tikzot Odesláno 4. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2019 To rozhodne ano, o tom zadna, ale snad by mohlo to razitko AD mit nakou uroven, byt pokud mozno spravne( ne vzhuru nohama - rozmaznuty jak se stalo me) clovek proste ocekava nejakou uroven obecne u draheho zbozi, resp. ja ano.. komplet od A do Z... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Tak vám nevím teda. Začíná to být dost komplikovany a to žádný rolády nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 6. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2019 Nevim jestli to tu ctes, ale na predchozi strance se to resilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 7. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2019 Nevim jestli to tu ctes, ale na predchozi strance se to resilo... nečte a rolády nemá ale přišel nám říct že je to komplikovaný. To myslím vystihuje situaci kolem R. Kazdej o tom kecá, insta i web je toho plnej a vy se divíte jaký jsou cekacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Uz jsem to videl nekolikrat v minulosti, dneska to na me zas vyskocilo, ale furt nevim jestli se mi to libi, nebo to nenavidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Mne se to hrozne libi na plechovkach...ne keramikach uz min,ale uplne na nic to neni si myslim...bude to podle me pade na pade ty nazory i co jsem na netu hledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 (upraveno) Je to zas neco jinyho zajimavyho, videl jsem to i na novych 116500... Ale cloveka to asi bude bavit chvilku, stejne se zas vrati k originalu jako je to u kuzi, gum apod... Upraveno 8. června 2019 uživatelem tkol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Jubilee je super na malý a lehký hodinky...což subc fakt nejsou, takže za mě ne-e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 To je taky pravda-na ty 36dj je asi nejlepsi..ale na plechovy suby nebo polarky to neni uplne zly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 na RLX je to i tak brutalny posun :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Uz jsem to videl nekolikrat v minulosti, dneska to na me zas vyskocilo, ale furt nevim jestli se mi to libi, nebo to nenavidim...Imho je to az uchylny Na potapky cpat jubilee ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/507835-falesny-clooney-prodaval-falesne-rolexky-dopadli-ho-v-thajsku.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Registrovali jste někdo, že SD 126600 prodělal facelift dialu? Kosmetické změny, ale je kolem toho hned několik vášnivých diskuzí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Korunka na šestce se mi moc nelíbí, zvlášť když nad ní bude ještě jedna na skle...je tam překorunkováno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 A crown for every achievement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Ta korunka byla na tech prvnich, ted uz tedy neni. Je fakt ze bez je to cistci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Mark I nema korunku, Mark II ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Na zlatých SD je korunka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2019 Takze tohle je Mark II..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se