B.F.G. Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Vážení, potřebuji poradit dámské hodinky, na kovu, spíše elegantní, nebo lehce sportovního střihu.Další mantinely jsou světlý ciferník, ideálně bílý, tvar není zásadně omezen, může být i hranatý. Podmínkou je Swiss značka, cena do 20k, kovový tah. Může být automat i kvarcky. Zatím žádný vhodný kandidát není, 20k není nic moc zjišťuju.
little_w Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Vážení, potřebuji poradit dámské hodinky, na kovu, spíše elegantní, nebo lehce sportovního střihu.Další mantinely jsou světlý ciferník, ideálně bílý, tvar není zásadně omezen, může být i hranatý. Podmínkou je Swiss značka, cena do 20k, kovový tah. Může být automat i kvarcky. Zatím žádný vhodný kandidát není, 20k není nic moc zjišťuju. co Raymond Weil? maji v nabidce par povedenych modelu. treba tady. cenou by ses do toho mel vlezt (ale nezjistoval jsem to presne).
B.F.G. Posted May 8, 2010 Author Report Posted May 8, 2010 Rád bych konkrétní model s uvedenými parametry, zapoměl jsem uvést, že je koupě možná i přímo ve švajcu.
Guest SukHoi Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 kdysi jsem chtěl koupit manželce tyhle tagy , ale říkala, že je to moc nóbl - naživo jsou pěkný a cena by odpovídala (horní hranice)
Aldo Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 Co něco od Hamiltonu, třeba Jazzmaster Lady? Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Safír, automat, 34mm A pohud je to už moc divočina, tak by třeba splňovalo požadavky i něco usedlejšího od Hamiltonu.
little_w Posted May 8, 2010 Report Posted May 8, 2010 omluva. ja myslel, ze ten odkaz vede primo na ty hodinky. myslel jsem tyhle: Cena 875 USD, ostatni detaily zde. jeste pro upresneni, RW to popisuje jako sportovni model, ma ro WR 200m, ale me pripadaji fakt docela elegantni!
diable Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 Co třeba Maurice Lacroix Acero? K vidění na Chrono24 asi za 600 éček. Fotku nepřikládám, neb není moje.
jankoxxx Posted May 9, 2010 Report Posted May 9, 2010 su to sice panske ale kto by to na prvy pohlad povedal. velkost je 34 mm junghans max bill handaufzug: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
B.F.G. Posted May 10, 2010 Author Report Posted May 10, 2010 Díky za tipy, tak paní není žádnej hodinkofil, takže s Jungahnzama by mě hnala sviňským krokem Zjišťuju, že maj být víc nóbl a šperkoidní, než hodinkovitý. Například alá Longines PrimaLuna. Takže moje poradenství nejspíš brzy skončí. Ale určitě pište svoje tipy dál...
stopa99 Posted May 10, 2010 Report Posted May 10, 2010 Ak chces mozem ti tie Raymondy odfotit nazivo ma ich moja zena....
B.F.G. Posted May 17, 2010 Author Report Posted May 17, 2010 Děkuji všem za tipy. Nakonec to vyhrály TH. Byla prej ten den zrovna v jednom hodinářství v CH na ně sleva 50% price. TYTO
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.