tikzot Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Ja tam mam kamarada co dela na ambasade, takze v klidu;-) wagner nebo schullin dyk je to jedno nee;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddtddt Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Ve Vídni opatrně, ať nejsi za schullinaProc by mel byt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Proc by mel byt? https://schullin.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Ano, bych za schullina neni totez jako byt za cu.aka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Schullin vieden a dakujem ... Inak objednal som aj jubilee tak pak navrat k rlx po cca 5 rokoch bude dufam nadlhsie ako ked som kupil prve suby a po 2 mesiacoch ich vymenil za gmt a tie nasledne po 2 mesiachoch predal a odvtedy stajna rolex sla mimo mna tajne verim ze ako paneraie 111tky ostanu doma nafurt tak tieto batmany ostanu snimi uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2019 Ano, bych za schullina neni totez jako byt za cu.aka... tak tohle sem teda moc nepochopil a jen doufam, ze to nezavani nakou zbytecnou prudou..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tak jsem schválně obepsal vídeňské AD a zatím tři (schullin, wagner a bucherer) mi napsali, že mají tolik objednávek, že mě ani nepřidají na waitlist. Schullin dokonce napsal, že už ho v budoucnu ani nebude otevírat... Takže za sebe bych neviděl zázrak v tom, že to měl Octavian tak rychle, ale že ho vůbec dopsali na waitlist :-p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Ono to asi bude taky trochu jinak když někdo napíše mailem než když se staví někdo s kapsou plnou k prasknutí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) Přesně tak. Byl jsem se ve Vídni dívat na demo Pepsi a prodejkyně u Schullina přede mě vytáhla kromě demo Pepsi i BLNR a pokud bych ty BLNR už neměl, tak jsem si je mohl odnést. Navíc je tam prodejkyně původem ze Slovenska, tak kdo ví, co na ní Octavian vytáhl Upraveno 6. února 2019 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Nevytahoval som nic kupoval som tam uz 3tie rolexy nic viac .. novinka pre mna bola akurat to ze pokial by som si ich nevyzdvihol do 7 dni tak by ich predali dalej ... Ked som bol pre blnr mali tam aj pepsiny na jubilee ktore som si vyskusal a na zaklade toho jubilee objednal aj na blnr ... Pre tie pepsiny prisiel pan chvilku pred mojim odchodom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Nevytahoval som nic kupoval som tam uz 3tie rolexy nic viac .. novinka pre mna bola akurat to ze pokial by som si ich nevyzdvihol do 7 dni tak by ich predali dalej ... Ked som bol pre blnr mali tam aj pepsiny na jubilee ktore som si vyskusal a na zaklade toho jubilee objednal aj na blnr ... Pre tie pepsiny prisiel pan chvilku pred mojim odchodom myslíš si že půjde Jubilee z Pepsi dát bez nějakých úprav na BLNR ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Na BLNR jde dat jubilee z DJ... myslim ze uz tu nekdo rikal, ze jubilee z Pepsi maji jine koncovky takze na BLNR dat nejdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Jde ale jen jubilee z dj 36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) Pepsi s jubilee som skusal ako take ze ci sa mi to bude pozdavat ... Objednal som ako pise tikzot a tkol s Datejust 36 Upraveno 6. února 2019 uživatelem Octavian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Ono to asi bude taky trochu jinak když někdo napíše mailem než když se staví někdo s kapsou plnou k prasknutí... Vypadá to tak. Docela by mě zajímalo, proč jim ty mailové / telefonické rezervace dělají takový problém...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Asi preto ze ked dorazia hodiny na predajnu tak obvolavaju polovicu cakajucich ludi kym si niekto vobec po ne pride .. pretoze kazdy je netrpezlivy a chce vsetko co najskor a pak ked zavolaju co ja viem po 3 mesiacoch tak polka uz nema zaujem samozrejme cest spravnym chronomagorom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Ale to stejne se prece muze stat i tehdy, pokud to objednas osobne... Tim spis treba zrovna ve Vidni, kde je tech AD nekolik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 pojem rootbeer jsem neznal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Já neznal Smurf... asi to bude tím že nejsou až tak běžné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se