straspol Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Takový ciferník vznikne tak, že se původní starý lesklý černý ciferník namočí do benzínu a nechá nějakou dobu louhovat a potom zase uschnout. Vlastní zkušenost.Jojo, přesně takhle to Mischa taky vyprávěl.
Návštěvník Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Všechno je to možné, ale ty hodinky už roky nevlastním. Jen si myslím, že při namočení číselníku do benzinu by nenávratně zmizely i fosforové indexy. Ty moje byly spíš anomalie už z výroby.
brut12358 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Všechno je to možné, ale ty hodinky už roky nevlastním. Jen si myslím, že při namočení číselníku do benzinu by nenávratně zmizely i fosforové indexy. Ty moje byly spíš anomalie už z výroby.Nedalo mi to a rozdělal jsem je a taky mám všechno pěkně čitelné, cifr je lesklý, barva je z obou stran a strojek je třetišroubek. Asi ten benzín působil pouze na černý lak.
Honza.manta Odesláno 20. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Jak jsem psal - jen namočit a nemáchat, nemíchat, netřepat a nedotýkat se. Potom nechat uschnout. Indexy zůstanou.
doktor584 Odesláno 20. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2015 Jak jsem psal - jen namočit a nemáchat, nemíchat, netřepat a nedotýkat se. Potom nechat uschnout. Indexy zůstanou.A do suchého martini to už někdo zkoušel ?
Georgeisin Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2015 Moc pěkný! Jó, ženský se zavděčit s hodinkama, to chce trpělivost. Já manželce ráno natahuju, stále si nezvykla, když je to na ní, tak zapomene a hodinky se jí v práci zastaví.Nový přírůstek určený pro přítelkyni. Mně se líbí moc, jí o trochu míň, tak uvidím, jestli nám vydrží.. IMG_6415-2.jpg
Vladar91 Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Ahoj, vidíte nějaké parexo díly nebo jsou origoš? Luneta je v podezřele dobrém stavu a korunka vypadá nově a nejde úplně zasunout. (podezření že se v nich někdo vrtal a vzhledem k tomu že nejdou tak fakt nevím) Dík za posouzení at vím na čem jsem. A jsou to fakt asi nejkrásnější Primky.
simsa Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Korunka mi připadá s dvojkových sportů...
Vladar91 Odesláno 25. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Korunka z mojich SII je sice původní ale tak dohuntovaná že nejsem schopný posoudit
Honza.manta Odesláno 25. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2015 Kromě korunky vypadají v pohodě.
Návštěvník Strocek Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Tak mám taky jedny udělaný u Máry Frýdla a za cenu, za kterou se v Eltonu nepodívaj ani dovnitř... GO strojku, nová korunka, vložka lunety, ručičky, těsnění (tlaková zkouška), vyčištění cifru, kterej byl teda tragickej. Ten Mára je fakt kouzelník. Asi tam budou nějaký díly z Parexa (sklo a vložka lunety určitě), ale na to se*u
Návštěvník Strocek Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) K těm ručičkám nevím jestli jsou nový nebo nějak pželízlý, ale tipuju to na nový nebo nějaký jiný ze zásob to jsem se zapomněl zeptat... Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Strocek
financ Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 v ručkách bude vyměněná lumi. Vložku lunety vyměň, posune to hodinky ještě i kus nahoru
Návštěvník Strocek Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Kolik stojí ta vložka? Já jsem jí tady měl, někde jsem si schrastil tu parexáckou asi za kilo. Ona je trochu omydlená i luneta a trochu po tom kraji lehce prosvítá žlutá, takže to by chtělo asi taky, ale asi to tak nechám, ono to vypadá s tím cifrem docela věrohodně. edit: ještě doplním ta první fotka, kde je vidět ten vrak, tak tam je vložka lunety původní. To jsem tenkrát zkoušel sundavat a jak někdo radil nedělat, že se ti sloupnou ty čísla tak to se mi přesně stalo a jak si teď prohlížím tu novou parexáckou, tak mi zas o tolik jiná nepřijde. Má akorát slabší tisk. Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Strocek
Honza.manta Odesláno 27. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Vložka stávala v Eltonu nějak okolo 350,-.
financ Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 jestli je na první fotce původní vložka, tak ta je taky z Parexa. A poznat to jde
Návštěvník Strocek Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 Na tý fotce jsem je takhle koupil. Tak nevím, jestli s tím něco dělal nebo ne. Ono bylo vidět ze spoda, že se někde ta barva odlupuje, takže tam ta vložka byla docela dlouho.
financ Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 se loupala po chvilce používání, protože je to drek.Původní vložka vypadá takhle.(Fotky jsem si půjčil tady na foru)
Návštěvník Strocek Odesláno 27. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2015 (upraveno) Jo jo dík, já už jsem to sondoval, že ta 30 je jinak a po 5 silnější čáry. Takže u původního originálu se ta vložka zespoda neloupala? Jako o nic nejde, ale sem docela překvapenej, já je koupil od děduly kterej vyndal takovej pekáč s bordelem a tam plno krámů i tyhle Igeny a neřekl bych, že je zkoušel nějak servisovat, protože ta luneta by bylo to poslední co by na nich potřebovalo udělat, ale tak možný je všechno . edit: beru zpět, teď jsem si uvědomil, že se mi nezdála i ta korunka, která mi tam nějak nepasovala, trochu odstávala, takže je možný, že s tím někdo něco dělal. Takže budeš mít nejspíš pravdu Upraveno 27. dubna 2015 uživatelem Strocek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se