Fajkus Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Tyto jsou mé manži. Ručky jsou tuším parexo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Kolegu, ktorého som infikoval rozsiril zbierku. Vcera mu prisli cervene igeny. Akurát nema ani na jednych origo korunku. Ani na modrych ani na cervenych. Inak su velmi pekne. Hlavne tie modre.Ak by ste niekto mali korunky v slusnom stave za primeranu cenu, dajte vediet prosim. Radi by sme tie co su povodny stav doplnili o povodne korunky.Pripajam fotky. 2xcierne, 1xcervene su moje Cierne dostanu povodne rucky a korunku. Ak prezili suciastky cestu z prahy Inak ten cifernik mi pri kupe PS2ovych cifernikov pribalil predavajuci grátis. Za cenu 10eur s postovnym 3xps2 ciferniky a dva ps1gratis. Jeden pekny, jeden dogabany nejakym lakom Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem CsabaC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 ani sem netusil ze uz jim mam tolik.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Provokatére.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 ..jen žluťásků je pomálu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Jistě, v záplavě dalších značek se toto množství snadno přehlédne, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 Má to ten MaraThon ale pěkný hejno! U mě setrvalý stav, krom těch na obrázku jen ještě dvoje černé - jeden príma komplet a jedny v nerezu pro každodenní poctivé nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 8. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2018 ...u mně taky nezměněno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Dlouho nikdo nic noveho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 29. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2019 Dovolím si přidat moje červené Nodate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Honzo, ty jsou parádní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 To Hirsch Nádhera, máš k nim taky nějaký auto? Nebo něco jinýho. Jak si je nejvíc užíváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Mám k nim ještě 4 červené Škodovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 tyhle červený, jestli jsem to dobře viděl, byla včera ve filmu Homolka a tobolka, měl je vedoucí hotelu Dytrych, je to vidět v krátkém prostřihu na podiu s Hrzánem, historické + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Dovolím si přidat moje červené NodateIMG_20190821_183702.jpgTož dobré jsou tyhlecty noudejty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 (upraveno) To Hirsch:Paráda! Dvě ikonické domácí značky :-). Tomu se říká patriotismus, tuplovanej. Upraveno 30. září 2019 uživatelem habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Ještě jeden obrázek, tentokrát ladící s barvami v přírodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Tož dobré jsou tyhlecty noudejty. IMG_20190529_2013481.jpgKrása!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Ještě jeden obrázek, tentokrát ladící s barvami v příroděIMG_20150913_112921.jpg...super Ještě jeden obrázek, tentokrát ladící s barvami v příroděIMG_20150913_112921.jpgSuper fotka akorát nevím která ta červená je hezčí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Krása!!! Dík. Jako jsou dobrý, ale když se dělala noudejt limitka, tak jsem si domluvil červenej cifr s nápisem Incabloc. A pak jsem měl nějaký "No Prim" období a prodal jsem to. Dodnes mě to mrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se