Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Na tenhle pokus by ti mohly stačit MM :D, YPO ti nějaký sežene.

Ale beze srandy bych pro tebe měl "čistý" řešení, Luk tady od nás ti udělá (nechá udělat) PVD tvýho origo Panerai zušlechtěnýho strojku, případně ať to udělá komplet ten tulipán, ať jsou všechny náklady v odpovídající výši :D.

No on ten Steinhart je vlastně 6498, takže by to stejně nešlo a to je asi dobře.

Ten PVD origo strojku je ale dobrej nápad, je to něco jako nechat si potetovat ksicht. Rozmyslím, a kdyby mně s tím Luk pomoh, tak bych do toho asi výhledově šel.

• Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já budu taky rouhač, ale mně se to fakt nelíbí. Ale z velký části je to způsobený tím, že obecně nijak PVD like povrchy nevyhledávám. Navíc mám většinou rád hodinky tak, jak byly myšleny a vyrobeny výrobcem. Potřetí - už jsem viděl celkem dost takto upravených povrchů a v podstatě každý měl při běžným nošení celkem brzo viditelné šrámy. A narozdíl od poškrábanejch lesklejch Panerai bych asi v tomto případě nedokázal považovat svítící čáry v černým povrchu za "tool" patinu. Ale samozřejmě přeju ať dobře slouží a ať se majiteli líbí...

Odesláno
Já budu taky rouhač, ale mně se to fakt nelíbí. Ale z velký části je to způsobený tím, že obecně nijak PVD like povrchy nevyhledávám. Navíc mám většinou rád hodinky tak, jak byly myšleny a vyrobeny výrobcem. Potřetí - už jsem viděl celkem dost takto upravených povrchů a v podstatě každý měl při běžným nošení celkem brzo viditelné šrámy. A narozdíl od poškrábanejch lesklejch Panerai bych asi v tomto případě nedokázal považovat svítící čáry v černým povrchu za "tool" patinu. Ale samozřejmě přeju ať dobře slouží a ať se majiteli líbí...

mam rovnaky nazor.. ked je to nove, vyzera to superB, ale ked sa to poskriabe a je vidiet biely podkad.. neni to moja calka caju..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...