.... a tento remen poputuje na Citizeny, tam bude sediet bezchybne (mensia medzera medzi puzdrom a oskou).

Ti co mate skusenosti s vyrobou remena na mieru - Sima-Praha - co taky remen stoji (v akych "dimenziach" sa cena pohybuje)? Je mozne objednat ten remen osobne (asi raz za mesiac sa nachadzam v Prahe, ale vacsinou cez vikend) a dat si ho po vyrobeni zaslat postou?

Dakujem vsetkym za cenne postrehy a rady!

Posted
Dantechno: dik za nazor, stale nad tym spekulujem... na ruke to nejako nevnimam no ked sa na to zameriam - mohlo by to byt lepsie. Len sa trochu obavam ci zozeniem remen ktory by mal trocha viac materialu smerom od osky k puzdru aby vyplnil tu medzeru. Anie, potom asi jedine na mieru.... a tento remen poputuje na Citizeny, tam bude sediet bezchybne (mensia medzera medzi puzdrom a oskou).

Ti co mate skusenosti s vyrobou remena na mieru - Sima-Praha - co taky remen stoji (v akych "dimenziach" sa cena pohybuje)? Je mozne objednat ten remen osobne (asi raz za mesiac sa nachadzam v Prahe, ale vacsinou cez vikend) a dat si ho po vyrobeni zaslat postou?

Dakujem vsetkym za cenne postrehy a rady!

Neni nic jednodussiho nez napsat primo panu Mistrovi..... treba pres soukromou zpravu tady na foru a zeptat se ho.

Posted
Jsou parádní, jakej maj průměr?

dik :)

40mm bez koruniek (merane na lunete), ale vyzeraju vacsie kedze smerom k zakladni sa trocha rozsiruju.

Posted
N1, kde si je koupil? (shánim se po nějakým prověřenym eshopu ze světa)

Proč ne ebay? Prodejce je z EU, vše bez problémů. Cena kolem 225 dolců i s poštovným. A feedback má výborný.

Tady je link .

• 4 weeks later...
Posted
N1, kde si je koupil? (shánim se po nějakým prověřenym eshopu ze světa)

Sorry, nejako som prehliadol tuto otazku - kupene na ebay, predajca rkwatchhouse (UK).

Inak uz som to nevydrzal a pred chvilou napisal Yobokies-ovi ohladom zafiroveho sklicka. Rad by som na nich vymenil aj lunetu, najradsej za ciernu, zistujem ci by sadla zo SKZ211 (ak by nahodou nie tak modra zo SKZ209 by mala urcite, uz som taky mod videl na nete). Takisto sa mi paci see-through back, no neviem ci na tento typ nieco zozeniem.

A objednal som takisto Di-Modell Jumbo :) - ked dojde tak postnem foto.

Posted

Sice mam pocit ze si tu dopisujem sam, no mozno to niekoho bude zaujimat... :whistling:

Objednal som od Harolda (yobokies) ciernu custom lunetu so sipkou (trojuholnikom) namiesto cisla 60 so zapustenym lumi bodom, takisto zafir a este C-thru back... .

Inak mozem odporucit, komunikacia s Haroldom je bezchybna, ochotny a velmi komunikativny chlapik - teda este mi to nedoslo, ale tam hadam hacik nebude (cital som tu na neho chvalu).

Teraz uz len netrpezlivo cakam kedy to vsetko dorazi a potom ma caka vacsi problem - kam/komu to dat vymenit...

nejaky tip BA/okolie? Alebo by som zasiel aj do ciech, Morava nieje problem, radsej ako mat znicene hodinky.

Posted
Sice mam pocit ze si tu dopisujem sam, no mozno to niekoho bude zaujimat... :whistling:

Objednal som od Harolda (yobokies) ciernu custom lunetu so sipkou (trojuholnikom) namiesto cisla 60 so zapustenym lumi bodom, takisto zafir a este C-thru back... .

Inak mozem odporucit, komunikacia s Haroldom je bezchybna, ochotny a velmi komunikativny chlapik - teda este mi to nedoslo, ale tam hadam hacik nebude (cital som tu na neho chvalu).

Teraz uz len netrpezlivo cakam kedy to vsetko dorazi a potom ma caka vacsi problem - kam/komu to dat vymenit...

nejaky tip BA/okolie? Alebo by som zasiel aj do ciech, Morava nieje problem, radsej ako mat znicene hodinky.

nazdar. prosim ta. kupoval si c-thru od yobokies ? ja totizto objednavam "new atlas" (SKZ229K1) a nikto mi nevie povedat ci tam bude pasovat see through zo standardnych atlasov. ak by si mi vedel zmerat priemer dna a priemer sklicka bol by som ti velmi vdacny :)

Posted
nazdar. prosim ta. kupoval si c-thru od yobokies ? ja totizto objednavam "new atlas" (SKZ229K1) a nikto mi nevie povedat ci tam bude pasovat see through zo standardnych atlasov. ak by si mi vedel zmerat priemer dna a priemer sklicka bol by som ti velmi vdacny :)

Ahoj, ano od yobokies. Ale este neprislo, ani Harold sam si ohladom C-thru nebol na 100% isty ci mi to sadne. Tak som to riskol, $30 som videl a pripadne to predam niekomu komu to sadne.

Ked to pride tak to urcite rad odmeram aj nafotim.

Posted

Tak Jumbo remen dosiel a je uplne na... :crying_anim02:

Dierky v remeni su uplne na okraji takze vobec nesedi, po nasadeni na ruku je remen takmer v pravom uhle k hodinkam. Po 2 hodinach laborovania s vrtackou som ho takmer zlikvidoval, no podarilo sa mi prerobit diery na uchytenie remena tak aby bol koniec remena zaseknuty pod hodinkami (v takom vyreze kam zapada aj ocelovy tah). po nasadeni na ruku to podla mna vyzera celkom dobre, no neodporucam sa na to pozerat zospodu... .

V kazdom pripade mam inspiraciu ako by som si to predstavoval, vidim to tak ze jedina dalsia moznost je mr. Sima a remen na mieru. Ked si najdem trochu casu tak hodim nejake foto.

Posted

mne sa ta kombinacia faci ;)

:whistle:

Myslis SKZ207 + DiModell Jumbo?

Mas takuto kombinaciu? Nenasli by sa fotky? Nejako sa mi nechce verit zeby sa to niekomu pacilo a pritom to vyzeralo tak ako u mna. Vopred vdaka... .

Posted

tak to su asi prve seiko hodinky co sa mi pacia. nie druhe ... prve boli seiko SNR001 :) gratulujem.

Posted

tak to su asi prve seiko hodinky co sa mi pacia. nie druhe ... prve boli seiko SNR001 :) gratulujem.

:) dakujem - taka sprava potesi